icon

Vymení mi niekto modrú bombičku Sodastream za ružovú?

15. nov 2025

Ahojte,
mali sme sodastream na modru bombicku, ten dosluzil, kupili sme novy, ten je uz na ruzovu bombicku. Dostali sme 1 v baleni.
Myslite si, ze mi niekde vymenia tu "staru" modru za ruzovu pri beznej vymene prazdnej za plnu?
V nay ani v klande mi ju vymenit nechceli.
Je super mat 2, vzdy jedna je v zalohe.
Dakujem

jarmila2010
15. nov 2025

u nas v jednej vinoteke menia vsetky bombicky za hocijaku znacku a dokonca za 5,50€...ale inak,vymenit by ti ich mohli v kaufe na informaciach...

autor
15. nov 2025
@jarmila2010

u nas v jednej vinoteke menia vsetky bombicky za hocijaku znacku a dokonca za 5,50€...ale inak,vymenit by ti ich mohli v kaufe na informaciach...

@jarmila2010 nie, v klande sme menili stale, ale modru za ruzovu nevymenia. Tiez som si myslela, ze bombicka ako bombicka ...

jarmila2010
15. nov 2025

@anonym_autor a aky ma uzaver?ak nie v kaufe,tak neviem poradit,lebo aj planeo meni,len nejake konkretne znacky...skus skupinu tvojho mesta,kde by mohli vediet o niekom,kde vymenia...odkial si?

mikasa_ackerman
15. nov 2025

Mne v Nayi vymenili moje staré modré za ružové úplne v pohode😅

mizoko
15. nov 2025
@anonym_autor

@jarmila2010 nie, v klande sme menili stale, ale modru za ruzovu nevymenia. Tiez som si myslela, ze bombicka ako bombicka ...

@anonym_autor na plynopumpe

anonym_34b22b
15. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor kde to je v klande?

sense
15. nov 2025

Skús priamo cez sodastream

chrobak7
15. nov 2025

@anonym_autor Prečo píšeš anonymne a ešte k tomu si ani nenapísala, z ktorého si mesta. Napíšem ti, že v BA to menia a ty budeš z Košíc. Čo potom?

Skús sa spýtať v livonec.sk alebo hastex.sk. Ale určite to menia na
https://www.sodastreambombicka.sk/

autor
16. nov 2025
@anonym_34b22b

@anonym_autor kde to je v klande?

@anonym_34b22b kaufland