Kožná doktorka vo Svidníku

katkka08
9. máj 2021

Žienky neviete mi niektorá poradiť, že je nejaká pani dr.kožná prízvuk ruský, alebo ukrajinský vo Svidníku ?.Neviem meno,iba som počula že má veľa pacientov a, že sú spokojný ,ale neviem či je to isto pravda.Budem vďačná za každú odpoveď.

marryen
9. máj 2021

Zelenková?

matafri
9. máj 2021

@marryen ta nema rusky prízvuk To bude zrejme niekto iny.

silvike
9. máj 2021

@katkka08 Zdravim, ano svojho casu sme chodili do Svidnika na kozne s dcerkou koli ekzemom ku Dr. ZELENKOVEJ. To bolo v r. 2012-2015. Ci tam ale stale funguje a ordinuje uz neviem. Ale naozaj mala stale velmi vela pacientov, nastastie malinke deti mali prednost, takze my sme malokedy dlho cakali. A pomohla nam velmi, dcere sa krasne ekzem upravil aj bez kortikoidnych pripravkov. Myslim ze vo Svidniku bol len ona taka akoze najlepsia s najlepsimi referenciami. Vtedy mala take uplne ze megafarebne vlasy🙂 Taky skor hrubsi hlas ma.

katkka08
autor
9. máj 2021

@silvike neviem meno len viem ,že ešte pred 3 rokmi ľudia k nej chodili už skoro ráno, aby sa k nej dostali, že neobjednavala.

silvike
9. máj 2021

@katkka08 To bude zrejme ona. Presne, neobjednavalo sa, len si to tam vsetci museli odsediet. To bola nieco ako kozna klinika, aj rozne procedury kozne sa tam vykonavali. Myslim ze to bude ta MUDr. Zelenkova.

jackie17
9. máj 2021

@katkka08 Áno, je to Dr. Zelenkova. Chodila som k nej. Na kožné problémy niet lepšieho odborníka. Ľudia pred ambulanciou čakajú od piatej rána. Ale stojí to za to.
Daj si do Google Hana Zelenkova... A áno, takéto ma vlasy. My Svidnicania si ju inak ani nevieme predstaviť

jackie17
9. máj 2021

https://www.dost.sk/dost_kontakt
Jej zariadenie. Vrelo odporúčam. Chodia k nej ľudia z celého Slovenska.

katkka08
autor
10. máj 2021

@jackie17 ahoj vieš mi povedať aj presnú adresu, kde ordinuje a ako to tam funguje, čí ošetruje všetkých, ktorý prídu v ten deň, či má tiež nejaký limt .Som zďaleka a mrzelo by ma, keby som sa tam dotrpala a ona mi povie, že má neošetrý.

jackie17
10. máj 2021

@katkka08 pozri si tu stránku, je tam napísaná adresa. To nájdeš ľahko.
Aktuálne neviem kedy ordinuje, chodí len niektoré dni. Najlepšie zavolať na recepciu. Sú tam milé ženy. Žeby som ti nedala staré info.
Ľudia tu chodia aj zo západného Slovenska, čo vidím ŠPZ áut. Ja som chodila stát od piatej rána vonku.

sisina12
1. jún 2021

Ahojte,neviete či teraz ordinuje? Neviem sa tam už druhý deň dovolať 😐

andyyy1111122
9. máj 2023

@jackie17 ahojo ja sa k nej zberám zajtra. Som z Michaloviec. Ked tam teda pôjdem na piatu tak sa k ne dostanem? Ona je moja 4.tá nádej už.