icon

Prechod zo Samsungu na iPhone

24. okt 2025

Ako ste si zvykli? Dajú sa preniesť všetky údaje zo samsungu do iphonu? Co bol pre vas najväčší problém? Neolutovali ste zmenu?

anonym_214ff6
24. okt 2025

@anonym_autor vsetko sa prenieslo nebol vobec problem, nelutujem ale dlhooooo mi trvalo kym som si zvykla…nadavala som velmi prve asi aj 2 tyzdne.

anonym_229014
24. okt 2025

Ziaden problem. Zmenu som nikdy neolutovala.

tenerifka
24. okt 2025

Hladko a rychlo..... Navrat naspat by bol ale bolestivy. Ked mam nieco nastavit ci opravit na muzovom Samsungu, alebo ho len pouzit, tak to je smiech cez slzy

autor
24. okt 2025

Vážne? Čakala som, ze ten prechod bol pre každého velmi ťažký nakoľko som pocula ze tie telefóny su uuuuuplne rozdielne a ze prve dni ho vobec nebudem vedieť používať.

denkabemommy
24. okt 2025

Za mňa su tie telefóny takmer totožné. Nepotrebovala som si ako bežný užívateľ na nič špeciálne zvykať. Tak maximálne na inak uložené ikony. Bežne mením medzi samsungom a iPhone, podľa toho, ktorá značka má za mňa v čase môjho výberu lepší model 🙂

madeincssr
24. okt 2025

@anonym_autor no ved nejde o zivot. Samsung v sufliku bude v zalohe...

autor
24. okt 2025
@denkabemommy

Za mňa su tie telefóny takmer totožné. Nepotrebovala som si ako bežný užívateľ na nič špeciálne zvykať. Tak maximálne na inak uložené ikony. Bežne mením medzi samsungom a iPhone, podľa toho, ktorá značka má za mňa v čase môjho výberu lepší model 🙂

@denkabemommy teraz mam samaung s23 plus. Ale neviem, zo zaciatku super a teraz mi uz vobec nerobi pekne fotky a neviem nijako prísť na to ze prečo. Ked vidím fotky z iphonu tak su pekne aj na starších modeloch. Tak rozmyslam ze zainvestujem do iphone16 alebo 17 a budem mat pokoj dlhšie ako 2 roky

panda21
24. okt 2025

Bola som verná samsungu snáď od S4 (čiže zopár samsungov mi prešlo rukou). Minulý rok som vymenila Samsung za IPhone a už by som späť nešla. Bol by to fakt boj. iPhone je dosť intuitivny a jednoduchý (teraz keď opravujem niečo na samsungu, tak sa mi chce plakať 😅). A úplne som ostala závislá na Apple ecosysteme 🤭

olimuc
24. okt 2025

Moj prvy iphone bol 3, 2 som zavidela ako fras, ked ju kolega doniesol z US. Odvtedy som menila modely iba iphonu podla potreby. Ked som vo firme dostala Samsung, bola som „stratena“ aj ked to nebolo take hrozne ako Blackberry …. Iphone je podla mna ovela jednoduchsi a intuitivnejsi (a to mi nerobi problem ho rozobrat alebo jailbreak). Inak aj vsetci dochodcovia v rodine maju iphony (kategoria okolo 80 rokov) maju vsetci iphony na vlastnu ziadost … radsej 100 rocny iphone ako novy Xiaomi (po polroku musel prec) 🤷‍♀️ aj tablet dali do kuta lebo je android a nevedia ho pouzivat . Iphony su blbovzdorne …podla mna. Ked ti zalezi na fotaku chod do Pro alebo Pro Max, podla toho ci preferujes mensi tlf alebo velkoformatovu kachlicku

anonym_3d9e7d
24. okt 2025
@olimuc

Moj prvy iphone bol 3, 2 som zavidela ako fras, ked ju kolega doniesol z US. Odvtedy som menila modely iba iphonu podla potreby. Ked som vo firme dostala Samsung, bola som „stratena“ aj ked to nebolo take hrozne ako Blackberry …. Iphone je podla mna ovela jednoduchsi a intuitivnejsi (a to mi nerobi problem ho rozobrat alebo jailbreak). Inak aj vsetci dochodcovia v rodine maju iphony (kategoria okolo 80 rokov) maju vsetci iphony na vlastnu ziadost … radsej 100 rocny iphone ako novy Xiaomi (po polroku musel prec) 🤷‍♀️ aj tablet dali do kuta lebo je android a nevedia ho pouzivat . Iphony su blbovzdorne …podla mna. Ked ti zalezi na fotaku chod do Pro alebo Pro Max, podla toho ci preferujes mensi tlf alebo velkoformatovu kachlicku

@olimuc
Ja uz neviem kolky Samsung mam, ked chces Samsung co foti lepsie ako IPhone, pouzivaj Samsung Galaxy Note Utra a uvidis velky rozdiel pri nizkom svetle, portretoch atd.

anonym_e569c3
24. okt 2025
@olimuc

@olimuc skor je to o tom na co si zvyknuta. A fotak je urcite lepsi u Samsungu S a dalsich androidov…ja mam skusenosti s aj aj..

denkabemommy
24. okt 2025
@anonym_autor

@denkabemommy teraz mam samaung s23 plus. Ale neviem, zo zaciatku super a teraz mi uz vobec nerobi pekne fotky a neviem nijako prísť na to ze prečo. Ked vidím fotky z iphonu tak su pekne aj na starších modeloch. Tak rozmyslam ze zainvestujem do iphone16 alebo 17 a budem mat pokoj dlhšie ako 2 roky

@anonym_autor ja mám teraz iPhone 15 odkedy vyšiel a už to na ňom cítiť. Fotky sú síce stále rovnaké ale nepodáva už 100% výkon, baterka v zime nevydrží (to je pain všetkých iphonov), sem tam seká - nič hrozné skôr je to vizuálne UX 😅. Ale teda za mňa každý mobil má svoje muchy, nebudem tvrdiť, že je nejaký najlepší, žiadny nie je, z každého by som si vzala niečo iné.

brrunetkaa
24. okt 2025

Ja mám Napr iphone13 asi štvrtý rok a teda šľape ako hodinky. Aj čo sa baterky týka a teda absolútne neseká ani nič. Prechod bol asi taký, že jeden deň som sa na iPhone pozabávala a hneď aj zabudla na mobil s Androidom. Už by som naspäť nešla za nič na svete. Keď rodičom niečo mám urobiť na Androide, tak je to pain. Aj priateľov Samsung jedna z tých najvyšších rád (neviem presne aký) a po 2 rokoch je to mobil do koša. Sekanie, zamrzanie a hocikedy sa zvykne vypnúť len tak…

anonym_3d9e7d
24. okt 2025
@brrunetkaa

Ja mám Napr iphone13 asi štvrtý rok a teda šľape ako hodinky. Aj čo sa baterky týka a teda absolútne neseká ani nič. Prechod bol asi taký, že jeden deň som sa na iPhone pozabávala a hneď aj zabudla na mobil s Androidom. Už by som naspäť nešla za nič na svete. Keď rodičom niečo mám urobiť na Androide, tak je to pain. Aj priateľov Samsung jedna z tých najvyšších rád (neviem presne aký) a po 2 rokoch je to mobil do koša. Sekanie, zamrzanie a hocikedy sa zvykne vypnúť len tak…

@brrunetkaa
Ked pridu sem na slovensko kolegovia poziciavam zo suplika Galaxy 8 z roku 2017, moj domaci fici ako novy Galaxy 20 z roku 2020 a 24 bez komentara.