icon

Najlepšia značka mobilu okrem Apple

13. sep 2025

Ahojte, aky je podľa vás najlepšia značka mobilu? Okrem apple.

denkabemommy
13. sep 2025

@anonym_autor Samsung S rada 🙂

klarissa25
13. sep 2025

Pre kazdeho je to nieco ine. Kazdemu vyhovuje nieco ine. Pre mna je to prave Iphone. Aj ked som sa tomu dlho branila, iny by som uz nechcela

mirokub
Odpoveď bola odstránená
mikasa_ackerman
13. sep 2025

@anonym_autor pre mňa osobne iPhone. Mala som 3 modely (jeden mi ale rozkopol kôň a aj to rozchodil, haha) tento rok som si kúpila aj iPad, priateľ má teraz jeho druhý iPhone a na android už určite neplánujeme ani jeden prejisť. Všetko je rychlé, plynulé, aj po rokoch všetko funguje a neseká, kvalita fotiek a videí je top (aj keď majú iné mobily viac mpx foťák alebo väčší zoom, tie iPhonové fotky proste majú niečo do seba, taký šmrnc, neviem ako to opísať), za mňa sa do toho “investovať” oplatí, pretože ten mobil proste vydrží dlho.

autor
13. sep 2025
@mikasa_ackerman

@anonym_autor pre mňa osobne iPhone. Mala som 3 modely (jeden mi ale rozkopol kôň a aj to rozchodil, haha) tento rok som si kúpila aj iPad, priateľ má teraz jeho druhý iPhone a na android už určite neplánujeme ani jeden prejisť. Všetko je rychlé, plynulé, aj po rokoch všetko funguje a neseká, kvalita fotiek a videí je top (aj keď majú iné mobily viac mpx foťák alebo väčší zoom, tie iPhonové fotky proste majú niečo do seba, taký šmrnc, neviem ako to opísať), za mňa sa do toho “investovať” oplatí, pretože ten mobil proste vydrží dlho.

@klarissa25
@mikasa_ackerman ženy, čítajte prosím. Nie iphone. Vďaka.

anonym_975f05
13. sep 2025
@anonym_autor

@klarissa25

@anonym_autor asi najvyssie rady Samsungov... ale chod do predajne, kde maju vystavene telefony a pohraj sa s viacerymi, aby si videla, co ti najviac vyhovuje...

klarissa25
13. sep 2025
@anonym_autor

@klarissa25

@anonym_autor citam, ale mala som potrebu vyjadrit svoj nazor 🤭

chrobak7
13. sep 2025
@anonym_autor

@klarissa25

@anonym_autor Môžeš napísať čokoľvek, iPhonisti sa musia pochváliť, že majú iPhone....

A tiež si myslím, že pre každého môže byť iná značka tá naj. Dnes sú tie mobily už na takej úrovni, že technicky sú porovnateľné. Aj tak majú všetky súčiastky z rovnakého zdroja. Ide skôr o ten záručný a pozáručný servis.

stellarstar
13. sep 2025

Mala som Samsung s22 a teraz mam S24ultra a som spoko 👍

autor
13. sep 2025
@klarissa25

@anonym_autor citam, ale mala som potrebu vyjadrit svoj nazor 🤭

@klarissa25 tak ho vyjadruj v inej teme, načo nasilu presadzat svoj názor...

autor
13. sep 2025

Ostatným ďakujem veľmi pekne 🙂

princess59
13. sep 2025

Záleží čo od telefónu očakávaš, ja som verná už roky xiaomi, vždy tie vyššie rady a som úplne spoko, ale teda používam len na základné veci ako telefonovanie, správy, net a hlavne fotky.

mikasa_ackerman
13. sep 2025
@anonym_autor

@klarissa25

@anonym_autor sorry, nevšimla som si, kráčala som keď som to otvorila.😄 Ale ak sa môžem spýtať, prečo nie iPhone?😄

ivka225
13. sep 2025
@mikasa_ackerman

@anonym_autor sorry, nevšimla som si, kráčala som keď som to otvorila.😄 Ale ak sa môžem spýtať, prečo nie iPhone?😄

@mikasa_ackerman Prečo nie iPhone ... Neviem, ako to napísať čo najjemnejšie, aby to nevyvolalo flame war ... Nie, nejde to ... pošlem ti to v pošte.

13uzivatelka11
13. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub tak iphone sa na Vivo fotomobily podľa mňa nechyta vôbec.. obyčajne rady iPhonu fotia dosť priemerne a to sama jeden mám, ale do budúcna si budem musieť priplatiť za pro radu, keď chcem lepší foťák..

13uzivatelka11
13. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub a k tým alternatívam mi ešte keď tak chyba honor magic 7 pro.. parádny foťák to má, skúšala som v Alze honor aj iphone pro a honor fotil lepšie

mirokub
Odpoveď bola odstránená
madeincssr
13. sep 2025

@stellarstar a nemusis tie S-kove Samsungy nabijat kazdy den (noc)? Pokial viem, tak slabinou iPhonov a Samsungov je mala vydrz baterie, co moze byt pre niekoho otravne.

AUTORKA dobre mobily su aj Google Pixel, Oneplus a vyssie rady Oppo. Ak hladas spickovy fotak, na webe najdes rebricky najlepsich fotomobilov. Ale vrchne priecky budu drahe.

autor
13. sep 2025
@mikasa_ackerman

@ivka225?
@mikasa_ackerman iphone som mala, nebola som spokojná. Mala som najnovší, neohuril.

stellarstar
13. sep 2025
@madeincssr

@stellarstar a nemusis tie S-kove Samsungy nabijat kazdy den (noc)? Pokial viem, tak slabinou iPhonov a Samsungov je mala vydrz baterie, co moze byt pre niekoho otravne.

AUTORKA dobre mobily su aj Google Pixel, Oneplus a vyssie rady Oppo. Ak hladas spickovy fotak, na webe najdes rebricky najlepsich fotomobilov. Ale vrchne priecky budu drahe.

@madeincssr tak ja mobil používam dosť často, privátne aj pracovne, tak nabíjam každý deň

13uzivatelka11
13. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub tak zas ja si myslím že dnes už každý mobil od tých 350€ má fajn foťák, ale iphony maju fotky stále len priemerné oproti Androidu v rovnakej cenovej kategórii ako iphone. Napríklad iphone 16 za 700€ vs honor magic 6 pro ešte keď sa dal kúpiť za takú cenu, dosť rozdiel vo fotakoch 😀 ale ja by som zas android nechcela, radšej na teraz ozeliem slabší foťák a keď sa bude dať, kúpim pro radu iPhonu kvôli fotaku

anonym_1abec6
13. sep 2025

Nokia 🤣

anonym_06c1a2
13. sep 2025

@anonym_autor ja mám vivo

sszuzu8
13. sep 2025

Mám galaxy z fold 6 🩷 nesťažujem sa ohľadom ničoho. Len sama som si ho "pokazila" tým ze mi na pláži spadol do piesku ten sa dostal pod pant a teraz mi bliká vnútorný display 🙉 sama na seba som za to seriózne nasrata

ghost2323
Autor odpoveď zmazal
niekto2hy
14. sep 2025
@anonym_autor

Ostatným ďakujem veľmi pekne 🙂

@anonym_autor Tu https://www.dxomark.com/smartphones/ si mozes vyselektovat parametre -