Ako zmeniť orientáciu pri tlači PDF z iPhonu?
Ahojte. Mozno niekto poradi.
Ked chcem vytlacit pdf dokument z iPhonu, neponukne mi moznost zmenit orientaciu, teda na sirku alebo na vysku. Ked tlacim excelovy alebo wordovy dokument, tam je taka moznost. Na inom telefone sa to dalo, ci to bol pdf, excel alebo word. Nevie nahodou niekto, preco to na iPhone nejde?
Dakujem
@natalyya hod to do googla v anglictine a najde ti to zopar relevantnych tipov, ako to (mozno) pojde. Napr. otvorit PDFko najskor v nejakom prezeraci [PDF] dokumentov, tam to otocit, ulozit a potom tlacit ten otoceny dokument.
V nejakych nastaveniach tlaciarne (pred tlacenim, alebo ked pozeras Preview pred tlacou) si moznost otocenia hladala?
@madeincssr skusala som otvorit to pdfko aj adobe acrobat readeri, ale tiez to nepomohlo. Preview este nemam, zatial som nedala iOS 26, chcela som si este trosku uzit ten stary vzhlad 🙂
Ale je zaujimave, ze pri ostatnych suboroch, ked spustim tlac, tak hned je tam na vyber tato moznost, aj pocet stran, farba, format papiera atd. Ale pri pdfku su len tie ostatne. No este popozeram. Ale dakujem
Neviete náhodou že ak mám PDF v iPhone, či sa dá nejako editovať? Že potrebujem vymazať nejaké vety odtial. Bolo by dobré niečo neplatené, keďže to potrebujem len jednorazovo.

@natalyya hod to do googla v anglictine a najde ti to zopar relevantnych tipov, ako to (mozno) pojde. Napr. otvorit PDFko najskor v nejakom prezeraci [PDF] dokumentov, tam to otocit, ulozit a potom tlacit ten otoceny dokument.
V nejakych nastaveniach tlaciarne (pred tlacenim, alebo ked pozeras Preview pred tlacou) si moznost otocenia hladala?