icon

Ako obnoviť staršie správy na iPhone?

3. feb 2026

Ahojte na maile sa mi nezobrazujú staršie správy ako dnes. Nechápem čo sa stalo, včera bolo všetko okej a dnes ukazuje ako keby bola prázdna schránka. Tak isto aj gmail keď otvorím aplikáciu. Neviete ako to dostať spat??

nyusika
3. feb 2026

poloz otazku chatu GPT

autor
3. feb 2026
@nyusika

poloz otazku chatu GPT

@nyusika ten mi moc nepomohol

unbeholfen
7. feb 2026

Práveže mne povedal GPT dobre aj som ich našiel. Vojdeš do správ a tam sa dá kliknúť na vymazané správy a zobrazí ich.

autor
8. feb 2026
@unbeholfen

Práveže mne povedal GPT dobre aj som ich našiel. Vojdeš do správ a tam sa dá kliknúť na vymazané správy a zobrazí ich.

@unbeholfen ja som ale nič nevymazavala 🙂

unbeholfen
8. feb 2026

Máš ten oný tú modrú obálku že? Ten originál aplový? Lebo ja áno a tam sa dajú také veci robiť. Ale že samé zmizne to som ešte nevidel. Mne robieva že ukazuje ako nové aj keď neni nové. Čudne sa to správa, ale toto som ešte nevidel. To máš aj ty né?

mindcorepcsysterms
8. feb 2026

Ahojte,
super téma, rád si prečítam, čo používate vy, lebo človek vždy objaví niečo nové, čo mu uľahčí deň,aj pomôže...
Ja mám v mobile tieto praktické appky:
- Zdravie a Instant Heart Rate
- navigácia jednoznačne Waze ,Mapy.com kôli offline mapám jeď idem na turistiku.
- na vernostné karty Klarnu (predtým Stocard)
- z AI mám ChatGPT a Gemini, občas mi to ušetrí kopec času
-prehliadač Firefox
- často používam diktafón,keď si robím poznámky, -kalkulačku a prevodník mien
- na poznámky mi stačia klasické „Poznámky“
A keď už sme pri mobiloch a technike — ak má niekto doma notebook alebo PC, ktorý zamŕza, je pomalý, prehrieva sa alebo nestíha školské online hodiny či EduPage, viem pomôcť s diagnostikou, čistením a zrýchlením.
Rovnako sa venujem aj optimalizácii Android telefónov, keď sú zahltené alebo spomalené.
Mamičky toho majú dosť aj bez boja s technikou, takže ak by ste potrebovali poradiť, pokojne sa ozvite.

📮 E-mail : mindcorepcsystems@gmail.com
📱 Mobil : 0904599266
🖥️ FB : https://www.facebook.com/share/17oBD6xeJr/

unbeholfen
8. feb 2026

Prečo firefox? Edge je lepšie, je tam tmavá téma aj adblock priamo zabudované. Safari sa mi nelúbi aj keď niektoré veci má dobré. A chrome má tmavú tému len na androide na iOS nie.

A z nadpisu mi nebolo jasné či sa bavíme o SMS alebo Maili. Ale uz v diskusii som si všimol.