Ktorú pamäťovú kartu zvoliť pre iPhone 11?
Caute som nie veľmi technicky typ potrebujem poradiť akú kartu do iphe 11 dať? Nemám čas ísť niekam sa pýtať do predajne chcem objednať cez internet ,vďaka
Do iPhone sa nedá rozšíriť pamäť vložením karty, musíš kúpiť iPhone s väčšou vnútornou pamäťou.
pamatovú kartu do iphonu nedáš.
@anonym_autor nielen iphony, ale aj niektore ine znacky (aj Android) smartfonov pamatove karty nepodporuju. Tym padom je rozumne kupovat s kapacitou internej "pamate" aspon 256GB, lepsie viac. Multimedia a prip. turisticke offline mapy su na ulozisko "zrave".
@anonym_autor 😅😅😅😅 Ani si len nevie pozrieť, aké sloty má ten jeho mobil. Hlavné, že má iPhone!!!
A ešte k tomu Anonymný autor!
A nakoniec bude využívať na telefóne len mobil, SMS a urobí si pár selfíčok.
Alebo to je trol, čo len predstiera tú svoju zaostalosť, aby tu bolo čo najviac príspevkov. Mali by sa ignorovať príspevky od anonymných autorov. Podľa mňa to je najhoršia vec, čo mohli na fórach zaviesť.
Mozno ma fake iPhone … ten telefon vyzera zvonka na prvy pohlad ako iphone, ale je to nejaky …Phone z Temu, ak ma ten tak do toho mozno karta ide 🤷♀️ … kade tade su v obehu fakes
Hahaha no super😁 asi sa vrátim ku Samsungu😁
@anonym_autor 😅😅😅😅 Ani si len nevie pozrieť, aké sloty má ten jeho mobil. Hlavné, že má iPhone!!!
A ešte k tomu Anonymný autor!
A nakoniec bude využívať na telefóne len mobil, SMS a urobí si pár selfíčok.
Alebo to je trol, čo len predstiera tú svoju zaostalosť, aby tu bolo čo najviac príspevkov. Mali by sa ignorovať príspevky od anonymných autorov. Podľa mňa to je najhoršia vec, čo mohli na fórach zaviesť.
@chrobak7 halo som matka a nemám čas na takéto somariny chcela som sa informovať ty trol dovidenia
Úplne jednoduché. Keď kupujem telefón, spýtam sa či do neho ide pamäťová karta. Kamarát sa tiež takto sekol. On mal dovtedy všetky mobily také, kde pamäťová išla. Prvý krát mal iphone, a hladal kam sa to vkladá. Čo sa týka Samsungu, bacha! Na značku by som sa nespoliehala, lebo nevieš či už nemenia aj oni veci.
Hahaha no super😁 asi sa vrátim ku Samsungu😁
@anonym_autor ved pozrem mobil a vidim ci do neho ide p.karta🙈 , ani do kazdeho Samsungu ju nedas.
Inac v dnesnej dobe este niekomu treba v mobiloch pamatove karty? To co chces fotit - svadby? Pri dnesnych pamatiach telefonov... viac ako 50 giga som tam nemal narvate snad nikdy
Inac v dnesnej dobe este niekomu treba v mobiloch pamatove karty? To co chces fotit - svadby? Pri dnesnych pamatiach telefonov... viac ako 50 giga som tam nemal narvate snad nikdy
@anonym_69bffb Nevyznám sa v tom jasne?? A všetky fotky videá zo starého telefónu sa mi presunuli preto mám plný telefón tak som sa chcela spýtať ,ale len človeka zosmiesnujete takí sme slovaci
@anonym_69bffb Nevyznám sa v tom jasne?? A všetky fotky videá zo starého telefónu sa mi presunuli preto mám plný telefón tak som sa chcela spýtať ,ale len človeka zosmiesnujete takí sme slovaci
@anonym_autor Však práve o to ide, že nekupuješ s rozumom, ale inštiktívne - "chcem iPhone - kúpim si ho". A potom riešim ostatné veci. Keby si si dopredu urobila trochu prieskum, na čo ten mobil vlastne potrebuješ, aké má mať parametre, tak by si už pred kúpou zistila, že ti nebude vyhovovať. Mohla si si vybrať inú značku, kde sa dá dať aj 256 GB pamäťovka. Alebo telefón s 512 GB pamäte. A nie ísť len po značke, lebo "iPhone" je best. Potom sa nečuduj, že si ťa ľudia doberajú.
Ale aj tak máš možnosť riešenia. Treba si zaplatiť na iCloude úložný priestor a tam si môžeš všetky fotky uložiť, nebudú ti v mobile zaberať miesto. Ja tam mám napr. zálohu dcérinho iPadu.
@anonym_autor Alebo si kúp externé úložisko, s konektivitou pre iPhone a presuň časť súborov (fotiek) tam, ak ich nepotrebuješ mať stále v telefóne. Napr. takýto USB kľúč - mal by sa sám pripojiť k telefónu:
@anonym_autor Však práve o to ide, že nekupuješ s rozumom, ale inštiktívne - "chcem iPhone - kúpim si ho". A potom riešim ostatné veci. Keby si si dopredu urobila trochu prieskum, na čo ten mobil vlastne potrebuješ, aké má mať parametre, tak by si už pred kúpou zistila, že ti nebude vyhovovať. Mohla si si vybrať inú značku, kde sa dá dať aj 256 GB pamäťovka. Alebo telefón s 512 GB pamäte. A nie ísť len po značke, lebo "iPhone" je best. Potom sa nečuduj, že si ťa ľudia doberajú.
Ale aj tak máš možnosť riešenia. Treba si zaplatiť na iCloude úložný priestor a tam si môžeš všetky fotky uložiť, nebudú ti v mobile zaberať miesto. Ja tam mám napr. zálohu dcérinho iPadu.
@chrobak7 dostala som ho a nie kúpila a už sa ďalej nevyjadrujem končím debatu pekný deň
@chrobak7 ano stačilo napísať že si mám zaplatiť tu Applu iCloud nikdy som o tom nepočula stačilo len toto napísať a ďalej nerozoberať ..
Nikdy som o tom nepočula takže tak.
@chrobak7 ano stačilo napísať že si mám zaplatiť tu Applu iCloud nikdy som o tom nepočula stačilo len toto napísať a ďalej nerozoberať ..
Nikdy som o tom nepočula takže tak.
@anonym_autor Dobre, uznávam, že viacerí, vrátane mňa, zareagovali prehnane a vážne sa ti ospravedlňujem. Nikto učený z neba nespadol a mali by sme sa k sebe správať slušne.
Ale v konečnom dôsledku sme ti nakoniec predsa len poradili, síce nie priamo na tvoju otázku, ale našli sme iné riešenia.
@chrobak7 nevieš náhodou či sa z iphone dá niečo také, že posťahujem z netu pesničky MP3, a dala by som to rovno z iphone na usb klúč? Na androidovom tablete som to robila tam to išlo. Ale viem že apple má tieto veci ináč poriešené.
@chrobak7 nevieš náhodou či sa z iphone dá niečo také, že posťahujem z netu pesničky MP3, a dala by som to rovno z iphone na usb klúč? Na androidovom tablete som to robila tam to išlo. Ale viem že apple má tieto veci ináč poriešené.
@simona_racz Nemám iPhone, ale poradím, ako viem.
Aj na iPhone sa cez internetový prehliadač dajú sťahovať súbory, takže aj vo formáte mp3. Uložíš to na interné úložisko a keď pripojíš externé úložisko (napr. ten hore uvedený USB kľúč, ktorý má aj lightning konektor), tak by mal ísť pripojiť ako externý disk a potom už stačí len skopírovať tie súbory na externý disk.
@simona_racz Nemám iPhone, ale poradím, ako viem.
Aj na iPhone sa cez internetový prehliadač dajú sťahovať súbory, takže aj vo formáte mp3. Uložíš to na interné úložisko a keď pripojíš externé úložisko (napr. ten hore uvedený USB kľúč, ktorý má aj lightning konektor), tak by mal ísť pripojiť ako externý disk a potom už stačí len skopírovať tie súbory na externý disk.
@chrobak7 na tom tom tablete s androidom som mala taký káblik prepojivací, že jeden koniec bol micro usb, druhý samička na velký usb klúč (taká diera ako má PC vieš to bežné USB. A tam mi to normálne otvorilo ako externý disk a dalo sa pracovať so súbormi ako na počítači. Taký istý káblik len namiesto micro usb by mal lightning.
@chrobak7 na tom tom tablete s androidom som mala taký káblik prepojivací, že jeden koniec bol micro usb, druhý samička na velký usb klúč (taká diera ako má PC vieš to bežné USB. A tam mi to normálne otvorilo ako externý disk a dalo sa pracovať so súbormi ako na počítači. Taký istý káblik len namiesto micro usb by mal lightning.
@simona_racz V podstate je jedno, ako prepojíš USB kľúč, čo je externé úložisko so zariadením. Najjednoduchšie je, keď má lightning konektor. Ak nemá, tak treba použiť rôzne adaptéry, tam je ale riziko, že ten adaptér bude len na napájanie a nie na prenos dát. USb konektor má v sebe 4 káble, 2 sú na napájanie a 2 sú na prenos dát. Niektoré káble podporujú len napájanie, iné všetko. Káble iba na prenos dát myslím, že nie sú.
Vďaka toto pomohlo. Lebo bolo také že jeden kábel len nabíjal, ale počítač neragoval vôbec. Druhý už áno. Tak aj na toto bacha že aký kábel kupujete. Ja som si to ani neuvedomovala. Pritom na krabičke je že charge & data. Toto treba sledovať.

@anonym_autor do iphone žiadne pamäťové karty nejdú, máš po starosti. Môžeš si zaplatiť iCloud, ak potrebuješ zvýšiť kapacitu úložiska.