icon

TV JOJ ukončí bezplatné vysielanie cez anténu

unbeholfen
21. okt 2025

Väčšina to ani nepostriehne lebo majú príjem cez satelit, internet, káblovku, tam sa nič nemení. Reč je o starom klasickom príjme cez obyčajnú anténu kde si TV naladíte tak ako FM rádio. Zadarmo zo vzduchu. Staršie ročníky si pamätáte časy keď na anténe bol kopec programov. Prvá odišla markíza, potom TA3, medzitým regionálnymi vysielaniami rušili signál z česka, čím znemožnili príjem Novy, Primy, ČT, a teraz to vraj chce spraviť aj JOJ. Takže ak je všetko pravda tak už zostanú len programy STVR a LUX prípadne regionálne programy ktoré vysielajú vo vašom okolí, a signál zo zahraničia. Antény sa určite oplatí nechať pre tých čo chytajú signál zo susedných krajín. A tí čo si platia plustelku. Tam sa nič nemení. Toto sa týka iba slovenského grátis éteru. STVR narastie sledovanosť o tých pár ludí čo zostanú na volnon vysielaní. Aj z toho zopár donútia zakúpiť si plustelku čo je najjednoduchší spôsob ako nemeniť techniku a sledovať ďalej, alebo sa konečne rozhodnú pre služby od operátorov. Aj kvôli markíze tí čo s operáormi váhali, nakoniec prešli. My chudobní ludé čo nemáme penáze budzeme kukat len štátnu televíziu.

Strana
z2
anonym_d3c785
21. okt 2025

@unbeholfen tv nemusíš pozerať vôbec 🤗

anonym_2efc08
21. okt 2025

dlhodobé pozeranie TV je strata času, tvoj život a čas je vzácnejší ako ho len takto nečinne premárniť pred TV

minenkaa
21. okt 2025

@unbeholfen máš internet keď tu píšeš,tak v čom je problém,knihy sú aj tak najlepšie

rachel36a
21. okt 2025

@unbeholfen škoda....na chate mame len anténu, tak uz tam skoro nič nepojde

anonym_2efc08
21. okt 2025
@rachel36a

@unbeholfen škoda....na chate mame len anténu, tak uz tam skoro nič nepojde

@rachel36a budeš pozorovať prírodu, nočnú oblohu a rozprávať sa s rodinou 🙂

rachel36a
21. okt 2025
@anonym_2efc08

@rachel36a budeš pozorovať prírodu, nočnú oblohu a rozprávať sa s rodinou 🙂

@anonym_2efc08 to robíme, ale deti si radi pozrú aj telku keď prší, napríklad.. alebo ja správy...

rozculena
21. okt 2025

@unbeholfen A ? Nie je to ich povinnosť

strawberry0797
21. okt 2025

@unbeholfen tv nepozeram uz hadam 15 rokov.

anonym_fe72f1
21. okt 2025

za mna pozerava telku iba hlupak, na kazdu vysielacu hodinu programu pripadne ak sa dobre pamatam 20 min reklamy, 5 min sponzorskeho spotu a 5 min uputavky na iny program.. co znamena zepol hodiny pozeras nejaky brak a pol hodiny tlacia do teba reklamu, v podstate si platis za to aby si pozerala reklamu, co si radsej zober v kauflande letaky zadarmo a pol hodinu si ich pozeraj . usetris. a tie slovenske trapnoprodukty co davaju ? no hnus.

anonym_953196
21. okt 2025

@unbeholfen televízor niekedy nezapnem aj vyše týždňa. V podstate ani neviem, čo by som na Joj, Markíza a pod.stanice pozerala. Keď už, tak si pozriem nejaký dokument na staniciach typu CT2 , Spektrum a pod. A nemusíš pozerať telku, ak máš internet, pozrieš si, čo chceš.

anonym_953196
21. okt 2025
@rachel36a

@anonym_2efc08 to robíme, ale deti si radi pozrú aj telku keď prší, napríklad.. alebo ja správy...

@rachel36a zapneš im rozprávku na PC

kate9999
21. okt 2025

@unbeholfen ani neviem kedy sme si zapli telku.

ludmilik13
21. okt 2025

Popravde, my telku ani nepozeráme už veeľmi dlho, takže toto mi rozhodne chýbať nebude 🙂 Celá hnojka. A Markíza detto.

anonym_27b8c9
21. okt 2025
@anonym_fe72f1

za mna pozerava telku iba hlupak, na kazdu vysielacu hodinu programu pripadne ak sa dobre pamatam 20 min reklamy, 5 min sponzorskeho spotu a 5 min uputavky na iny program.. co znamena zepol hodiny pozeras nejaky brak a pol hodiny tlacia do teba reklamu, v podstate si platis za to aby si pozerala reklamu, co si radsej zober v kauflande letaky zadarmo a pol hodinu si ich pozeraj . usetris. a tie slovenske trapnoprodukty co davaju ? no hnus.

@anonym_fe72f1 aj na MK je to samá reklama, tú niesú len hlupáci?

Páči sa mi, ako sa tu niektorí pretekáte ako nikto telku nepozerá, lebo je to zjavne nejaká podradná činnosť. Ale namiesto toho, aby ste pozerali von oknom a sledovali prírodu, rozprávali sa s rodinou a čítali knihy (ako sa tu odporúča), tak tu scrolujete modrého koníka a čítate z 90% primitívne diskusie.... áno, vrátane mňa samozrejme. Ja si telku napr. pozriem rada.

bomba36
21. okt 2025

A ty sa čuduješ, prečo ťa ženy nechcú 🤦

viestta
21. okt 2025
@anonym_27b8c9

@anonym_fe72f1 aj na MK je to samá reklama, tú niesú len hlupáci?

Páči sa mi, ako sa tu niektorí pretekáte ako nikto telku nepozerá, lebo je to zjavne nejaká podradná činnosť. Ale namiesto toho, aby ste pozerali von oknom a sledovali prírodu, rozprávali sa s rodinou a čítali knihy (ako sa tu odporúča), tak tu scrolujete modrého koníka a čítate z 90% primitívne diskusie.... áno, vrátane mňa samozrejme. Ja si telku napr. pozriem rada.

@anonym_27b8c9 nepozeraju telku, pozeraju filmy a serialy cez streemovacie sluzby... Alebo videa na jejtrube, niektore skutocne "hodnotne" a prinosne...

diewcatqoo
21. okt 2025

Vo svojom okoli nemam nikoho, kto sleduje TV len cez antenu. Teda ano, moja babka. Ta aj tak sleduje len verejnopravnu televiziu a LUX, takze jej sa to nijako nedotkne.
Popravde, ja som ani len netusila, ze tieto kanaly su dostupne aj terestrialne. Ani som nevedela, ze Jojka ma tolko kanalov. Popravde, Joj som naposledy sledovala tak mozno 10 rokov dozadu.

mon2523
21. okt 2025

@anonym_27b8c9 Jemine ani ja nepozeram telku 😀 A mam tym na mysli debilne tv stanice, ktore ti diktuju, co mas pozerat aj s reklamami. Ano, mam zaplatene HBO, obcas Netflix a Disney, ale tam si pozriem, co chcem a kedy chcem.
Tu su zeny tak sproste, ze vsetko dokazu otocit na hadku. Lebo podme sa vadit, diskusia bola prilis nudna 😀 Pomoc.

mon2523
21. okt 2025

A predstavte si, ze ja som v praci, mam cas, tak si ho kratim citanim priblblych diskusii a zabavam sa na nich 😀 Doma mi ani nenapadne chytit telefon do ruky. 😀 Mudrane 😀 Vsetko viete, vsade ste boli a vsetko vidite 😀

unbeholfen
autor
21. okt 2025
@rachel36a

@rachel36a Ale STV tam ostáva. Správy sú aj tam. Pre deti tak isto. Veď idú seriály, filmy, rôzne relácie o varení, cestovaní, kvízy, rozprávky, kultúra... Bude len menej programov, nie koniec vysielania.

unbeholfen
autor
21. okt 2025
@rozculena

@unbeholfen A ? Nie je to ich povinnosť

@rozculena to viem, vo volnom éteri musí byť zo zákona iba štátna televízia. Niektoré sú od začiatku len v platenej verzii, alebo len na káblovke.

unbeholfen
autor
21. okt 2025
@bomba36

A ty sa čuduješ, prečo ťa ženy nechcú 🤦

@bomba36 to nijako nesúvisí s televíziou.

unbeholfen
autor
21. okt 2025

Vyjadrilo sa možno 20 ludí že nepozerajú telku. Ale diskusie o ruži pre nevestu alebo love island nájdete niekolko. Toto súvisí iba s vysielacou platformou nie televíziami. Tie relácie pozerajú takmer všetci online. Je malé % divákov čo pozerá televíziu starým spôsobom. Preto nevidia televízie zmysel platiť si za šírenie signálu cez klasické antény. Do 10 rokov tá platforma možno úplne zanikne. Vysielače potrebujú na iné novšie typy signálu.

unbeholfen
autor
21. okt 2025
@minenkaa

@unbeholfen máš internet keď tu píšeš,tak v čom je problém,knihy sú aj tak najlepšie

@minenkaa aaale bola v tescu simkarta za nejakých 3,50 tak som kúpil. Však neni velká položka. Je na nej 5€ kredit. Hneď 1GB je ako uvítací bonus, a za 3€ je 2GB balík. Na nejaký čas sa sem dostanem. Dostať sa na internet nieje žiadna drahota. WiFi zadarmo je už bárs kde. Napísať sem príspevok môže aj hocijaká socka najchudobnejšia. Ale nejaký stabilný domáci internet nemám. To už treba mesačne platiť.

minenkaa
21. okt 2025
@unbeholfen

@minenkaa aaale bola v tescu simkarta za nejakých 3,50 tak som kúpil. Však neni velká položka. Je na nej 5€ kredit. Hneď 1GB je ako uvítací bonus, a za 3€ je 2GB balík. Na nejaký čas sa sem dostanem. Dostať sa na internet nieje žiadna drahota. WiFi zadarmo je už bárs kde. Napísať sem príspevok môže aj hocijaká socka najchudobnejšia. Ale nejaký stabilný domáci internet nemám. To už treba mesačne platiť.

@unbeholfen prečo na to nemáš

unbeholfen
autor
21. okt 2025

Ani nie že nemám ale tie paušálne veci mi nevyhovujú keďže nemám stabilnú finančnú situáciu. Sú dni keď nemám ani 2 eurá. Vtedy keby príde faktúra čo spravím?

minenkaa
21. okt 2025
@unbeholfen

Ani nie že nemám ale tie paušálne veci mi nevyhovujú keďže nemám stabilnú finančnú situáciu. Sú dni keď nemám ani 2 eurá. Vtedy keby príde faktúra čo spravím?

@unbeholfen nasetris si ,keď máš peniaze a preklenieš obdobie keď nemáš

minenkaa
21. okt 2025
@unbeholfen

@unbeholfen da sa pokiaľ viem aj predplatiť na rok

niekto2hy
21. okt 2025
@rachel36a

@rachel36a Tak si namontujete parabolu a tv cez satelit.

rachel36a
21. okt 2025
@niekto2hy

@rachel36a Tak si namontujete parabolu a tv cez satelit.

@niekto2hy ďakujem...ale o to nemám zaujem

Strana
z2