Sused použil môj darčekový poukaz na masáž. Ako reagovať?
Ahojte,
ani neviem ako začať. Manzel minulý rok dostal od suseda k 50tke voucher na masáž. Masaz sme mali použiť do konca roka, ale sme to pre chorobu preložili. Dnes sme tam volali, že teda sme zdraví a kedy sa vieme objednať a bolo nam povedané, že voucher uz bol uplateneny a boli nám povedané mená (sused s partnerkou). Ja som skoro odpadla.
Zažil niekto z vas niečo podobné? Neviem či mam susedovi povedať na to co urobil svoj názor alebo to nechať tak? Akoze som rozčarovana a sklamaná...
Neviem kolko tyzdnov vlani ste boli chori, ale tento rok su to uz skoro 4 mesiace. Fakt ste boli taki chori, ze ste nemohli ist na masaz? Ja na tvojom mieste cusim, lebo to odkladanie dlhe tyzdne si mohol vylozit aj tak, ze o to nemate zaujem, tak to vyuzil sam. Boli to jeho peniaze. Ked chcete ist na masaz, zaplatte si, zas netreba na to brat hypoteku
Vyuzil ho aby neprepadol, ked ste boli neschopni vy…z coho si rozcarovana? Ja osobne by som vam nabuduce uz darcek nedala. Tiez sme tak dali poukaz a takmer prepadol, takze viem ze danej osobe poukazy urcite nie.
Neviem kolko tyzdnov vlani ste boli chori, ale tento rok su to uz skoro 4 mesiace. Fakt ste boli taki chori, ze ste nemohli ist na masaz? Ja na tvojom mieste cusim, lebo to odkladanie dlhe tyzdne si mohol vylozit aj tak, ze o to nemate zaujem, tak to vyuzil sam. Boli to jeho peniaze. Ked chcete ist na masaz, zaplatte si, zas netreba na to brat hypoteku
@anonym_622d7b nič sme nenechali prepadnúť, všetko bolo odkomunikovane ze pre chrbticu ísť do konca roka na masaz nemôžeme,,,dohoda bola s masaznym centrom, že sa mame ozvať ked budeme fit - vedeli, že to nebude 1 mesiac a zrazu voucher uplatneny susedom
@viestta
@nairobi nechajte to tak, sused si myslel, ze to prepadne tak mu to bolo luto vyhodit peniaze a vyuzil ho on.
@anonym_ad7ba0 ale sused sa nás nikdy neopýtal ci sme boli na masáži, my sme mali termín len preložený a on potajme tam šiel
@nairobi a kedy ho uplatnil?
@anonym_ad7ba0 ale sused sa nás nikdy neopýtal ci sme boli na masáži, my sme mali termín len preložený a on potajme tam šiel
@nairobi ja nerozumiem,ak ste boli dohodnutí s masážnym centrom,ako ho mohol použiť sused?
druhá vec,on vám dal nejaký fyzický kupón? ako si ho mohol uplatniť,ak ste ho mali vy?
@nairobi a kedy ho uplatnil?
@anonym_fcaa79 v decembri,,,my sme mali všetko s centrom odkomunikovane, dohodnuté, c.vouchru nadiktovany,,,sused je u nas na dennom poriadku na káve a nikdy sa nezmienil že on tam šiel namiesto nás a zrazu dnes taketo nemilé prekvapenie...
@anonym_622d7b nič sme nenechali prepadnúť, všetko bolo odkomunikovane ze pre chrbticu ísť do konca roka na masaz nemôžeme,,,dohoda bola s masaznym centrom, že sa mame ozvať ked budeme fit - vedeli, že to nebude 1 mesiac a zrazu voucher uplatneny susedom
@viestta
@nairobi aj tak to nechajte tak. Ozaj tak mi napadlo, povedali ste susedovi, ze to prekladate? Vsak ste mali problemy dlho. Lebo celkom kludne sa mohol domnievat, ze ste zdvorilo mlcali o nevhodnom darceku, tak to vyuzil sam.
@nairobi bolo mu asi blbe sa vas pytat, overil si to v centre, zistil, ze neuplatnite, ked nemozete, tak uplatnil on.
@nairobi ja nerozumiem,ak ste boli dohodnutí s masážnym centrom,ako ho mohol použiť sused?
druhá vec,on vám dal nejaký fyzický kupón? ako si ho mohol uplatniť,ak ste ho mali vy?
@rozculena cislo vouchera mohol mat uvedeny na fakture, mal fakturu (blocek, vypis z uctu...) takze vedel vydokladovat, ze on to zaplatil a aj si ten voucher uplatnil
Suseda chápem aj vás
On si myslel, že nemáte záujem ale nechcel do toho rýpať
A vy ste sa tešili a zrazu nič z toho..
Ja by som sa na neho nehnevala za to určite
@nairobi bolo mu asi blbe sa vas pytat, overil si to v centre, zistil, ze neuplatnite, ked nemozete, tak uplatnil on.
@anonym_ad7ba0 poznáme sa dlho,kamaratime sa, žeby sa nás neopýtal ci sme boli s darčekom spokojný? Ani raz,,,čušal...mohol sa nas opýtať či sme to absolvovali,ci sme to náhodou preložili,, že ak to ma prepadnúť tak tam pojde on,,,ale on celý čas ticho a zrazu prekvapenie
o susedovi by som si pomyslela svoje. Asi je schopný všetkého.
Ja by som to nespravila aby som išla keď niečo podarujem.
@anonym_ad7ba0 poznáme sa dlho,kamaratime sa, žeby sa nás neopýtal ci sme boli s darčekom spokojný? Ani raz,,,čušal...mohol sa nas opýtať či sme to absolvovali,ci sme to náhodou preložili,, že ak to ma prepadnúť tak tam pojde on,,,ale on celý čas ticho a zrazu prekvapenie
@nairobi a povedali ste mu, ze ste si to v centre prelozili na neskorsi termin?
Je to trápne, ale teda nechala by som to tak a suseda by som začala brať s obrovskou rezervou 🤷 masáž ak o ňu stojíš, si kúp radšej sama
tak ked s nim budete spoente ,ze ste prelozili termin voucheru kedze ste boli chori a ako sa tesite ze ho vyuzijete buduci mesiac,ze ste sa na konci roka dohodli s firmou- uvidis co povie
@nairobi a povedali ste mu, ze ste si to v centre prelozili na neskorsi termin?
@anonym_ad7ba0 nemala som tu potrebu, raz nam to bolo podarovane tak sme to s ním neriešili,,,my sme si to a centrom dohodli že cca kedy to uplatnime...ja som uz tiez veľakrát takto podarovala a nidky som nezistovala, či daný človek to a to absolvoval a ani mi na rozum by neprišlo,to zisťovať a absolvovať za obdarovaneho
@anonym_ad7ba0 nemala som tu potrebu, raz nam to bolo podarovane tak sme to s ním neriešili,,,my sme si to a centrom dohodli že cca kedy to uplatnime...ja som uz tiez veľakrát takto podarovala a nidky som nezistovala, či daný človek to a to absolvoval a ani mi na rozum by neprišlo,to zisťovať a absolvovať za obdarovaneho
@nairobi no tak ty si nemala potrebu mu povedat, ze darcek urcite vyuzijete, len ste ho prelozili. A on nemal potrebu sa vas pytat, ci ste boli spokojni s darcekom, lebo zistil, ze ho nestihate do konca roka vyuzit.
Skoda, ze ste sa o darceku neporozpravali, mohlo to inak skoncit.
Kazdy rozmysla inak ako vidis, je jedno, ze ty si nezistovala a darovala, kazdy to ma inak.
@nairobi možno mu došlo upozornenie, že vyprší platnosť kupónu,tak sa rozhodol ako sa rozhodol
Bolo mu ľúto, že sa to nevyuzije, vás tam nechcel na silu hnať a zrejme chyba mu dôvera vo vas aby bol úprimný otvorený
Podľa mňa sa to dá chápať takto nejako
A ty tiež za takú vec miesto aby si sa opýtala jeho riešis to tu...
Netreba to brať tak negatívne a byt rozčarovaná
Bolo by fajn upevniť svoje kamarátstvo úprimnosťou
@nairobi možno mu došlo upozornenie, že vyprší platnosť kupónu,tak sa rozhodol ako sa rozhodol
Bolo mu ľúto, že sa to nevyuzije, vás tam nechcel na silu hnať a zrejme chyba mu dôvera vo vas aby bol úprimný otvorený
Podľa mňa sa to dá chápať takto nejako
A ty tiež za takú vec miesto aby si sa opýtala jeho riešis to tu...
Netreba to brať tak negatívne a byt rozčarovaná
Bolo by fajn upevniť svoje kamarátstvo úprimnosťou
@anonym_3009d6 sme dobrí kamaráti, chodíme spolu po dovolenkách, dôvera je a veľká a preto som z toho nejaka rozhodena ze nam nezavolal ak mu "pipol" voucher,,, čiže z tohto celého ako ste sa do mna všetky pustili beriem, že je to normálne správanie suseda a my sme tí zlí, čiže manžel k 50tke dostal zdrap papiera ktorý môže vyhodiť a susedovi poďakovať, že voucher použil za nás....tak dik
Pred uplynutim platnosti posielaju prevadzky upozornenie tomu, kto kupon kupil. Susedovi asi prisliel taky mail a povedal si ze lepsie ako prepadnut je ked tam pojde a vyuzije. Alebo este jedna moznost - mohol si aj on kupit kupon pre seba a omylom pouzit ten druhy co dal vam. Nie je to uz jedno? Nevyuzili ste, nerieste.
@anonym_3009d6 sme dobrí kamaráti, chodíme spolu po dovolenkách, dôvera je a veľká a preto som z toho nejaka rozhodena ze nam nezavolal ak mu "pipol" voucher,,, čiže z tohto celého ako ste sa do mna všetky pustili beriem, že je to normálne správanie suseda a my sme tí zlí, čiže manžel k 50tke dostal zdrap papiera ktorý môže vyhodiť a susedovi poďakovať, že voucher použil za nás....tak dik
@nairobi nechaj voucher na stole a keď príde na kávu, tak mu povedz že ho akurát idete využiť.

kaslat na to vy ste ho nechali prepadnut tak ho vyuzili... a mat takeho suseda co mi da k narodkam darcek by som chcela mat...