Súťažte o Relax pobyt pre dve osoby v Hoteli PARK
Milé mamičky,
hrajte s nami o Relax pobyt pre dve osoby v Hoteli PARK, v krásnom, slnečnom meste, v Piešťanoch.
Stačí, ak odpoviete na jednoduchú otázku: Akú procedúru a prečo by ste z našej ponuky vybrali? 🙂
Odpvede píšte priamo sem do fóra s názvom "Súťažte Relax pobyt pre dve osoby v Hoteli PARK" od 9.5.-15.5.2016
Výhercov zverejníme do 5 pracovných dní pod súťažnou otázkou a kontaktujeme ich internou poštou.
Ponuku všetkých našich procedúr nájdete na www.hotelpark.sk.
Ja by som si určite dopriala dobrú a kvalitnú masáááž. 🙂 milujem masáž, pretože si pri nej oddýchnem,zrelaxujem a uľavím si od bolesti chrbta 🙂
Ja by som si vybrala paradnu masaz nakolko nevladzem chodit tak ma seklo v krizoch a v krku 🙂 :(
Urcite harmony balik 😍 vedeli by sme si to krasne uzit. A rada by som 1x vyskusal tie lavove kamene. V podstate by sa mi celkovo zisla regeneracia 🙂
🙂 ja by som chcela vyskúšať masáž lávovými kameňmi, pretože to na mňa pôsobí veľmi zaujímavo a ešte som nemala tú možnosť skúsiť 🙂 keby sa podarilo vyhrať, boli by sme veľmi radi ..
Určite nejakú masáž (mozno aj lávové kamene),pretoze ma velmi boli chrbtica ako sa aj v noci kojime a spim kadejako vytocena 😊
masáž akéhokoľvek druhu,pri troch deťoch mám neustále problémy s chrbticou,celým telom,pravidelne ma niekde sekne a mám zablokovaný nerv
Urcite masaze na moj bolavy chrbat...mam dve krasne male ratolesti, ale ich dvíhanie mi dava niekedy riadne zabrat...taky relax by sa zisieel🙂)
Masáž lávovými kameňmi, pre mamku, ktorá ma akútny zápal platničiek a ťažko sa jej pohybuje ☹ ☹
Masaz celeho tela 😊 a hlavne by som si vychutnala masaz tvare a dekoltu, je to najviaaac 😊
Dobry den vybrala by som si masaz lavovymi kamenmi.Este som ju nemal ale rada by som vyskusala.Pekny den.
ooo thajsku masáž by som rada vyskúšala, je účinná skoro na všetko, tak kvôli tomu 🙂
Vzhľadom na to, že som momentálne vo vyššom štádiu tehotenstva, tak asi moc na výber nemám. Ale po pôrode by som si určite vybrala reflexnú masáž nôh, rúk, chrbta 🙂 🙂 🙂
Sutazte o dva Relax pobyty v Hoteli Park: ja by som si vybrala masaz celeho tela z dovodu bodla by mi 🙂
Masaž s lavovymi kameňmi lebo som to este namala a chcem vedieť či mi to pomôže na krčnú chrbticu

masáž lávovými kameňmi - pretože som to ešte nevyskúšala a mám veľké problémy s krčnou chrbticou