icon

Ako vybrať správnu teplovzdušnú fritézu pre 1-2 osoby?

16. okt 2025

Ahojte, zvazujem kupu. Vedeli by ste mi porodati ktoru radsej z tychto dvoch?

1. https://www.alza.sk/tesla-aircook-dualzone-q450...
2. https://www.alza.sk/tefal-ey905b10-dual-easy-fr...
3. https://www.alza.sk/philips-5000-series-airfrye...

Ak mate dva kose, viem varit iba v jednom? Som sa docitala, ze sa daju rozne nastavit na rozny zaciatok casu. Ale, ci vem si aj osobitne pripravit jedlo? Ze jedna bude vypnuta? Ak budem chciet pre 1-2 ludi...
Ďakujem

Strana
z3
petricienka
16. okt 2025

Ktorú z týchto dvoch a dala si tam tri 😀 Každopádne si myslím, že tá tretia je fakt prehnane drahá.

anonym_0e214e
16. okt 2025

Teplovzdusna friteza je omyl techniky.. poznam 5 ludi co ju maju a 4 ju odstavili ako hlupost, piata , moja exsvokra ju ma na linke lebo vyzera pekne.

zuzinabila
16. okt 2025
@anonym_0e214e

Teplovzdusna friteza je omyl techniky.. poznam 5 ludi co ju maju a 4 ju odstavili ako hlupost, piata , moja exsvokra ju ma na linke lebo vyzera pekne.

@anonym_0e214e ahoj, mozes napisat viac? neoplati sa teda kupovat? ja mam klasicku fritezu a super. teplovzdusna je v com nie dobra?

lenka.25
16. okt 2025
@anonym_0e214e

@anonym_0e214e no a potom sú tu ľudia, čo ju používajú denne , tak ako ja a väčšina mojich známych . Za mňa je to parádna vec a keby sa pokazila , v momente kupujem druhú

anonym_0e214e
16. okt 2025
@lenka.25

@anonym_0e214e no a potom sú tu ľudia, čo ju používajú denne , tak ako ja a väčšina mojich známych . Za mňa je to parádna vec a keby sa pokazila , v momente kupujem druhú

@lenka.25 prikon tej fritezy je cca 3000 wat to je rovnako ako bezna zabudovana rura, v tej urobis 5 kureniec naraz za rovnako minutu energiu a vo friteze 3 stehna

lenka.25
16. okt 2025
@anonym_0e214e

@lenka.25 prikon tej fritezy je cca 3000 wat to je rovnako ako bezna zabudovana rura, v tej urobis 5 kureniec naraz za rovnako minutu energiu a vo friteze 3 stehna

@anonym_0e214e len neviem na čo , by mi tých 5 kureniec bolo , že ano ?
Presne na to je to super , že každý má večeru v inom čase , dcéry si už väčšie , väčšinou si len niečo sami pre seba niečo ukuchtia , alebo len jednu porciu hranoliek , či kúsok lososa si tam hodia . Mňa nemusiš presviedčať , za to , že to nepoužívaš ty, tak neznamená, že nikto

anonym_8889c9
16. okt 2025
@anonym_0e214e

@anonym_0e214e lenže vo fritéze je to hotové za 20 minút a v klasickej rúre za hodinu btw

anonym_0e214e
16. okt 2025
@anonym_8889c9

@anonym_0e214e lenže vo fritéze je to hotové za 20 minút a v klasickej rúre za hodinu btw

@anonym_8889c9 chces piect 5 porcii 5 peceniami po 20 min alebo 5 porcii v jednom peceni za hodinu? .. ved ja to tam pisem, ak si 70 rocna babka a zijes sama a raz za tyzden si upecies 3 strehna naraz tak je to v pohode, ale pre rodinu je to nezmysel.

biba_18
16. okt 2025

@anonym_0e214e a potom sú ľudia ktorí klasickú rúru nemajú kde dať 😏 a táto fritéza je pre nich zázrak

anonym_0e214e
16. okt 2025
@biba_18

@anonym_0e214e a potom sú ľudia ktorí klasickú rúru nemajú kde dať 😏 a táto fritéza je pre nich zázrak

@biba_18 to je iny pripad a OK. ale takych nepoznam.

ivik4
16. okt 2025

My mame t. Fritezu z tych drahsich, chvalabohu dostali sme ju inak by ma asi porazilo keby ju kupime. Jedlo z nej nam vobec nechuti, je uplne vysusene pre nas a to sa pripravovalo podla navodu, muz fakt vela skusal. Ja ju nepouzivam vobec a on len ked ozaj uz nieje co jest tak narychlo hodi nejake nugety s hranolkami a je 🙄 . Ale chutne teda nie
Za mna staci teda nejaka lacnejsia ked uz

biba_18
16. okt 2025

@anonym_0e214e takí čo žijú v malých bytoch? 🤨

biba_18
16. okt 2025

@ivik4 iba to neviete používať alebo to používate na prípravu nevhodných jedál. je to rovnaké ako veľká teplovzdušná rúra. jedlá z oboch chutia rovnako…

anonym_0e214e
16. okt 2025
@biba_18

@anonym_0e214e takí čo žijú v malých bytoch? 🤨

@biba_18 takych zial nepoznam, moja linka ma 4,7 + 2,8 + 3,6m plus pult 3m, cize asi 25 miest kde mohla byt imiestnena zabudovana, nakoniec je v najkratsej casti pod oknom.

ivik4
16. okt 2025
@biba_18

@ivik4 iba to neviete používať alebo to používate na prípravu nevhodných jedál. je to rovnaké ako veľká teplovzdušná rúra. jedlá z oboch chutia rovnako…

@biba_18 presne som vedela ze ma zas oznacis.
Ano, vieme to pouzivat, niesme 5 rocne soplave deti tak mi prosim Ta nepis nieco o com nic nevies, ked moj muz si naozaj daval velmi zalezat na tom aby bolo jedlo pripravene tak ako sa malo, presne podla receptov ktore aj k nej mame. Skus prijat fakt ze nie kazdemu to jednoducho chuti. Ja tiez neriesim ze niekomu chuti to jedlo, hoci ja by som to nedala ani psovi. Nevidim dovod niekomu oznacovat skrz to ze ma rad inak pripravovane jedlo. Viem s tym zit 😃

ik70
16. okt 2025

Ja som si kúpila túto a som s ňou spokojná, a dá sa zapnúť aj len jedna strana alebo sa dajú nastaviť aj rôzne teploty alebo časy napr. jedna stana na 200°C a čas 10min a druhá strana 180°C a 5min.

biba_18
16. okt 2025

@ivik4 vidím že pečieš - teda pokiaľ máš teplovzdušnú rúru, koláče aj maso pečieš rovnako ako v tej malej teplovzdušnej fritéze. to je všetko 🤷‍♀️

anonym_b3db68
16. okt 2025

@anonym_autor je to ako rúra len kratší čas.Porozmyslaj ako často robíš niečo v rúre...kúp si takú, ktorú uvidíš naživo ako je veľký košík.Pouzivam ju, ale pre mňa žiadny zázrak.Len úspora času.

anonym_b3db68
16. okt 2025

@anonym_autor kľudne pozri Oravu a lacnejšie značky len pozor na watty

anonym_b3db68
16. okt 2025

@anonym_autor pozri aj Klarstein a sestra má z Lidlu a je dobra

simsalabim
16. okt 2025
@anonym_0e214e

@anonym_0e214e u nas sa vyuziva takmer denne. Po kanvici a kavovare najpouzivanejsi spotrebic. Mame tefal easy fry and grill.

anonym_23684c
16. okt 2025
@anonym_0e214e

@anonym_0e214e
Pipes blbosti, mi uz mame stvrtu nie je to jednoduche vybrat si taku co vam vyhovuje plus kazda pecie inac takze tazko ist podla receptov a ked chces robit daco ine tak si musis vybrat spravnu, a suhlasim ze to nieje pre velku rodinu, nam vyhovuju take co su tzv. combi takze da sa aj upiect aj ugrilovat a naraz miesat a pridat plech ci robit pizzu sa 5 minut
Ninja Combi 12-In-1 Multi-Cooker, Oven & Air Fryer | SFP700UK - expert.ie https://share.google/vgAKjzrc5rRNthUJY

anonym_0e214e
16. okt 2025
@simsalabim

@anonym_0e214e u nas sa vyuziva takmer denne. Po kanvici a kavovare najpouzivanejsi spotrebic. Mame tefal easy fry and grill.

@simsalabim ako dlho to mate?

anonym_22c830
16. okt 2025

Ja mám malú 3l z Alza za 20€, otočím kolečko a fičí, nechcela som digitálnu.
Kamoška má z KIK za 20€, 3,5l, keď boli 50% zľavy a tiež maximálne spokojná.
Švagriná má okolo 120€ digitálnu a nepouživa,lebo to treba nastavovať a už je to pre ňu komplikované nad tým rozmýšlať.
Bohate stačí ten jeden koš, mám takú mriežku, hore robím zemiaky a dolu maso.
Použivam každý deň
Doležitá info, nech má aspoň 1500W, ostatné je len dizajn

autor
16. okt 2025

pozerala som hlavne velkost, pretoze chcem co najvacsiu, je nas dost a zaroven, aby si v nej vedeli priravit jedlo aj dvaja ludia. A napriklad, take jedlo ako sa robi na panvici viem nou nahradit? napr. pecienka na cibulke? Ze dam cibulu, pecienku. Alebo spekacky? Alebo napr. maso na tortily (robim na panvici)?

anonym_23684c
16. okt 2025
@anonym_0e214e

@anonym_0e214e
Najlepsia vec, len to nie je take lahke sa v tom naucit varit
kazda je ina mi uz mame stvrtu nam vyhovuje tzv. combi je kde da aj normalne piect ci grilovat, plus perfektna pizza za 5 minut
https://ninjahome.sk/products/ninja-sfp700eu-co...

anonym_0e214e
16. okt 2025
@anonym_autor

pozerala som hlavne velkost, pretoze chcem co najvacsiu, je nas dost a zaroven, aby si v nej vedeli priravit jedlo aj dvaja ludia. A napriklad, take jedlo ako sa robi na panvici viem nou nahradit? napr. pecienka na cibulke? Ze dam cibulu, pecienku. Alebo spekacky? Alebo napr. maso na tortily (robim na panvici)?

@anonym_autor pecienku na cibulke? 🙂 urobit ecienku na cibulke na plyne ta stoji cca 0,0005 eura ... 3000w fritezou das za to nie sice vela ale cca 200x viacej a nebudes vidiet ci ti to hori,

autor
16. okt 2025
@anonym_0e214e

@anonym_autor pecienku na cibulke? 🙂 urobit ecienku na cibulke na plyne ta stoji cca 0,0005 eura ... 3000w fritezou das za to nie sice vela ale cca 200x viacej a nebudes vidiet ci ti to hori,

@anonym_0e214e ja robim cez kilo pecienky na fakt obrovskej panvici 😂 Len by som chcela vediet ten rozshah, co vsetko viem nou nahradit

anonym_0e214e
16. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_0e214e ja robim cez kilo pecienky na fakt obrovskej panvici 😂 Len by som chcela vediet ten rozshah, co vsetko viem nou nahradit

@anonym_autor v kazdom pripade nou nahradis obsah tem na koniku🙂 . Mne sa velmi paci ze zeny ktore si tu vec vydupali, to budu obhajovat aj keby pri tom trpeli, iba aby neukazali same sebe ze kupili hlupost a nedajboze to priznat pred okolim. Ja tam spominam 4 take zeny, ktore sa cca 1 az 3 roky presviedcali same a aj okolie ze aka je to super vec az to hodili do pivnice hed vedla pece na chlieb 🙂 lebo to jedine je vacsi nezmysel ako toto 🙂

simkima
16. okt 2025

mala som a veru aj som ju posunula dalej 😀 absolutne u nas nebola vyuzivana 🙂

Strana
z3