icon

Problém so zapnutím Samsung Galaxy A05s

heni3
Včera o 17:39

chcem sa spytat niekoho,kto ma tento telefon,alebo sa mu rozumie.Vyhrala som tento telefon, zacali sme ho nastavovat,no neako kvoli chorobe sme to nedokoncili.Dnes sme chceli zapnut telefon a nejde zapnut obrazovka,pyta neake heslo,resp.pise-po restartovani pouzite heslo,nevieme co s tym.Nejde ani vypnut nasilu ,znovu napise ,ze po restartovani pouzite heslo. Nie je tam ziadna sim,Neviete niekto s tym pomoct,dik.

madeincssr
Včera o 17:53

@heni3 to bol fungl novy telefon, v zafoliovanej/nalepkou zalepenej krabicke? Ak ano, nenastavili ste si po nastaveni jazyka nejaky kod - zamok zariadenia ci obrazovky? Kto robil to nastavovanie, mal by si spomenut.
Ak to nebol fungl novy telefon, niekto na nom mohol uz prihlasit nejake google konto, nedal ho vymazat a dal mobil restartovat do tovarenskych nastaveni. Novsie verzie Android OS vtedy mozu aktivovat tzv. zamok zariadenia a bez hesla toho neodstraneneho google konta nejdu dalej. Je to zabezpecenie proti kradnutiu mobilov.
Ked tak chodte do maleho mobil servisu (podla recenzii na google maps) a ti chalani si tam s tym poradia.

heni3
autor
Včera o 18:16
@madeincssr

@heni3 to bol fungl novy telefon, v zafoliovanej/nalepkou zalepenej krabicke? Ak ano, nenastavili ste si po nastaveni jazyka nejaky kod - zamok zariadenia ci obrazovky? Kto robil to nastavovanie, mal by si spomenut.
Ak to nebol fungl novy telefon, niekto na nom mohol uz prihlasit nejake google konto, nedal ho vymazat a dal mobil restartovat do tovarenskych nastaveni. Novsie verzie Android OS vtedy mozu aktivovat tzv. zamok zariadenia a bez hesla toho neodstraneneho google konta nejdu dalej. Je to zabezpecenie proti kradnutiu mobilov.
Ked tak chodte do maleho mobil servisu (podla recenzii na google maps) a ti chalani si tam s tym poradia.

@madeincssr bol to novy telefon,vo folii,aj sa nam zda ze sme tam dali kon co poznam,ale nejde,stale dookola vypisuje po restartovani pouzi heslo,,a nejde ani vypnut ani restartovat,stale dookola pyta to heslo,,Ano pojdem niekde ,lebo to chcem pre syna,len som pisala,ci sa niekto nevyzna
Ale dakujem

madeincssr
Včera o 19:02
@heni3

@madeincssr bol to novy telefon,vo folii,aj sa nam zda ze sme tam dali kon co poznam,ale nejde,stale dookola vypisuje po restartovani pouzi heslo,,a nejde ani vypnut ani restartovat,stale dookola pyta to heslo,,Ano pojdem niekde ,lebo to chcem pre syna,len som pisala,ci sa niekto nevyzna
Ale dakujem

@heni3 ten kod bolo pravdepodobne nutne zadat dva krat (bez preklepu, rovnaky). Naozaj si neskusis spomenut?
Neskusaj (pocet pokusov moze byt obmedzeny, alebo prestavka medzi nimi (ked pokus nezoberie) sa moze predlzovat), skus si spomenut, pisat si na papier.

heni3
autor
Včera o 20:00

hmm,pisem vzdy jeden a ten nechce,,no nic dik