icon

Aj vy sa cítite ako pacient pri telefonáte s AI?

17. dec 2025

Mne je to vrcholne obtazujuce a pripadám si ako cvok keď mám vysvetľovať robotovi na infolinke aký mám problém a zvyčajne ani nič nechápe... 😒 Bežne telefonujem úplne v pohode riešim rozprávam bez stresu

lienka9
17. dec 2025

@anonym_autor ja rovno poviem prepoj ma na operatora..neznasam rozpravat s AI,nic mi nikdy neporadili

anonym_f6a2cd
17. dec 2025

@anonym_autor mne sa minule stalo keď som volala na českú paketu, že mi hlas v telefóne povedal že má prepája na živého človeka 😊

sandra19860
17. dec 2025

Tiež to nemusím...

anonym_650454
17. dec 2025

@anonym_autor boli sme v Česku, cez booking sme sa ubytovali ja neviem co to bolo. Úplne mimo popisu atď, hrôza des...chceli sme sa spojiť s prenajimatelom hotela, prepojilo nás na infolinku, a tam robot 😀 aby sme povedali, čo potrebujeme. Manžel po slovensky "chceme podať sťažnosť na ubytovanie" - nerozumím...skuste jeste jednou...
-chceme reklamovať ubytovanie...
Nerozumím....
- sťažnosť
Nerozumím
-reklamace
- nerozumím
.... Choď do p...
-prepojim vás 🤣🤣🤣 A už s nami hovorila pani aj po slovensky a všetkému porozumela

marci9
17. dec 2025
@anonym_650454

@anonym_autor boli sme v Česku, cez booking sme sa ubytovali ja neviem co to bolo. Úplne mimo popisu atď, hrôza des...chceli sme sa spojiť s prenajimatelom hotela, prepojilo nás na infolinku, a tam robot 😀 aby sme povedali, čo potrebujeme. Manžel po slovensky "chceme podať sťažnosť na ubytovanie" - nerozumím...skuste jeste jednou...
Nerozumím....
- sťažnosť
Nerozumím
-reklamace
- nerozumím
.... Choď do p...
-prepojim vás 🤣🤣🤣 A už s nami hovorila pani aj po slovensky a všetkému porozumela

@anonym_650454 😂😂😂

euka210
17. dec 2025

@anonym_autor ja som volala operatorovi a cakala som klasicke...ked chcete to a to, stlacte 1,2 atd...pozname...a tam robot!🤦‍♀️ pripadala som si ako debil, ked som mu pomaly slabikovala co chcem, aby spravne pochopil...no na nervy co zaviedli...

marianarem
17. dec 2025

@anonym_autor Ja si ako psychiatricky pacient nepripadam, pripada mi tak ta AI 🙂

martinka13
18. dec 2025

Neznášam to.

nikha2809
19. dec 2025

Ja nenávidím Olíviu z Telekomu, roztrieskala by som najradšej telefon ked s tym robotom musim niečo riesit

unbeholfen
Včera o 02:32

Je to úplná zbytočnosť lebo ja som len potreboval preposlať eSIM po resete telefónu, a začalo mi to 5 minút kvákať o somkarte tie bežne info.

zara3
Včera o 03:45
@anonym_650454

Nerozumím....
- sťažnosť
Nerozumím
-reklamace
- nerozumím
.... Choď do p...

Rovnako, volala som koli rozbitemu bojleru a tak ma nasral ten robot, ze som ho do riti poslala. A znicoho nic ticho a zvonenie na operatora 😁