icon

Vyhľadávanie študentov podľa mena matky v ascAgenda

7. sep 2025

Kto pracuje s ascAgenda, evidujú sa do PC aj mená rodičov/zákonných zástupcov?
Je tam potom možnosť vyhľadať si podľa mena matky ktorý to je študent?

Alebo je potrebné zaradom otvárať každého študenta a ručne pozerať mená rodičov?
Prípadne sa to tam vôbec nepíše a musia to triedne učiteľky pohľadať v papieroch?

adri266
7. sep 2025

@anonym_autor Ked dam napisat spravu ziakovi, ukazuje mi aj jeho rodicov. A rovnako, ked dam meno rodica, ukazuje mi vsetky jeho deti.

autor
7. sep 2025
@adri266

@anonym_autor Ked dam napisat spravu ziakovi, ukazuje mi aj jeho rodicov. A rovnako, ked dam meno rodica, ukazuje mi vsetky jeho deti.

@adri266 vďaka, takže nevieš triedu ani meno žiaka, len meno rodiča a začneš písať správu a ukáže ti aký je to žiak a z ktorej triedy?
lebo prvákov máme 3 triedy tak aby sa dalo jednoducho zistiť komu to je mama

catherinah
7. sep 2025
@anonym_autor

@adri266 vďaka, takže nevieš triedu ani meno žiaka, len meno rodiča a začneš písať správu a ukáže ti aký je to žiak a z ktorej triedy?

@anonym_autor ano, vies si pekne vsetko njst a vyfiltrovat

adri266
7. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ano, tak, ukaze meno a triedu.

autor
7. sep 2025
@adri266

@anonym_autor Ano, tak, ukaze meno a triedu.

@adri266 super, zdá sa, že mama študenta poslala platbu, no bohužiaľ neuviedla variabilný symbol ani meno študenta do poznámky. V dôsledku toho nevieme, komu táto platba patrí, a navyše priezvisko majiteľa účtu sa v zozname našich študentov vôbec nenachádza.
Keďže ide o prvú platbu z tohto účtu, predpokladáme, že ide o niektorého z prvákov.

catherinah
7. sep 2025
@anonym_autor

@adri266 super, zdá sa, že mama študenta poslala platbu, no bohužiaľ neuviedla variabilný symbol ani meno študenta do poznámky. V dôsledku toho nevieme, komu táto platba patrí, a navyše priezvisko majiteľa účtu sa v zozname našich študentov vôbec nenachádza.
Keďže ide o prvú platbu z tohto účtu, predpokladáme, že ide o niektorého z prvákov.

@anonym_autor to pozname 😀
Vylucovacou metodou potom a kontaktovat rodicov, ktorí nezaplatili a oni sa ozvu.

autor
7. sep 2025
@catherinah

@anonym_autor to pozname 😀
Vylucovacou metodou potom a kontaktovat rodicov, ktorí nezaplatili a oni sa ozvu.

@catherinah už sme mali prišla platba na účet, odosielateľ slovenská pošta, ale poštárka dlho nenosila obálku s kópiou šeku aby sa vedelo kto platí

tak sa pátralo cez ústredie pošty, až sa zistilo že na šek vyplnili nesprávnu poštovú adresu, dali adresu školy namiesto adresy jedálne a preto poštárka doniesla šek škole a nie do jedálne
škola sa nám neozvala že tam má šek, študent tiež nič nepovedal ani v škole ani v jedálni ani doma tak bol týždeň a pol bez obedov kým za identifikovala platba

potom už začali platiť prevodom na účet a je to ok