icon

Prečo nefunguje WhatsApp na Huawei?

Dnes o 07:11

Prosim vas pekne je tu este niekto Huawei mobilom, komu nejde whatsapp? Mna uz fakt to nebavi. Mam tu GSpace a GBox na stahovanie aplikacii. Aj Petal. Ale stale vypisuje toto.
Predtym v pohode fungovalo, aj aktualizacie.
AI nepomohla.
Dakujem

autor
Dnes o 07:12

Rady, ze stiahnut z oficialnej stranky som skusala. Nefunguje.

isis234
Dnes o 07:37
@anonym_autor

Rady, ze stiahnut z oficialnej stranky som skusala. Nefunguje.

@anonym_autor mne to robí Xiaome. Iný text. Vraj tá aplikácia sa už nepoužíva. ( blbosť) Čítala som podmienky na nové stiahnutie. Uvádzajú platby. Ved WhatsApp je zdarma. To čo už? Chcú si zarobiť na všetkom? Aj čo nie je ich? Čo má spoločné výrobca mobilu s WhatsApp??? Tiež všelijaké funkcie mi posila operátor do mobilu a potom oznámi že ich nevyužívam, aby som ich vymazala.. Žiadna sloboda. Zasahujú do života. Neprávom.

zafi
Dnes o 07:45

Ja mám WhatsApp na Honore a ide v pohode, nič nepýta žiadne poplatky ani nič nevnucuje.

autor
Dnes o 07:53
@zafi

Ja mám WhatsApp na Honore a ide v pohode, nič nepýta žiadne poplatky ani nič nevnucuje.

@zafi ja som tiez doteraz mala W na Huawei, predtym na Samsung. Ale toto mi vyrazne stazilo fungovanie nakolko je to dobre na foto video a proste cele to je v prdeli teraz. Prilohu mi v mobile nejde poslat cez gmail takze fakt mam problem. A viber mi tiez nejde, vcera som zo zufalstva chcela aspon ten.

autor
Dnes o 08:13
@isis234

@anonym_autor mne to robí Xiaome. Iný text. Vraj tá aplikácia sa už nepoužíva. ( blbosť) Čítala som podmienky na nové stiahnutie. Uvádzajú platby. Ved WhatsApp je zdarma. To čo už? Chcú si zarobiť na všetkom? Aj čo nie je ich? Čo má spoločné výrobca mobilu s WhatsApp??? Tiež všelijaké funkcie mi posila operátor do mobilu a potom oznámi že ich nevyužívam, aby som ich vymazala.. Žiadna sloboda. Zasahujú do života. Neprávom.

@isis234 ja by som si aj zaplatila. Tak uzas, ze aj na Xiaomi.

melanta
Dnes o 08:27
@isis234

@isis234 čo má spoločné výrobca mobilu s whatsapp? Tak napríklad to, že čínski výrobcovia nepodorujú niektoré nečínske a najmä americké aplikácie. To nie je žiadne zasahovanie do súkromia. Proste ak si kúpiš čínsky mobil, musíš počítať s tým, že buď od úvodu alebo kedykoľvej v budúcnosti ti výrobca zruší alebo obmedzí možnosť využívať americké či inočínske apky. Buď to akceptuješ alebo kúpiš nie čínsky produkt. Možnosti na výber sú. Nie je povinnosť kupovať čínsky produkt.

zafi
Dnes o 08:56

Súhlas s @melanta. Záleží aj od modelu telefónu... jeden starší Honor čo som mala mi podporoval google play, teraz na novom mi to nefunguje, tak neviem žiadnu aplikáciu stiahnuť do mobilu. No našťastie Viber a WhatsApp mi idú.

autor
Dnes o 09:18
@melanta

@isis234 čo má spoločné výrobca mobilu s whatsapp? Tak napríklad to, že čínski výrobcovia nepodorujú niektoré nečínske a najmä americké aplikácie. To nie je žiadne zasahovanie do súkromia. Proste ak si kúpiš čínsky mobil, musíš počítať s tým, že buď od úvodu alebo kedykoľvej v budúcnosti ti výrobca zruší alebo obmedzí možnosť využívať americké či inočínske apky. Buď to akceptuješ alebo kúpiš nie čínsky produkt. Možnosti na výber sú. Nie je povinnosť kupovať čínsky produkt.

@melanta tiez si myslim, ze moj pripad bude presne o tomto. Na linke caka novy Xiaomi, len este nemam preneseny Huawei donho.

simca06022011
Dnes o 09:27

huawei nepodporuje vela aplikacii, preto som ho prestala pouzivat, polovicka ma este novsi huawei, my sme s nimi boli velmi spokojni (a on este je)... huawei nepodporuje google sluzby ale pouziva svoje vlastne AppGallery atd. (novsie najma, lebo toto sa predinstalovava do mobilu, ci ako to je... ) Tym padom ak apka tam nie je, je smola, ak apka pouziva google na overenie (cislo, email, ...) tiez nespolupracuje... ak chces viac info vyhladas na nete o tom. Je to stara vec....

hiro
Dnes o 10:14

https://www.whatsapp.com/android?lang=sk
Stiahnite si WhatsApp pre Android
Stiahnuť z Obchodu Google Play
Stiahnuť WhatsApp odtiaľto
https://scontent.whatsapp.net/v/t61.25591-34/10...

autor
Dnes o 11:04
@hiro

https://www.whatsapp.com/android?lang=sk
Stiahnite si WhatsApp pre Android
Stiahnuť z Obchodu Google Play
Stiahnuť WhatsApp odtiaľto
https://scontent.whatsapp.net/v/t61.25591-34/10...

@hiro skusila som. Opat to iste. Ale dakujem velmi pekne za snahu.

isis234
Dnes o 11:12
@melanta

@melanta poprosím, ktorý je kvalitný mobil?

muzula
Dnes o 11:26

napriklad iPhone, Samsung, Pixel, Nothing, ...

bamarama82
Dnes o 11:29

@anonym_autor
@anonym_autor tiež mi to Huawei urobil, par mesiacov od kúpy nového H P50 pocket mi WU slapalo, a zrazu aktualizácie, od inštalovanie, mam stiahnuť z origo zdroja, stiahla som asi 100x a už to nerozbehal nikdy..Na starom Huawei p20 mi všetko šľape, GSUITE, WU, všetko.

isis234
Dnes o 13:41
@muzula

napriklad iPhone, Samsung, Pixel, Nothing, ...

@muzula vďaka

hiro
Dnes o 13:44
@anonym_autor

@hiro skusila som. Opat to iste. Ale dakujem velmi pekne za snahu.

@anonym_autor Ale ja nechapem co robis, vsak si stiahni z toho odkazu subor WhatsApp.apk, ak mas povolene instalovanie aplikacii z neznamych zdrojov tak rovno si ho nainstaluj ak nie tak si to povol a je to.
To co mas za hlasenie je od nej ze mas nainstalovanu staru verziu ktora nie je bezpecna a tak ju nemozes pouzit, mas si stiahnut novu - tu na ktoru som dal odkaz.

simca06022011
Autor odpoveď zmazal
muzula
Dnes o 13:51

Huawei nepodporuje nativne GMS (Google Mobile Services) - to je okrem ineho aj Google Play Store, Search, YouTube, Gmail, alebo Maps. Verzie dostupne na Huawei AppGallery casto nesplnaju bezpecnostne kriteria, preto sa deje to vyssie.

anonym_a0e08c
Dnes o 14:29

De-Googled phone môže byť fajn vec. Ale musíš vedieť ako na to... kúpiť čínsku haraburdu za drobniaky nie je vždy že ti to ušetrí niečo. Iba čo nervy máš z toho. Ja by som stiahol apk a nainštaloval apk alebo xapk. Nemusíš zo store, apkpure, apkmirror

simca06022011
Dnes o 14:30
@anonym_a0e08c

De-Googled phone môže byť fajn vec. Ale musíš vedieť ako na to... kúpiť čínsku haraburdu za drobniaky nie je vždy že ti to ušetrí niečo. Iba čo nervy máš z toho. Ja by som stiahol apk a nainštaloval apk alebo xapk. Nemusíš zo store, apkpure, apkmirror

@anonym_a0e08c huawei urcite nie je haraburda

kocuris
Dnes o 14:32
@simca06022011

@anonym_a0e08c huawei urcite nie je haraburda

@simca06022011 ale no... fakt? Asi keď sw nefunguje, asi hej. Ibaže by nie... Je to Čína za lacný groš. A tu je výsledok. Mal som Huawei router, pokazený za polroka, telefón som radšej predal na bazoši za 20... vzhľadovo pekné ale toť vsjo.

simca06022011
Dnes o 14:38
@kocuris

@simca06022011 ale no... fakt? Asi keď sw nefunguje, asi hej. Ibaže by nie... Je to Čína za lacný groš. A tu je výsledok. Mal som Huawei router, pokazený za polroka, telefón som radšej predal na bazoši za 20... vzhľadovo pekné ale toť vsjo.

@kocuris odbornik?? :DDD huawei ma spickovu technologiu, ktora vo velkom po hardverovej stranke v pohode skryje do vacku aj apple, ich vlajkova lod je uplne porovnatelna, dokonca v dislay a fotaku aj lepsia ako najnovsi iphone. A SW nefunguje? on funguje, ale tu mas USA / Cinsky boj.. kde sa proste nezhodli na uzivani google. Nic ine... cize nie je to pre ludi u nas vhodne, ak akurat najdu apky, ktore im nejdu (ale pogooglia som a s whatappom by fakt nemali mat problem ak ich stihanu priamo ako pise hero), ale urcite to nie je haraburda...

kocuris
Dnes o 14:43

OK. Veľa šťastia. Ja si viem predstaviť tú kvalitu. O Apple teraz nehovorím... Sam používam Samsungy najnižšej rady A.. A12, A14. A Gigaset GS5. Nemám ilúzie, každému ide o zisk, ale Huawei a kvalita? To akosi nejde k sebe. Ale kľudne. Nech si každý používa čo chce. Ale tu si pýta radu, ako rozchodiť WA na Huawei. Tak na to reagujem. Keď to nejde tak to nejde

hiro
Dnes o 15:14
simca06022011
Dnes o 15:34
@kocuris

OK. Veľa šťastia. Ja si viem predstaviť tú kvalitu. O Apple teraz nehovorím... Sam používam Samsungy najnižšej rady A.. A12, A14. A Gigaset GS5. Nemám ilúzie, každému ide o zisk, ale Huawei a kvalita? To akosi nejde k sebe. Ale kľudne. Nech si každý používa čo chce. Ale tu si pýta radu, ako rozchodiť WA na Huawei. Tak na to reagujem. Keď to nejde tak to nejde

@kocuris Nejdem tu vypisovat romany, ale na zaklade jedneho pokazeneho routera nemozes sudit znacku, na ktorej hardveri bezi polka europskeho internetu. To je fakt, skus si to vygooglit. Chcela som len poukazat na to, ze tie stroje su hardverova spicka, aj ked im Google momentalne nepraje. Polovicka ma ich vlajkovu lod uz stvrty rok a slape bez problemov – robime s nim profi produktove fotky na eshop, v tme alebo proti svetlu strci do vacku hocijaky iny mobil. Uz len to, ze ten repasovany model stoji dnes viac nez novy Samsung, je myslim, nejaky ten dokaz kvality. Sankcie z USA urcite neprisli preto, ze by boli „nekvalitni“, prave naopak. Ak niekto telefon vyuziva na pracu a profi fotenie ako my, Google mu nechyba. Pliest si politiku s kvalitou stroja je proste omyl. Je to vsetko len "nazorova vec", niekomu sa pokazi BMW a povie, ze to je haraburda.. no nie je, proste stava sa.