icon

Zlé susedské vzťahy sa opäť vrátili

10. júl 2026

Pred pár rokmi som založila diskusiu, na tému zlých susedských vzťahov. Naši susedia s rodinou a kamarátmi sa celý víkend opíjali vonku na terase, do rpolnoci hluk a cirkus. Nevedeli sme v lete ani okná otvorilť. Nepomohlo nič, ani polícia, lebo potom sa nám vyhražali, ajtak sa nič nedialo....
Vtedy ste nám odporučili aby sme sa presťahovali. Dom sme predali, presťahovali inde. Zrekonštruovali dom v máji nasťahovali. Dnes hluk a cirkus už aj tu. Tak sa muž vybral za hlukom o 2domy ďalej, lebo už je nočný kľud, a tam na terase naša ex suseda, jej matka a ďalšia rodina totalne opitá. Zase na muža bliakali. Tak až teraz som si spojila veci. Naši ex susedia sa rozviedli, suseda s dieťaťom šla do bytu v meste, a jej matka teraz prenajala nehnuteľnosti neďaleko nás a údajne tam začíns podnikať. Cez deň maľovali,a teraz toto.

Berte to len ako môj výkrik do tmy ...
...ale dobre by padli povzbudivé slová.

Najlepšie je na tom celom je fakt, že odkedy sa ex suseda odštartovala sused doma nepije, je tam ticho a ľudia ktorí si kúpili nás dom majú kľud. Nemajú žiaden konflikt so susedom.

anonym_62d88f
10. júl 2026

Toto nevymyslis ani v zlom sne! Asi by ma slak trafil. Ešteže v zime nevedia mulatovat vonku….. vyriešte to klimatizáciou a v noci zatvorené okna.🤷‍♀️ vyvetras ráno. 🤷‍♀️ tak to riešime aj my, ak sa naokolo mulatuje v noci.

anonym_7afcf6
10. júl 2026

nocny klud-volaj policajtov .. maju podnajom - volaj majitelovi .. inak tolko smoly snad nema nik aby mal jednych 2x za susedov

autor
10. júl 2026
@anonym_62d88f

Toto nevymyslis ani v zlom sne! Asi by ma slak trafil. Ešteže v zime nevedia mulatovat vonku….. vyriešte to klimatizáciou a v noci zatvorené okna.🤷‍♀️ vyvetras ráno. 🤷‍♀️ tak to riešime aj my, ak sa naokolo mulatuje v noci.

@anonym_62d88f ten alkohol hluk q

autor
10. júl 2026

bol iba začiatok, čoskoro sa začal nahromaďovať bordel.na záhrade dvojmetrova burina, miši, potkany, kuny.. poskodzovsnie nášho majetku. Za tie roky toho bolo veľa.

autor
10. júl 2026
@anonym_7afcf6

nocny klud-volaj policajtov .. maju podnajom - volaj majitelovi .. inak tolko smoly snad nema nik aby mal jednych 2x za susedov

@anonym_7afcf6 voláli sme aj predtým,aj viac krát krát ale majú v rodine policajtov a nič sa nedialo.
Majiteľ toho domu je vážne chorý, údaje je rád že má pravidelný príjem

alenka58
11. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_7afcf6 voláli sme aj predtým,aj viac krát krát ale majú v rodine policajtov a nič sa nedialo.
Majiteľ toho domu je vážne chorý, údaje je rád že má pravidelný príjem

@anonym_autor to je smola takýto sused, veľmi ťažko sa to rieši

ljmmm
11. júl 2026

ste az o dva domy dalej. Snad najblizsi susedia cosi poriesia

autor
11. júl 2026
@ljmmm

ste az o dva domy dalej. Snad najblizsi susedia cosi poriesia

@ljmmm ten je momentálne neobývaný