icon

Problémy s aktiváciou platby mobilom cez Up dejeuner

12. okt 2025

Ahojte, vôbec sa mi nedať aktivovať cez appku platba mobilom. Nfc je zapnute, pretože stále platím mobilom. Už som aj odinštalovala a nainštalovala a nič. Išla som pozrieť recenzie na google play, a väčšine to tiež nejde. Kto to využíva, ako ste to nastavili? Keď sme mali Edenred kartu, s tou absolútne problém nebol platiť mobilom. Ďakujem.

klarissa25
12. okt 2025

Pred tym mi to slo, a teraz mi to uz vobec nejde a pochybujem ze sa to da nastavit

anonym_c57112
12. okt 2025

Ideálne je si dávať stravné platiť priamo na bankový účet bez kadejakých sprostredkovateľov a môžeš potom používať svoju bežnú kartu z banky alebo ju už máš v mobile.

Odpadnú ti zbytočné starosti s tým kde to berú, alebo v decembri ti neminuté prepadne alebo ak strachuje firma tak prídeš o nevyčerpané stravné.
Načo si komplikovať život keď nemusíš.

anonym_256b27
12. okt 2025
@anonym_c57112

Ideálne je si dávať stravné platiť priamo na bankový účet bez kadejakých sprostredkovateľov a môžeš potom používať svoju bežnú kartu z banky alebo ju už máš v mobile.

Odpadnú ti zbytočné starosti s tým kde to berú, alebo v decembri ti neminuté prepadne alebo ak strachuje firma tak prídeš o nevyčerpané stravné.
Načo si komplikovať život keď nemusíš.

@anonym_c57112 niektorí ľudia dostávajú na dejeneur kartu extra peniaze ako bonus od zamestnávateľa. Napríklad si necháš bežné stravné vyplatiť na bankomatovú kartu, ale ďalší bonus napríklad 100 eur na stravné za tri mesiace dávajú len na stravovaciu kartu.

potapacik
12. okt 2025

treba stiahnut apku up karta cez tuto to ide, konecne aj na iphone

anonym_668213
12. okt 2025
@anonym_256b27

@anonym_c57112 niektorí ľudia dostávajú na dejeneur kartu extra peniaze ako bonus od zamestnávateľa. Napríklad si necháš bežné stravné vyplatiť na bankomatovú kartu, ale ďalší bonus napríklad 100 eur na stravné za tri mesiace dávajú len na stravovaciu kartu.

@anonym_256b27 a ako to zuctuju / vykazu? Ak ako stravne, tak snad je to jedno...ak nie, ako to mozu davat na kartu dejeuner...