icon

Oplatí sa doma mať tablet?

27. nov 2025

Ahojte, bola myšlienka, čím sa potešiť tento rok. Pre mňa je tablet akoby väčší mobil ale možno by bol praktickejši v niektorých situáciách.
Využívate doma ? Oplatí sa ho mať ?

stelly652
27. nov 2025

@anonym_autor Ahoj no ja mam tablet doma,ale neužívam ho často preto že facebook,mesenger,gmail a ostatne to všetko mam v mobile tak že dnešnej dobe asi zbytočne kupovať tablet...jedine keď tak na učenie bi padol tablet,ale len tak kúpiť podľa mňa je to zbytočne

biba_18
27. nov 2025

ja doma používam vo voľnom čase iba tablet. určite sa mi nechce čumieť na malý mobil 😏

majka2959
27. nov 2025

@anonym_autor Používam ho pri varení, napr. keď mám otvorených aj viac receptov. Na cesty si neberiem notebook, ale radšej tablet.

petamich
27. nov 2025

Nie, absolutne, ten co sme mali, sme darovali. Bud telefon alebo pocitac alebo telka. Tablet bol u nas zbytocnost.

U svokrovcov zasa iba tablet. Takze tazko povedat, bude to individualne.

anonym_5f759f
27. nov 2025

Mám galaxy zfold 6ku rozložím si a tak pozerám. Tablet je na mňa príliš veľký a ťažko sa s ním manipuluje

anonym_ccd6e0
27. nov 2025

Na tabletke pozerám filmy , prenášam si ho, keď niečo robím ( varenie, upratovanie, žehlenie )

anonym_bdbd66
27. nov 2025

Mali sme ale nepoužívali, môj otec veľmi chcel tak som ho darovala rodičom, tam to teraz leží prachom. Na prácu má stolové Pc, deti kvôli škole notebooky

slavomira236
27. nov 2025

@anonym_autor ja nepoužívam ale syn ano 11rocny ma svoj hraje tam hry ss kamosmi telefonuju pozeraju videá robi ulohy na smartbooks. Telefon ma vatsinou vybity. Dcerka 8 rocna pouziva tiez moj tablet 11 st rocny samsing pozera videa kreslisi...telefon nema

anonym_ab4060
28. nov 2025

@anonym_autor my máme v domácnosti 3 a manžel sa na jednom hrá, ostatné nevyužité.