icon

Čo symbolizuje tento neznámy znak v aplikácii?

14. dec 2025

Mozete mi niekto povedat ak to máte čo je toto za aplikaciu správu/ s tymto znakom . Mezseng... to nieje. Proste mám v,tah aj za ine na vázkach, kto chápe ten vie a stalo sa. Neviem kde by som si pomohla

Čo symbolizuje tento neznámy znak v aplikácii?
Strana
z2
doriiis
14. dec 2025

Však stiahni listu dole a uvidis

autor
14. dec 2025

To mi poslali ..ze si s nikym nepisu . To bolo vo fotke
Vyzera to na whatsup.

autor
14. dec 2025

Je to správa ale neviem z akej aplikácie ale myslím ze whats..... nechcem to pisat celé.

anonym_a4ed39
14. dec 2025

No mezseng to teda naozaj nieje🤦

anonym_7f85aa
14. dec 2025

Je to messenger.

doriiis
14. dec 2025
@anonym_autor

Je to správa ale neviem z akej aplikácie ale myslím ze whats..... nechcem to pisat celé.

@anonym_autor .. WhatsApp to nie je

autor
14. dec 2025
@anonym_7f85aa

Je to messenger.

@anonym_7f85aa nieje to mesenger.. ma novy mobil intaloval aj aktualizoval.. mozno to je messnger nový ale mam pocit že nie..

maca1984
14. dec 2025

Je to ikonka facebookového messengeru

autor
14. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_7f85aa nieje to mesenger.. ma novy mobil intaloval aj aktualizoval.. mozno to je messnger nový ale mam pocit že nie..

Ach tak čo to je. :/ za appku viber som mala pred 1 rokom to neni viber ma ho mama. Inak vyzerá. Toto netusim

doriiis
14. dec 2025

Autorka.... Trepeš piate cez deviate. Je to messenger.

autor
14. dec 2025
@maca1984

@maca1984 a to znamena čo správa..normalka na fb

autor
14. dec 2025
@maca1984

@maca1984 to znamena ze to ani neni správa len to je akoze otvorený mesenger?

maca1984
14. dec 2025
@anonym_autor

@maca1984 a to znamena čo správa..normalka na fb

@anonym_autor to znamená ,že je to ikonka facebookového messengeru.
Správa, áno

autor
14. dec 2025
@doriiis

@doriiis takze to je správa od niekoho iného.

doriiis
14. dec 2025
@anonym_autor

@doriiis takze to je správa od niekoho iného.

@anonym_autor ... Áno. Niekto mu niečo poslal na messenger.

autor
14. dec 2025
@doriiis

@doriiis ano trepem lebo mam také nervy, ach. Prepacte

autor
14. dec 2025
@doriiis

@anonym_autor ... Áno. Niekto mu niečo poslal na messenger.

@doriiis okii

januska12323
14. dec 2025

Však sa opýtaj chlapa. Je to messenger.

doriiis
14. dec 2025

A nemáš to jedno? Či messenger, WhatsApp alebo Viber? Zjavne máte väčšie problemy

anonym_c013c0
14. dec 2025

@anonym_autor je to messenger. Kolko mas rokov ze sa toto pýtaš?

autor
14. dec 2025
@anonym_c013c0

@anonym_autor je to messenger. Kolko mas rokov ze sa toto pýtaš?

@anonym_c013c0 25 to je nepodstatne .dakujem vám aj tak... za váš cas. Ano mame.

anonym_79a7b6
14. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_c013c0 25 to je nepodstatne .dakujem vám aj tak... za váš cas. Ano mame.

@anonym_autor ja nechápem. Čo stresujes? Je to messenger. Čo ťa podvádza? Píšeš ako 10 ročná. Absolútne chaoticky.

anonym_c013c0
14. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor je to podstatne pretože reagujes ako pubertacka. Ak mas problem vo vztahu tak komunikuj s partnerom. Na to mas ústa

anonym_be16bf
14. dec 2025

je to mesenger wtp ma uplne inu ikonku, zena ked chce zisti vsetko, ja som vysnorila take veci, ked som prisla na jednu jeho chybu, ze kgb by mi mohlo zavidiet, neopustaj sa, zisti kde je pravda a podla vysledku s tym naloz

autor
14. dec 2025
@anonym_79a7b6

@anonym_autor ja nechápem. Čo stresujes? Je to messenger. Čo ťa podvádza? Píšeš ako 10 ročná. Absolútne chaoticky.

@anonym_79a7b6 áno a mal otvorenu správu a spravil screen. Ze ci to bol len otvoreny mesenger ten jeho alebo mu niekto este písal ... okrem mojej otvoerenej spravy. Alebo to bola dalsia osoba.
No nechcem zatazovat.

autor
14. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_79a7b6 áno a mal otvorenu správu a spravil screen. Ze ci to bol len otvoreny mesenger ten jeho alebo mu niekto este písal ... okrem mojej otvoerenej spravy. Alebo to bola dalsia osoba.
No nechcem zatazovat.

@anonym_autor mne tvrdi ze nic..ze len ja som otvorena bola. Tak ja neviem.

anonym_947c46
14. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor mne tvrdi ze nic..ze len ja som otvorena bola. Tak ja neviem.

@anonym_autor Po novom sa zobrazuje ikona messangeru, aj ked posielas spravu, mne sa to stava... A je to ikona messangera.. tiez sa mi zobrazuje, kym nekliknem do chatu s uzivatelom alebo cez listu neukoncim. Teraz mam na telefone ikonu oblacika.. lebo mi prisla z webu sprava po pocasi, ktora mi neviem preco chodi. Ale neriesim, aspon viem, ake je pocasie. 😅.
A ty nehysac prosim..

cyneric
14. dec 2025

Aplikácie si svoje ikony občas menia, na prvý pohľad ma napadol messenger, na druhý WhatsApp (obe vlastní Meta, preto majú podobný dizajn). A to čo máte za dôveru vo vzťahu že riešiš aké aplikácie má otvorené? Trochu [dosť] patetické, idú sviatky, môže to byť hocikto od rodinného príslušníka po milenku či teba ale v každom prípade ťa do toho nič nie je.

autor
14. dec 2025
@anonym_947c46

@anonym_autor Po novom sa zobrazuje ikona messangeru, aj ked posielas spravu, mne sa to stava... A je to ikona messangera.. tiez sa mi zobrazuje, kym nekliknem do chatu s uzivatelom alebo cez listu neukoncim. Teraz mam na telefone ikonu oblacika.. lebo mi prisla z webu sprava po pocasi, ktora mi neviem preco chodi. Ale neriesim, aspon viem, ake je pocasie. 😅.
A ty nehysac prosim..

@anonym_947c46 dakujem, a neviem aj mne to ukazovalo tak no moze byt ze hysacim vdaka

anonym_ca202c
14. dec 2025
@anonym_c013c0

@anonym_autor je to podstatne pretože reagujes ako pubertacka. Ak mas problem vo vztahu tak komunikuj s partnerom. Na to mas ústa

@anonym_c013c0 mne to príde akokeby autorka bola seniorka, keď nevie čo taká bežne známa ikona znamená 🤣.

Strana
z2