icon

Ako vyriešiť problémy s prihlásením na Edupage?

1. sep 2026

Ahohte, dieta menilo skolu. Dostali sme papierik s prihlasovacim menom a heslom. Zadali sme vsetko spravne, vratane mena skoly, no stale pise nespravne meno alebo heslo. Stretli ste sa s tym? Ako ste to vyriesili? Vdaka

bronkax
1. sep 2026

Daj svoj email a daj že si zabudla heslo a vygeneruj si nové

autor
1. sep 2026
@bronkax

Daj svoj email a daj že si zabudla heslo a vygeneruj si nové

@bronkax ja potrebujem urobit jeho konto, v jeho mobile (ziacke konto). Ak dam svoj mail, vyresetuje moje heslo (rodicovske konto), ci? V mojom konte nabehla zmena automaticky.

anonym_89e3e1
1. sep 2026

@anonym_autor uz ma zrusene konto v starej skole ? Este by som skontrolovala, ci sa prihlasujete na dobru skolu.

anonym_71d328
1. sep 2026

Edupage nepouzivaj, moje dieta ju vobec nema a normalne si ide zakladnou skolou, je to len ikonicka hlupost za drahe peniaze sluziaca na to aby ucitelia prosto svoje povinnosti preniesli na rodicov, zleniveli a stale su nenazranejsi po peniazoch, mali sa im kazdy rok.

bronkax
1. sep 2026
@anonym_autor

@bronkax ja potrebujem urobit jeho konto, v jeho mobile (ziacke konto). Ak dam svoj mail, vyresetuje moje heslo (rodicovske konto), ci? V mojom konte nabehla zmena automaticky.

@anonym_autor aha takto tak potom neviem spýtaj sa v škole

bronkax
1. sep 2026
@anonym_71d328

Edupage nepouzivaj, moje dieta ju vobec nema a normalne si ide zakladnou skolou, je to len ikonicka hlupost za drahe peniaze sluziaca na to aby ucitelia prosto svoje povinnosti preniesli na rodicov, zleniveli a stale su nenazranejsi po peniazoch, mali sa im kazdy rok.

@anonym_71d328 takže keď nemáte edupage nič neplatíte hej 😀😀 tam ide len o to že vy dostávate všetky info osobne a my takto pohodlne v edupage kde máme prehľad o všetkom 😀

anonym_71d328
1. sep 2026
@bronkax

@anonym_71d328 takže keď nemáte edupage nič neplatíte hej 😀😀 tam ide len o to že vy dostávate všetky info osobne a my takto pohodlne v edupage kde máme prehľad o všetkom 😀

@bronkax neplatim ZRPŠ, nič, minuly rok dostali naviac 800€ odmeny...

anonym_bd0c85
1. sep 2026
@anonym_71d328

@anonym_71d328 boze dobry, ty si sen kazdeho ucitela

autor
1. sep 2026
@anonym_89e3e1

@anonym_autor uz ma zrusene konto v starej skole ? Este by som skontrolovala, ci sa prihlasujete na dobru skolu.

@anonym_89e3e1 no ani neviem, to konto sme odstranili, aj ja som si ho z mojho edupage vymazala.
Skolu davame dobru, to sme kontrolovali.
Neviem, pojde zajtra za ucitelkou, kaslem na to.
Dakujem velmi pekne.

autor
1. sep 2026
@bronkax

@anonym_autor aha takto tak potom neviem spýtaj sa v škole

@bronkax dakujem velmi pekne

anonym_132a55
1. sep 2026
@anonym_71d328

@anonym_71d328 ty si ikonická

bronkax
1. sep 2026
@anonym_71d328

@bronkax neplatim ZRPŠ, nič, minuly rok dostali naviac 800€ odmeny...

@anonym_71d328 😀😀 už tých 20€ ťa teda zachránilo

anonym_3a14c0
1. sep 2026
@anonym_71d328

@anonym_71d328 jak 100rokov za opicami

anonym_9be80c
1. sep 2026
@anonym_71d328

@anonym_71d328 Ak sa môžem spýtať, v ktorom ročníku je dieťa? Lebo u nás majú aj domáce úlohy, precvičovacie cvičenia napr. na ANJ, cvičné testy na rôzne predmety od učiteľov, atď. a teda učitelia tam s nimi komunikujú. Deti majú zväčša Edupge od 4. - 5. ročníka, mimo rodičov a učia sa zodpovednosti samých za seba a plnit si tam zadané úlohy od učiteľov, rodičia s tým nemajú nič. Vykašlú sa na úlohu v žiackom.konte, majú zlú známku...
Rovnako aj my ako rodičia, vieme operatívne cez svoje konto komunikovať s učiteľmi a napr. aj ospravedlnenky fungujú cez Edupage.
Príspevok na ZRPŠ je pre.deti, nie učiteľov a o jeho využití rozhoduje rada rodičov, nie učitelia a dá sa normálne vyžiadať správa, na čo bol.vyuzity. U nás sú to zväčša lepšie podmienky vzdelávania a rôzne akcie pre deti, napr. divadelné predstavenie, balíček na Mikuláša, MDD, ....

hildicapupu
Včera o 06:38

@anonym_autor a co to neriesis priamo so skolou? ved oni by ti mali pomoct a poradit ako to spravit

alenamihal
Včera o 07:57
@anonym_71d328

@anonym_71d328 ty skor nepouzivaj socialne siete 😂 .. si asi stara komunisticka skola 😂

autor
Včera o 08:52
@hildicapupu

@anonym_autor a co to neriesis priamo so skolou? ved oni by ti mali pomoct a poradit ako to spravit

@hildicapupu paaaani, bez tvojej rady by som to nedala. To vazne? So skolou? Jaaaj ja som tak sprosta, ze ma toto nenapadlo. Ale pockaj - tak poobede dostal prihlasovacie udaje, vecer prisiel po treningu domov a tak sme ho skusili prihlasit, no neslo to. Jasne - volam skolu, lebo tam sedia nonstop 24/7 - si pricetna? Hladala som vecer riesenie, ci ma niekto skusenost. Jasne, ze dnes to riesi v skole.

hildicapupu
Včera o 09:28
@anonym_autor

@hildicapupu paaaani, bez tvojej rady by som to nedala. To vazne? So skolou? Jaaaj ja som tak sprosta, ze ma toto nenapadlo. Ale pockaj - tak poobede dostal prihlasovacie udaje, vecer prisiel po treningu domov a tak sme ho skusili prihlasit, no neslo to. Jasne - volam skolu, lebo tam sedia nonstop 24/7 - si pricetna? Hladala som vecer riesenie, ci ma niekto skusenost. Jasne, ze dnes to riesi v skole.

@anonym_autor no comment radsej, dovidenia