Vymení mi niekto modrú bombičku Sodastream za ružovú?
Ahojte,
mali sme sodastream na modru bombicku, ten dosluzil, kupili sme novy, ten je uz na ruzovu bombicku. Dostali sme 1 v baleni.
Myslite si, ze mi niekde vymenia tu "staru" modru za ruzovu pri beznej vymene prazdnej za plnu?
V nay ani v klande mi ju vymenit nechceli.
Je super mat 2, vzdy jedna je v zalohe.
Dakujem
u nas v jednej vinoteke menia vsetky bombicky za hocijaku znacku a dokonca za 5,50€...ale inak,vymenit by ti ich mohli v kaufe na informaciach...
@jarmila2010 nie, v klande sme menili stale, ale modru za ruzovu nevymenia. Tiez som si myslela, ze bombicka ako bombicka ...
@anonym_autor a aky ma uzaver?ak nie v kaufe,tak neviem poradit,lebo aj planeo meni,len nejake konkretne znacky...skus skupinu tvojho mesta,kde by mohli vediet o niekom,kde vymenia...odkial si?
Mne v Nayi vymenili moje staré modré za ružové úplne v pohode😅
@jarmila2010 nie, v klande sme menili stale, ale modru za ruzovu nevymenia. Tiez som si myslela, ze bombicka ako bombicka ...
@anonym_autor na plynopumpe
@anonym_autor kde to je v klande?
Skús priamo cez sodastream
@anonym_autor Prečo píšeš anonymne a ešte k tomu si ani nenapísala, z ktorého si mesta. Napíšem ti, že v BA to menia a ty budeš z Košíc. Čo potom?
Skús sa spýtať v livonec.sk alebo hastex.sk. Ale určite to menia na
https://www.sodastreambombicka.sk/
@anonym_autor kde to je v klande?
@anonym_34b22b kaufland

u nas v jednej vinoteke menia vsetky bombicky za hocijaku znacku a dokonca za 5,50€...ale inak,vymenit by ti ich mohli v kaufe na informaciach...