icon

Ako neviditeľne poškodiť starý mobil?

30. nov 2025

Prosím, vie mi niekto poradiť ako pokaziť starší typ mobilu, tak aby nebolo vidno že ho niekto pokazil? Ďakujem

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_7a3a87
30. nov 2025

Tak skús do AI napísať typ mobilu a možno ti niečo poradí. Ono tu je ťažko radiť keď ani nevieme aký mobil má.

autor
Autor odpoveď zmazal
dadis
30. nov 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Kolko ma rokov?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
dadis
30. nov 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Nemyslis, ze uz je dost velka, aby si sa takto k nej spravala? Ty od nej cakas respekt a ty? Kde ho mas pre nu ty? Mam dceru v podobnom veku, je druhacka na SŠ. Neviem si predstavit, ze by nemala mobil, data, ze by som jej zakazovala komunikovat s kamaratmi.

januska12323
30. nov 2025

Zober jej ho a už nevracaj, do týždňa by si aj tak zohnala druhý.

niekto2hy
30. nov 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Nekaz telefon,vyber sim kartu,telefon odloz - napr.do skrinky v praci a potom ho,ked tak predaj do zalozne.Aspon bude z neho nejaky uzitok,ked pises ze mate malo penazi.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
30. nov 2025

Ďakujem všetkým.Riesenie sa nenašlo a rozoberať naše súkromie ja nechcem.

stellarstar
30. nov 2025
@anonym_autor

Ďakujem všetkým.Riesenie sa nenašlo a rozoberať naše súkromie ja nechcem.

@anonym_autor mobil zobrať a s dcérou ku psychiatrovi

bielasovicka
30. nov 2025

To čo je zas za tému? Čítam citam, a všetko sa maže. Takže neviem ani prd..

caramellka
30. nov 2025
@bielasovicka

@bielasovicka Presne....

aalt
30. nov 2025

Ak ma android, daj family link a mozes jej zo svojho mobilu davkovat co moze a kedy.

aalt
30. nov 2025

Je jednoduchy, ucinny a tazko dokazatelny sposob znicenia mobilu. Az mi je cudne, ze ho tu nikto nenapisal. Len som naozaj presvedceny, ze to nevyriesi problem s dcerou. Neviem kolko ma rokov, nestihol som precitat vymazane prispevky, netusim co v nich bolo. Nech si pozrie "V sieti" pripadne nieco podobne.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
30. nov 2025
@bielasovicka

@bielasovicka Vymazala som to kvôli súkromiu.

stellarstar
30. nov 2025
@aalt

Je jednoduchy, ucinny a tazko dokazatelny sposob znicenia mobilu. Az mi je cudne, ze ho tu nikto nenapisal. Len som naozaj presvedceny, ze to nevyriesi problem s dcerou. Neviem kolko ma rokov, nestihol som precitat vymazane prispevky, netusim co v nich bolo. Nech si pozrie "V sieti" pripadne nieco podobne.

@aalt 1 ročník sš

autor
Autor odpoveď zmazal
caramellka
30. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Autorka, veď si tu anonymne. Snáď si nemyslíš, že si jediná v krajine, ktorá má problém s dcérou a každý Ťa identifikuje podľa odpovedí vo fóre...

anonym_c0679d
30. nov 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ak jej ho pokazíš, garantujem ti, že do dvoch dní má druhý

dadis
30. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Autorka, mas dceru s psychiatrickou diagnozou. Nemas to jednoduche, ale neostava ti nic ine, nez sa s tym zmierit. Ked nebude zhanat chlapov na mobile, pojde ich hladat inde. Nemas mat nad tym ako kontrolu. Ak aj, tak len na velmi kratky cas a problem to nevyriesi. Pomoze mozno terapia aj tebe, ako sa zmierit s tym, ze mas ine dieta a akcpetovat ho take, ake je. Nemoze za to ani ona, ani tvoja vychova, ani nic podobne. Vzdy boli a budu taki ludia medzi nami, ty si vsak jej mama a nikto ju nebude v zivote tak velmi lubit, ako ty. Prejavuj jej lasku, pochopenie, bud jej k dispozicii a bud otvorena ju prijat. Coskoro byde dospela, bude ta potrebovat cely zivot, nekaz vztah, ktory mozete mat

unicornlady
30. nov 2025
@dadis

@anonym_autor Autorka, mas dceru s psychiatrickou diagnozou. Nemas to jednoduche, ale neostava ti nic ine, nez sa s tym zmierit. Ked nebude zhanat chlapov na mobile, pojde ich hladat inde. Nemas mat nad tym ako kontrolu. Ak aj, tak len na velmi kratky cas a problem to nevyriesi. Pomoze mozno terapia aj tebe, ako sa zmierit s tym, ze mas ine dieta a akcpetovat ho take, ake je. Nemoze za to ani ona, ani tvoja vychova, ani nic podobne. Vzdy boli a budu taki ludia medzi nami, ty si vsak jej mama a nikto ju nebude v zivote tak velmi lubit, ako ty. Prejavuj jej lasku, pochopenie, bud jej k dispozicii a bud otvorena ju prijat. Coskoro byde dospela, bude ta potrebovat cely zivot, nekaz vztah, ktory mozete mat

@dadis Aká je psychiatrická diagnóza, ktorá spôsobuje, že si dievča píše na nete s chlapmi?

anonym_79bbc2
30. nov 2025

Prečítaj si túto tému, postav sa k stene a 3x si celou silou treskni hlavu o stenu. Nemáš začo!

dadis
1. dec 2025
@unicornlady

@dadis Aká je psychiatrická diagnóza, ktorá spôsobuje, že si dievča píše na nete s chlapmi?

@unicornlady Nie som psychiater - ale naprikald histrionskan porucha osobnosti, pri manickej faze 70r zena zbalila 4 chlapov za 2 mesiace, pri socializovanych poruchach atd. Ono z nejakeho dovodu sa to dievca citi dobre, ze ziska pozornost, pochvalu, pozitivne reakcie.. treba prist na pricinu, nie zvysovat konflikt takymto neprimeranym zasahom.

dadis
1. dec 2025
@unicornlady

@unicornlady Este mi napadla aj hranicna porucha osobnosti..