Ktorý tablet do 200 EUR si mám vybrať?
Ahojte,
Poraďte prosím tablet (alebo malý, ľahký ntb do kabelky).
Potrebujem v ňom word a upravovať texty, čiže s klávesnicou ako príslušenstvom.
Potrebujem upravovať videá (capcut a videoleap) a fotky (lightroom).
Robiť inzeráty na inzertné portály plus fb a insta.
Môj limit je cca 200 eur. Našla som Samsung a lenovo.
https://www.o2.sk/e-shop/produkt/lenovo-tab-m11...
Ten Samsung teraz neviem nájsť.
Čo myslíte? Poradíte niečo? Ďakujem
@binarypete a je k tomu aj klávesnica ako príslušenstvo?
Ďakujem, ta cena sa mi páči. Aj recenzie dobré, len teda je xiaomi spoľahlivý výrobca 🤔?
@binarypete a je k tomu aj klávesnica ako príslušenstvo?
Ďakujem, ta cena sa mi páči. Aj recenzie dobré, len teda je xiaomi spoľahlivý výrobca 🤔?
@tilly xiaomi je určite spoľahlivejší ako Lenovo. Tie lacné Lenovo produkty sú taká hračka pre deti do 10r - či ntb, či tablet. Samsung do 200€ máme jeden doma. Akože základne veci to zvládne (klávesnica k tomu nie je) a rozlíšenie obrazu 0 bodov - mali sme aj tab8 ultra (kým nevypadol z police 😂), síce ten je nad tvoj limit ale za mňa úplný strop - používala som práve na tebou vymenované a nemám mu čo vytknúť. 8 plus je teraz v cene okolo 300€, tak ak by si šla trošku nad limit, budeš určite spokojná a vydrží dlho.
@tilly xiaomi je určite spoľahlivejší ako Lenovo. Tie lacné Lenovo produkty sú taká hračka pre deti do 10r - či ntb, či tablet. Samsung do 200€ máme jeden doma. Akože základne veci to zvládne (klávesnica k tomu nie je) a rozlíšenie obrazu 0 bodov - mali sme aj tab8 ultra (kým nevypadol z police 😂), síce ten je nad tvoj limit ale za mňa úplný strop - používala som práve na tebou vymenované a nemám mu čo vytknúť. 8 plus je teraz v cene okolo 300€, tak ak by si šla trošku nad limit, budeš určite spokojná a vydrží dlho.
@a0 ešte 300 by som možno dala.
Ten lenovo mi navrhli v O2, mám tam cca 200 eur bonus na zariadenia, preto uvažujem. Vlastne by bol zadarmo...