Stiahnutie zahraničnej aplikácie pre iPhone bez nového Apple ID
Žijem v zahraničí a mám slovenský telefón a číslo. Ako si môžem stiahnuť appku dostupnú len v danej krajine do iPhonu? Čítala som na nete o viacerých možnostiach, no chcem aby to bolo čo “najšetrnejšie”, čiže nechcem si napr vytvárať nové Apple ID. A tiež musím mať zrušené všetky platené odbery. Stačí si v nastaveniach zmeniť región? Potom stiahnuť appku, zaregistrovať sa na nej a zmeniť región na Slovensko? Nezresetuju sa mi nejaké údaje? Kamoska to nejak skúšala, ale napr som musela obnoviť tinder.
Eate raz čítam že nechceš nové Apple ID. Bez toho to ale nepôjde. Ale nič to to nezmení. Len do shopu sa s ním prihlásis.
Prepni sa do apple storu danej krajiny … niektore su ale podmienene lokalizaciou v danej krajiny … napr DE vinted stiahnes a prihlasis sa v DE … na Svk app nezmizne a funguje s DE cislo, ale na Svk potrebujes novu a nove TC … je ichv voac takto viazanych … ale netreba ani nove ID ani nic extra … mam iphone krizenca DE a Svk avsetky app spolu funguju … ale nemam nic platene ani som nemala, tak mozno preto som nemala nijaky problem, mam aj dost App z ES … ale pouzivam len banku … a ta je tiez bezplatna

Je to easy - sprav si novy account s danou krajinou ako lokalitou. Potom v nastaveniach telefónu pod accoutom máš “Media & Purchases” alebo niečo podobne v jazyku tvojho iPhonu. A tam sa vieš prihlásiť pod tým novým accoutom a stiahnuť čo potrebuješ. Nastavenia iPhone ani tvoje kontá to nezmení. Môžeš si to ľubovoľne prehadzovať podľa potreby. Ja mám také SK a DE.