Ako vyriešiť problém s komunitným chatom na Messengeri?
Zdravím, vedel by mi niekto pomôcť? Bol vytvorený komunitný chat, avšak nech skúšam ako skúšam už pár dní - aktualizácie, povolenia, reštarty, prekutrala všetky možné nastavenia, už naozaj neviem co a kde je problém, stále mi píše toto (vid foto). Ten chat je vcelku dôležitý a rada by som sa tam nejak dostala. V mesenger mi komunity ukazuje, ale dostať sa do nejakej alebo vytvoriť komunitu (skúšala som) mi nejde. Uz nemám na to nervy, co ešte to odo mňa chce 🤦
@anonym_autor AI pise Facebook is shutting down old group community chats and replacing them with separate Messenger Communities
Ta hlaska Vas ucet nema pristup do komunitnych cetov znie, akoby si nieco pokazila, ale nie je to o tvojich nastaveniach ani o tom, ze nie si clenka. Meta komunitne chaty vo facebookovych skupinach rusi a nahradza ich samostatnymi komunitami priamo v Messengeri, takze sa uz nove pripojenia ani zakladanie nepusta. Takze si to par dni skusala zbytocne.
Prakticky z toho plynu tri veci.
Nove komunity uz neziju pod skupinou, ale v Messengeri, a zakladaju sa len v mobilnej aplikacii. Na pocitaci ani v prehliadaci ich nenajdes.
Ak je ten chat naozaj dolezity, napis spravcovi skupiny, nech vam zalozi komunitu v Messengeri a posle pozvanku, pripadne aspon obycajnu skupinovu konverzaciu. Z jeho strany je to par klikov a vyriesi to hned.
A este jedna vec, ktora sa lahko prehliadne, ale mrzi najviac: obsah starych komunitnych chatov sa pri vypinani maze. Ak tam bolo nieco, co potrebujes, odfot si to alebo skopiruj von, kym to este vidno. A komunity v Messengeri maju volnejsie nastavenia sukromia ako skupinovy chat, obsah si vie pozriet aj niekto zvonku, tak s tym ratajte pri tom, co tam budete pisat.

Ani neviem,že také dačo existuje😲
No asi nie si v tej komunite.