icon

Ako vyriešiť problém s komunitným chatom na Messengeri?

31. aug 2026

Zdravím, vedel by mi niekto pomôcť? Bol vytvorený komunitný chat, avšak nech skúšam ako skúšam už pár dní - aktualizácie, povolenia, reštarty, prekutrala všetky možné nastavenia, už naozaj neviem co a kde je problém, stále mi píše toto (vid foto). Ten chat je vcelku dôležitý a rada by som sa tam nejak dostala. V mesenger mi komunity ukazuje, ale dostať sa do nejakej alebo vytvoriť komunitu (skúšala som) mi nejde. Uz nemám na to nervy, co ešte to odo mňa chce 🤦

Ako vyriešiť problém s komunitným chatom na Messengeri?
anonym_bc223b
31. aug 2026

Ani neviem,že také dačo existuje😲
No asi nie si v tej komunite.

anonym_79ac30
1. sep 2026

@anonym_autor AI pise Facebook is shutting down old group community chats and replacing them with separate Messenger Communities

jimmyy128
Včera o 09:27

Ta hlaska Vas ucet nema pristup do komunitnych cetov znie, akoby si nieco pokazila, ale nie je to o tvojich nastaveniach ani o tom, ze nie si clenka. Meta komunitne chaty vo facebookovych skupinach rusi a nahradza ich samostatnymi komunitami priamo v Messengeri, takze sa uz nove pripojenia ani zakladanie nepusta. Takze si to par dni skusala zbytocne.

Prakticky z toho plynu tri veci.

Nove komunity uz neziju pod skupinou, ale v Messengeri, a zakladaju sa len v mobilnej aplikacii. Na pocitaci ani v prehliadaci ich nenajdes.

Ak je ten chat naozaj dolezity, napis spravcovi skupiny, nech vam zalozi komunitu v Messengeri a posle pozvanku, pripadne aspon obycajnu skupinovu konverzaciu. Z jeho strany je to par klikov a vyriesi to hned.

A este jedna vec, ktora sa lahko prehliadne, ale mrzi najviac: obsah starych komunitnych chatov sa pri vypinani maze. Ak tam bolo nieco, co potrebujes, odfot si to alebo skopiruj von, kym to este vidno. A komunity v Messengeri maju volnejsie nastavenia sukromia ako skupinovy chat, obsah si vie pozriet aj niekto zvonku, tak s tym ratajte pri tom, co tam budete pisat.