Funguje vám Pokec správne?
Ahojte.funguje vám pokec normálne?mne nejak blbne v poslednom čase
@anonym_autor šak je to plné honelníkov...server to už nestíha ťahať....😭🤣😭🤣😀😀😀
@ivicatolic 🤣
Pokec je za mňa mŕtvy. Minulosťi to bol seriózne teraz je to žumpa
@jogy1984 vďaka za názor ktorý má nezaujíma 🤣🤣🤣.používam ho výhradne na mail ,nie na komunikáciu
@jogy1984 vďaka za názor ktorý má nezaujíma 🤣🤣🤣.používam ho výhradne na mail ,nie na komunikáciu
@anonym_autor takze myslis azet? Pokec neviem ci funguje, nemam tam profil ale azet normalne minimalne 2x do dna kontrolujem email a vzdy vsetko bez problemov. Normalne, milujem temy kde na A sa niekto pyta ale ocakava odpoved na B a my si mame domysliet. Ved dokonca aj na emaily mas ...@azet.sk a nie ...@pokec.sk
@anonym_autor meily idu normalne,dnes mi prislo kopec meilov a neni to pokec ale azetko,ako baby pisali.Tiez ho roky uvadzam vsade,este aj vyplatne pasky tam chodia na dalsom ucte.
@anonym_autor na pokec sa idem zasmiat a mazat keci uchylakov.Minule mi tam pisal nejaky kolega,ja rychlo precitala a hned zmazala ako vzdy a potom som zacala uvazovat,ze co som to tam vlastne citala.
@anonym_autor takze myslis azet? Pokec neviem ci funguje, nemam tam profil ale azet normalne minimalne 2x do dna kontrolujem email a vzdy vsetko bez problemov. Normalne, milujem temy kde na A sa niekto pyta ale ocakava odpoved na B a my si mame domysliet. Ved dokonca aj na emaily mas ...@azet.sk a nie ...@pokec.sk
@anonym_d96c5f dakujem za tvoju odpoveď.a je jedno či som napísala pokec alebo azetko,jogy1984 aj tak nenapísal k veci.nemyslis?
Raj uchylakov, spodina tam nemôže byt žiaden pričetný človek.
Keď mi príde email z adresy @azet.sk tak si pozriem profil na pokeci a dozviem sa viac o tom človeku aj to čo nechcel.

@anonym_autor šak je to plné honelníkov...server to už nestíha ťahať....😭🤣😭🤣😀😀😀