Je možné zdieľanie Netflixu mimo jednej adresy?
Dobrý deň, prosím vás, ten netflix balíček, vieme využívať ako rodina aj keď nebývame na 1 adrese ? Ako to je teraz ?
@anonym_autor no, podla podmienok sa rodina berie ako "household"... takze 1 adresa, nie ze dedko, vy a vnucence na 3 adresach. Ako to v praxi funguje - to je otazne. Asi vas mozu bloknut... vidia, ze idete z 2-3 roznych IP adries
@anonym_27f71b netflix používam z dvoch IP adries a da sa to
zatial to na sk ide uvidime dokedy...
@anonym_autor nechaju vam to jeden mesiac a potom vam to stopnu. Nasledne sa musis s notebookom/tabletom prihlasit aspon raz mesacne na domacej ip adrese, vtedy to bude fungovat.
@anonym_autor neda sa pozerat na 2 TV na 2 roznych adresach, da sa len mesiac. Ale da sa na inych zariadeniach tak ako som pisala vyssie
Ja som si dala na 4 zariadenia, píše, že jedna adresa, používame na telke, dcéra v mobile, ja v mobile a manžel v zahraničí v mobile. Mne to na mobile vyplo, aj manželovi, zostalo len dcére a na telke, lebo sa nezhodujú polohy zdieľania, či čo.
Musela som potvrdiť, že sme z jednej domácnosti. Ako povedzme si pravdu, načo mi bude v domácnosti na 4 zariadeniach, keď sme všetci doma.
Dcéra to chcela, lebo išla na dovolenku, aby mohla pozerať, manžel tiež pozerá na cestách, ja sem tam doma. Alebo keď ideme niekde, zapnem na mobile.
Nelogické mať na jednej IP adrese 4 zariadenia.
Ja som si dala na 4 zariadenia, píše, že jedna adresa, používame na telke, dcéra v mobile, ja v mobile a manžel v zahraničí v mobile. Mne to na mobile vyplo, aj manželovi, zostalo len dcére a na telke, lebo sa nezhodujú polohy zdieľania, či čo.
Musela som potvrdiť, že sme z jednej domácnosti. Ako povedzme si pravdu, načo mi bude v domácnosti na 4 zariadeniach, keď sme všetci doma.
Dcéra to chcela, lebo išla na dovolenku, aby mohla pozerať, manžel tiež pozerá na cestách, ja sem tam doma. Alebo keď ideme niekde, zapnem na mobile.
Nelogické mať na jednej IP adrese 4 zariadenia.
@anonym_58cdf9 a preco nelogicke, my to presne tak mame, sme styria, kazdy si pozera svoje - mame tri telky, viacero kompov, aj na tablete pozeram - je to uplne normalne
My sme v DE a hradíme Netflix na 2 zariadenia (je to lacnejšie a vieme si to podeliť - však nikto nepozerá Netflix od rána do večera). Muž pozerá zvyčajne na telke a my ostatní ho máme na Notebooku. Čiže máme ho na viacerých zariadeniach, ale pozerať NARAZ môžeme LEN na 2 zariadeniach. Bežne si notebook berieme na Slovensko alebo na dovolenku a Netflix nám ide. Raz som musela na SK zostať 3 mesiace a Netflix mi v pohode išiel.
Ja mám netflix aj na svojom telefóne ani deti na svojich mobiloch, plus na každej telke doma a na dvoch v Španielsku. Ide to v pohode.
@anonym_58cdf9 a preco nelogicke, my to presne tak mame, sme styria, kazdy si pozera svoje - mame tri telky, viacero kompov, aj na tablete pozeram - je to uplne normalne
@anonym_9f3c1f tak my ako rodina pozeráme telku spolu, jedine, ak nie sme doma, tak každý na svojom.
My máme na 3 zariadeniach, manžel, dcéra u otca a u nás na telke. Nikto sa nesťažuje. Ale telku pozeráme spolu, nie každý v inej miestnosti, alebo na jednom gauči a každý na svojom zariadení. 🤔
@anonym_9f3c1f tak my ako rodina pozeráme telku spolu, jedine, ak nie sme doma, tak každý na svojom.
@kavasmliekom to je super, ste uzasna rodina 🙂 ale mojho 18 rocneho hororoveho zavislaka nedonutim so mnou pozerat bridgerton, sex v meste a dalsie moje oblubene veci, alebo nejaku rodinnu dramu - co mi teda odporucis?
a my samozrejme pozerame aj spolu, ale to je ako rastu skor vynimka ako pravidlo - hlavne cez vianoce a tak
My máme na 3 zariadeniach, manžel, dcéra u otca a u nás na telke. Nikto sa nesťažuje. Ale telku pozeráme spolu, nie každý v inej miestnosti, alebo na jednom gauči a každý na svojom zariadení. 🤔
@kavasmliekom moja dcera pozera na mobile ked cestuje, alebo ked je v skole v zahranici. Ale vzdy jej to funguje len mesiac, potom jej to vacsinou stopnu, niekedy zabudnu. Po prihlaseni na domacej ip jej to znova ide.
Tiez pozerame niektore veci spolu, niektore kazdy sam. Nemame vobec rovnaky filmovy vkus.
Môžete, keď to prihlásite na telku, tak na ostatných zariadeniach bude treba raz za 2 týždne zadať 4 miestny číselný kód, na potvrdenie, že patríte do rodiny.
@anonym_autor dá sa mne syn pošle aktualizáciu a mne dá kód a ona si to vie pustiť takto fungujeme na 3 adresách v pohode

@anonym_autor no, podla podmienok sa rodina berie ako "household"... takze 1 adresa, nie ze dedko, vy a vnucence na 3 adresach. Ako to v praxi funguje - to je otazne. Asi vas mozu bloknut... vidia, ze idete z 2-3 roznych IP adries