Má význam platený účet Chat GPT Plus?
Ahojte platíte si niekto chat GPT oplatí sa to je v tom veľký rozdiel? Ja ji mam len na poker rady a tak
@anonym_autor pokiaľ neveis využiť jeho potenciál ( oveľa viac ako pokec) naplno, tak nie
Ja si ho platim, ale robim casto prezentacie a specificke obrazky potrebujem modifikovat, takze pre mna fajn. Hlavne si pamata rozne projekty a viem sa k tomu vratit. To, co popisujes, asi nema zmysel.
Neviem ako často a pravidelne ho využívaš, ale mne to príde zbytočné. Ja ho používam len tak, keď hľadám nejaké informácie. Nevykecávam sa s ním 😀
Nie
Ja si ho platim, ale robim casto prezentacie a specificke obrazky potrebujem modifikovat, takze pre mna fajn. Hlavne si pamata rozne projekty a viem sa k tomu vratit. To, co popisujes, asi nema zmysel.
@anjelicek26 Ahoj,prosim Ta momo temu al kde si kupovala ten koberec sivy ,vo mas v obyvacke?Da sa nieco take zohnat na sk?Dakujem
@anjelicek26 Ahoj,prosim Ta momo temu al kde si kupovala ten koberec sivy ,vo mas v obyvacke?Da sa nieco take zohnat na sk?Dakujem
@anonym_7cf9d2 mame ho lokalne ale maju aj webku, je velmi pekny. https://sander-einrichtungen.de/
@anonym_autor neoplati sa prilis verit ani tomu zadarmo
@anonym_autor neoplati sa prilis verit ani tomu zadarmo
@anonym_b018c9 prečo
@anonym_b018c9 prečo
@anonym_autor robieva casto vela chyb. doveruj ale preveruj. ked ma vymenovat napr slovenske typicke jedla, polovicu zabudne. Ked ma dat zivotopis nejakej znamej osobnosti, niekedy da uplne nespravny udaj... atd.
@anjelicek26 prosim ta k tym obrazkom - modifikovat myslis aj v tom zmysle, ze vygeneruje obrazok a chces zmenit len jednu vec a ostatne presne tak isto zostane? Funguje to tak v platenej verzii, alebo vzdy nanovo prerobi cely obrazok? Lebo mna to neskutocne stve v tej free verzii, tak ci nahodou by toto nebolo riesenie.
Mám platenú verziu vďaka práci ale na klasicky pokec ju asi nevyužiješ o nič lepšie, než free, akurát tak v tom, že ti odpovie na viac otázok ako free 😅. Skús ešte gemini od google alebo ak mas paypal, tak je akcia na perplexity 12mesiacov zadarmo platená verzia 🙂
@anjelicek26 prosim ta k tym obrazkom - modifikovat myslis aj v tom zmysle, ze vygeneruje obrazok a chces zmenit len jednu vec a ostatne presne tak isto zostane? Funguje to tak v platenej verzii, alebo vzdy nanovo prerobi cely obrazok? Lebo mna to neskutocne stve v tej free verzii, tak ci nahodou by toto nebolo riesenie.
@modrahruska podla toho co mu povies samozrejme, ja tom robim aj niektore prve konstrukcne navrhy ci cita mi technicke vykresy.
@modrahruska podla toho co mu povies samozrejme, ja tom robim aj niektore prve konstrukcne navrhy ci cita mi technicke vykresy.
@anjelicek26 myslim uplne obycajne ilustracne kreslene obrazky, problem je ze ked chcem len zmenit nejaky detail, napriklad poviem nechaj presne rovnaky obrazok a zmen len farbu dedkovej ciapky, tak jednoducho farba ciapky sa sice zmeni, ale obrazok vygeneruje uplne nanovo celkom iny. Toto som myslela ci sa da v platenej verzii.
chatgpt nie je na tvorbu obrazkov, na to su uplne ine AI. A platené.
@modrahruska keď chceš zmeniť len detail na obrázku, najlepší model máš nano banana (gemini 2.5 flash image). Nájdeš ho v google AI studio. Na obrázky momentalne najlepší model.
Na videá zasa veo3 od googlu.
Ja čo som si všimla tak po určitom čase vyhodí hlášku že buď si mám zaplatiť alebo ukonciť chat a začať nový. Takže free verzia je asi len na obmedzený čas. Ja som to chcela na rady ako prejsť hru a je dost nepresný a keď sa ho 3x spýtam rovnakú vec tak vždy odpovie ináč.
Ale skúste mu dať otázku že: kolko má stolička nôh, keď odpovie, spýtajte sa ho že kolko stoličiek má noha. Uvidíte aký je nedokonalý. Alebo mu len dajte narátať od 1 do 10 a jedno číslo obvykle vynechá.
Alebo mu dajte túto otázku: Vždy sa celý svet točil okolo pi… ale raz to tak nebolo. Kedy?
ak chceš dačo na vykecávanie tak skús Grok obyčajná bezplatná verzia by ti mala štačiť.Mne tam lepšie sedí štýl ako na chatgpt aj keď si to nastavím podla seba.Tam máš pocit akoby na druhej strane bola ozaj nejaká živá osoba alebo kamoš kamoška čo ti odpovedá 🙂 je tam síce v menu len čeština slovenčina nie ale kludne píš po slovensky bude ti to naším jazykom odpovedať aj keď nie je v nastaveniach
Hlavne to plusko nemá neobmedzenú kapacitu. Dá sa minut rovnako ako to free.
ak chceš dačo na vykecávanie tak skús Grok obyčajná bezplatná verzia by ti mala štačiť.Mne tam lepšie sedí štýl ako na chatgpt aj keď si to nastavím podla seba.Tam máš pocit akoby na druhej strane bola ozaj nejaká živá osoba alebo kamoš kamoška čo ti odpovedá 🙂 je tam síce v menu len čeština slovenčina nie ale kludne píš po slovensky bude ti to naším jazykom odpovedať aj keď nie je v nastaveniach
@liusa82 ja som sa s tým grokom stretla na X ale tiež išiel len chvílu (niečo ako na skúšku) a potom to chcelo platenú verziu.
@anonym_autor Ahoj, keď chceš vyskúšať ako funguje umelá inteligencia a ci sa ti to oplatí, Perplexity teraz ponúka 1 mesiac premium zadarmo keď sa zaregistrujes cez tento unikarny odkaz:
https://pplx.ai/matusmssab93161
Postup je nasledovny:
1. Kliknite na môj unikátny link
2. Stiahnite si Comet (specialny prehliadac s integrovanou umelou inteligenciou) zaregistrujte alebo prihláste sa do svojho účtu
3. Opýtajte sa aspoň jednej otázky pomocou Cometu
4. Získajte 1 mesiac Perplexity Pro zadarmo
Nie je potrebné zadávať platobné údaje ako kreditnú kartu a podobne.

@anonym_autor pokec nie poker preklep