Zmeny predpisovania liekov cez aplikáciu VŠZP
Ahojte ako to je teraz po novom s predpisovaním liekov ešte stále to funguje ako do teraz s predpisovaním liekov elektronicky cez VSZP Aplikáciu.....alebo treba isť na stránku ktorá slúži na predpisovanie liekov cez internet pretože bolo povedané,že nastanú zmeny od nového roka ako si vy dávate predpisovať lieky tiež mate Aplikáciu? v mobile VSZP a chodia vám tam spravy kedy si mate vybrať lieky....ako to mate??
Žiadni zmenu som nepostrehla...pride mi upozornenie keď už mám predpísaný recept...tak ako minulu rok
@rachel36a niečo spomínali aj správach a ku komu sa mam obrátiť aby mi chodili elektronicky recepty cez Aplikáciu a aj aby mi ukazovalo opakovaný recept kedy bude v termíne to mam informovať Neurologičku aby mi to nastavila opakovane recepty do Aplikácii??alebo treba isť na zdravotnú poisťovňu
@rachel36a niečo spomínali aj správach a ku komu sa mam obrátiť aby mi chodili elektronicky recepty cez Aplikáciu a aj aby mi ukazovalo opakovaný recept kedy bude v termíne to mam informovať Neurologičku aby mi to nastavila opakovane recepty do Aplikácii??alebo treba isť na zdravotnú poisťovňu
@stelly652 samozrejme ze lekár ti ma nastaviť opakovaný recept...tak ako aj jednorazovy...

Žiadni zmenu som nepostrehla...pride mi upozornenie keď už mám predpísaný recept...tak ako minulu rok