Kto pomôže s totálne zamrznutou obrazovkou notebooku?
Kto pomôže s totálne zamrznutou obrazovkou notebooku? Poprosím o pomoc. Po otvorení notebooku sa mi nedá pohnúť. Nereaguje vstavaná myš, externá myš, dotyk. Nepomáha CTRL+alt+delete, nepomáha vypnutie natvrdo, nič. Vo fotografiách posielam ukážku obrazovky v celku i po častiach. Kto by vedel pomôcť? Neviem si s tým dať rady. Vopred ďakujem.

Máš tam batériu? Napájací adaptér pravdepodobne má malý výkon. Nemenila si ho?
Ak stlačíš Enter nepokračuje?
Máš tam batériu? Napájací adaptér pravdepodobne má malý výkon. Nemenila si ho?
Ak stlačíš Enter nepokračuje?
@maranco no to som pochopila. Ale čo robiť ďalej? Veď obrazovka je úplne nehybna a nič nepomáha
hmm, to vypnutie natvrdo obcas trva .. myslim tym, ze musis drzat tlacitko niekolko sekund
nema tvoj ntb reset tlacitko? V najhorsom pripade ak sa tvojmu ntb da vybrat baterka, tak ho vies zresetovat tak, i ked to by som robila ako posledny krok
hmm, to vypnutie natvrdo obcas trva .. myslim tym, ze musis drzat tlacitko niekolko sekund
@chlebikova držala som asi 20 sekúnd. Potom som zapla a rovnaká obrazovka 🙄🥺 reset tlačítko? Netuším, skúsim to pohľadať na nete. Alebo vybrať batériu? Prípadne skúsim aj to. Teraz som preč, potom dám vedieť. Ďakujem
Tie spodne buttons nereaguju? Ani na tab klavesu aby si sa dostala na bios setup a vypla to? Skontroluj si ci mas nabijacku v potiadku, ci su kable zastrcene nadoraz, ci nabija, a je to ta spravna k tvojmu notebooku. Skus power drain a pripadne preklikat sa cez https://www.dell.com/support/home/sk-sk
Teda chapeme to spravne, ze tie tri tlacitka nereaguju? Lebo popis problemu je trosku chaoticky
Ak sa dá ísť do Bios Setup tak tam by mala / mohla byť možnosť odpojiť batériu. Notebook sa tým resetne a potom by mal snáď nabehnúť normálne.
Nemas moznost vyskusat iny original napajaci adapter DELL (idealne k takemu istemu radu notebookov DELL)?
Nemas na tvojom (predpokladam originalnom) adapteri DELL poskodeny (pokrutenim, polamanim) kablik pri adapteri, alebo pri konektore do notebooku?
Nemas nejakeho PC entuziastu v okoli, ktory by sa ti na to pozrel?
Tie spodne buttons nereaguju? Ani na tab klavesu aby si sa dostala na bios setup a vypla to? Skontroluj si ci mas nabijacku v potiadku, ci su kable zastrcene nadoraz, ci nabija, a je to ta spravna k tvojmu notebooku. Skus power drain a pripadne preklikat sa cez https://www.dell.com/support/home/sk-sk
napokon sa to vyriešilo samé. Najprv zgegol, lebo bol uplne vybitý, potom sa začal nabíjať a napokon prestal byť zamrznutý. Ešte sa mi to nikdy nestalo, že zamrzne, napriek tomu, že už sa mi stalo, že nenabíjal kábel - až po úplnom vybití. Asi musím vymeniť kábel?
@madeincssr je to možné, že niekde vnútri môže byť aj poškodený, pretože ako píšem vyššie, hapruje mi. A dosť často.
@anonym_192ecb áno, nereagovali. Až potom, ako píšem v prvom odstavci tohto tu komentára.
@olimuc vôbec, vôbec nič nereagovalo :( Ale už je to v poriadku, už to ide.
napokon sa to vyriešilo samé. Najprv zgegol, lebo bol uplne vybitý, potom sa začal nabíjať a napokon prestal byť zamrznutý. Ešte sa mi to nikdy nestalo, že zamrzne, napriek tomu, že už sa mi stalo, že nenabíjal kábel - až po úplnom vybití. Asi musím vymeniť kábel?
@madeincssr je to možné, že niekde vnútri môže byť aj poškodený, pretože ako píšem vyššie, hapruje mi. A dosť často.
@anonym_192ecb áno, nereagovali. Až potom, ako píšem v prvom odstavci tohto tu komentára.
@olimuc vôbec, vôbec nič nereagovalo :( Ale už je to v poriadku, už to ide.
@anonym_autor pre istotu pozri na nalepke adaptera DELL jeho typ/model number (service number) a najdi si na heureke kolko stoji novy original. Niekedy tieto veci objednas za babku. Ale je aj sanca, ze to bude dosluhujucou bateriou. Ked je NB stale pripojeny na adapter (bateria sa nikdy "neprebehne" v celom rozsahu), moze bateria postupne degradovat.
@anonym_autor pre istotu pozri na nalepke adaptera DELL jeho typ/model number (service number) a najdi si na heureke kolko stoji novy original. Niekedy tieto veci objednas za babku. Ale je aj sanca, ze to bude dosluhujucou bateriou. Ked je NB stale pripojeny na adapter (bateria sa nikdy "neprebehne" v celom rozsahu), moze bateria postupne degradovat.
@madeincssr pozriem to, ďakujem. ale myslíš kábel, že? či batériu?
@madeincssr pozriem to, ďakujem. ale myslíš kábel, že? či batériu?
@anonym_autor myslim napajaci adapter - tu krabicku a kable, ktore napajaju notebook zo zasuvky. S bateriou to je tazsie - dobre su len original a tie byvaju dost drahe. Ak nepracujes na cestach, niekde vonku (z baterie), ale stale si niekde pri zasuvke, tak by som bateriu zatial neriesil.
@anonym_autor myslim napajaci adapter - tu krabicku a kable, ktore napajaju notebook zo zasuvky. S bateriou to je tazsie - dobre su len original a tie byvaju dost drahe. Ak nepracujes na cestach, niekde vonku (z baterie), ale stale si niekde pri zasuvke, tak by som bateriu zatial neriesil.
@madeincssr áno, som stále pri zdroji. Rozumiem, pohľadám si originál k notebooku. Vlastne, už dávno som to mala urobiť 😀 Ďakujem.
@chlebikova držala som asi 20 sekúnd. Potom som zapla a rovnaká obrazovka 🙄🥺 reset tlačítko? Netuším, skúsim to pohľadať na nete. Alebo vybrať batériu? Prípadne skúsim aj to. Teraz som preč, potom dám vedieť. Ďakujem
@anonym_autor núdzový režim jedine
@madeincssr toto nema nic s batériami ani káblami