icon

Výber tlačiarne pre domácnosť

janasilnajana
5. jan 2026

Ahojte. Chceme si do domácnosti kúpiť tlačiareň. Budeme tlačiť možno raz za Dva mesiace. Čítala som ze tie atramentove rýchlo schnu. Chcela by som aj scanner kopirku a aby sa napojila na mobil. Akú máte s ktorou ste spokojný. Ďakujem

saxana000
5. jan 2026

Mame asi 8 rokov HPdeskjet 2130 z bazaru za dve kinderka.toner je cartridge tzn.paska nie atrament a kupujem raz za cca 4-5 mesiacov.tlacim ozaj par stranok detom nejake omalovanky potvrdenia o platbach par textov do skoly..nasa ma aj scanar aj kopirku..

maranco
5. jan 2026

@janasilnajana Potrebuješ laserovú tá nezaschne. Atramentovú treba zapnúť aspoň raz za 2-3 týždne a niečo vytlačiť inak zasychá.

aalt
5. jan 2026

Mame Lexmark laserovu multifunkcnu s kopirkou a scanerom. Uz neviem kolko rokov, uplne bez problemov. Ale z mobilu nepouzivam, aj ked by to fungovat malo.
Ja som chcel laser, ciernobielu, scaner, kopirku, obojsrannu tlac, sietove pripojenie kablom (ma aj wifi, ale za mna kabel je spolahlivejsi). Ma aj podavac na jednostranne kopirovanie, ale tiez som este nepouzil.
Len kupujem papier a raz som menil toner.
Tlaciarni su mraky, musis si zadefinovat co chces a podla toho vybrat.

cimage
5. jan 2026

My mame atramentovu a toner mi nezaschol este ani raz. Netlacime pravidelne. Raz sme dokonca trepali tlaciaren v lete hore v truhle na aute a prezila tlaciaren aj toner. Teraz mame canon pixma. Predtym sme mali tiez canon a fungovala asi 15r. Toner kupujeme zhruba 1x rocne vacsie balenie.

slavomira236
5. jan 2026

@janasilnajana ja som kupila epson tankovu minuly rok na vianoce.tiez netlacim vela sem tam detom treba nejake obrazky na projekty vytlacit nejake pracovne listy pripadne nejake tlacivo. Nieco na precvicovanie tlacim.