icon

Smart hodinky pre svokru do 100 €

27. okt 2025

Ahojte žienky. Viete mi poradiť nejaké smart hodinky pre svokru? Nemusia byť nič extra, základné funkcie a aby mali slovenské menu a cenovo tak do 100€. Ďakujem, pekný deň prajem.

sweet20
27. okt 2025

@anonym_autor co su zakladne funkcie pre svokru? Pre kazdeho to znamena nieco ine. Pre nas je zakladne aby mi chodili na ne spravy, platba kartou atd. Pre kazdeho ten jeho zaklad je iny, skus vymenovat aspon to co ty povazujes , teda svokra za zaklad. Chce to na sportovanie?

autor
27. okt 2025
@sweet20

@anonym_autor co su zakladne funkcie pre svokru? Pre kazdeho to znamena nieco ine. Pre nas je zakladne aby mi chodili na ne spravy, platba kartou atd. Pre kazdeho ten jeho zaklad je iny, skus vymenovat aspon to co ty povazujes , teda svokra za zaklad. Chce to na sportovanie?

@sweet20 myslela som tým meranie krokov, tepu, prípadne telefonovanie, prečítanie si správy. Žiadne platenie kartou a pod. Nemyslím si, že svokra si ich bude vôbec pripájať na mobil, ale tak aby mohla aspoň správu, upozornenie prečítať, keď bude chcieť.

sweet20
27. okt 2025
@anonym_autor

@sweet20 myslela som tým meranie krokov, tepu, prípadne telefonovanie, prečítanie si správy. Žiadne platenie kartou a pod. Nemyslím si, že svokra si ich bude vôbec pripájať na mobil, ale tak aby mohla aspoň správu, upozornenie prečítať, keď bude chcieť.

@anonym_autor ja mam samsung hodinky, stali okolo 300.. viem, ze to nechces ale mne nechodia spravy ak to nemam sparovane s telefonom, neviem ci to tak funguje ako chces. Lebo potom z kade by tie hodinky tahali spravy z telefona? Vies ako to myslim? Snad ti niekto odpovie. Lebo toto neviem ci sa da. Mam to sparovane cez bloothoth

autor
27. okt 2025
@sweet20

@anonym_autor ja mam samsung hodinky, stali okolo 300.. viem, ze to nechces ale mne nechodia spravy ak to nemam sparovane s telefonom, neviem ci to tak funguje ako chces. Lebo potom z kade by tie hodinky tahali spravy z telefona? Vies ako to myslim? Snad ti niekto odpovie. Lebo toto neviem ci sa da. Mam to sparovane cez bloothoth

@sweet20 jasné, ja mám tiež hodinky, viem ako fungujú, preto nechcem drahé, lebo si myslím, že ich využije iba ako hodinky, ale ak by náhodou si ich spárovala, tak, aby aspoň tieto funkcie mali.

martinka17
27. okt 2025

Pozri si Xiomi. Do 100 si isto vyberieš, možno jej postačí Xiaomi Redmi Watch 5 Lite. Uvidí upozornenia, vie prijať hovor, myslím, že aj volať cez hodinky, ak je pri telefóne.....
Baterka má dlhú výdrž, kroky merajú spoľahlivo, tlak, kyslík....

samo789
27. okt 2025

do 100?? 🙂))) pokial viem tak xiaomi mava top hodinky ktore nebyvaju drahsie ako60 euro , a starsi model sa da kupit do 10 euro

autor
27. okt 2025
@samo789

do 100?? 🙂))) pokial viem tak xiaomi mava top hodinky ktore nebyvaju drahsie ako60 euro , a starsi model sa da kupit do 10 euro

@samo789 tak chcela by som, aby aj vyzerali elegantnejšie, nie úplne športovo, je to už staršia pani 😉

samo789
27. okt 2025
@anonym_autor

@samo789 tak chcela by som, aby aj vyzerali elegantnejšie, nie úplne športovo, je to už staršia pani 😉

@anonym_autor tak potom vytlacit obrazok orloja a malepit na ruku

alica110
27. okt 2025

Ja mám Huawei Watch Fit 3 Active. Som spokojná.

martinka17
27. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ved elegantnosť vyriešiť remienkom. A staršia pani - vek neurčuje vzťah k technológiam. To len na okraj.

ibrunova
27. okt 2025

Je rozdiel, či si chce prečítať správy a vidí, kto volá, a potom iné hodinky sú, keď z nich chce aj volať, tam už musí mať vloženú sim, nie všetky hodinky to majú.

anonym_8cb5c3
27. okt 2025
@ibrunova

Je rozdiel, či si chce prečítať správy a vidí, kto volá, a potom iné hodinky sú, keď z nich chce aj volať, tam už musí mať vloženú sim, nie všetky hodinky to majú.

@ibrunova tak cisto technicky volat (posielat spravy, whatsapp) z hodinie staci, ked su sparovane s telefonom... nemusia mat vlastnu simku...
S vlastnou simkou su samostatne a netreba k nim telefon... to je dalsi level...

chrobak7
27. okt 2025

@anonym_autor Našiel som tieto, ani nie sú drahé - 49,90 € 😕😅

ibrunova
27. okt 2025
@anonym_8cb5c3

@ibrunova tak cisto technicky volat (posielat spravy, whatsapp) z hodinie staci, ked su sparovane s telefonom... nemusia mat vlastnu simku...
S vlastnou simkou su samostatne a netreba k nim telefon... to je dalsi level...

@anonym_8cb5c3 ja neviem posielať, ani hovor prijať, len vidím

anonym_8cb5c3
27. okt 2025
@ibrunova

@anonym_8cb5c3 ja neviem posielať, ani hovor prijať, len vidím

@ibrunova napriklad na samsung hodinkach to funguje uplne vpoho, ked si na hodinky nainstalujes tie appky... alebo teda asi vacsinou su predinstalovane...
Ved ked vies prijat hovor a spravu, tak vies castokrat aj odpovedat alebo iniciovat hovor ci spravu (asi zalezi od "modelu")...

ibrunova
27. okt 2025
@anonym_8cb5c3

@ibrunova napriklad na samsung hodinkach to funguje uplne vpoho, ked si na hodinky nainstalujes tie appky... alebo teda asi vacsinou su predinstalovane...
Ved ked vies prijat hovor a spravu, tak vies castokrat aj odpovedat alebo iniciovat hovor ci spravu (asi zalezi od "modelu")...

@anonym_8cb5c3 neviem prijať hovor, viem ho len stlmiť alebo zrušiť.
A správu len vidím, to je všetko. Mám Amazfit.

petronelag
27. okt 2025

Na Media Shop sú také inteligentné hodiny na meranie tlaku, pulzu a pod. pre starších za 70€, ja som ich chcela kúpiť tete, ale raz povie, že ich chce a raz že nie, že to vyzerá byť zložité, tak som ich ešte nekúpila.

fiorrella
Odpoveď bola odstránená