icon

Ako používať Ecovacs Deebot T80 Omni na poschodí?

mysicka36
Dnes o 10:01

Potrebujem poradiť ako používate vysávač ak je dokovacia stanica na prízemí a chcete vysávať horné poschodie?

Mám celkom hi-tech vysávač a niesom moc technický typ. Vcelku som sa naučila cez apku ho ovládať na prízemí, ale neviem ako riešiť poschodie. Manuál mám, ale nie v slovenčine.

muzula
Dnes o 13:10

Ak chcete používať Deebot T80 Omni na druhom poschodí, musíte
ručne premiestniť robota a jeho dokovaciu stanicu na poschodie, aby sa mohlo vykonať počiatočné mapovanie, potom pomocou aplikácie Ecovacs Home App vytvoriť a uložiť novú mapu a prepínať medzi mapami poschodí buď premiestnením robota na nové poschodie a použitím navigačného tlačidla, alebo premiestnením dokovacej stanice späť na miesto na druhom poschodí, aby ju robot rozpoznal. Musíte ho ručne prenášať hore a dole po schodoch, pretože ich nedokáže vyliezť.
Počiatočné nastavenie a mapovanie:

1. Presuňte dokovaciu stanicu a robota: Zoberte nabíjacie dokovaciu stanicu a Deebot T80 Omni hore na druhé poschodie.
2. Spustite novú mapu: V aplikácii Ecovacs Home prejdite do Správa máp a ťuknite na „+“ pre pridanie novej mapy, potom vyberte „Rýchle mapovanie“.
3. Nechajte ho zmapovať: Umiestnite robota na podlahu, spustite proces mapovania (alebo ho nechajte spustiť počiatočné čistenie) a vytvorí novú mapu pre druhé poschodie.
4. Uložte mapu: Po dokončení mapovania a návrate robota do dokovacej stanice sa vráťte do Správy máp a uložte novú mapu, ktorú pomenujte (napr. „Druhé poschodie“).
video:

https://www.youtube.com/watch?v=YeMk1vOeXdU