Ako riešiť problémy s falošnými AirPods Pro z druhej ruky?
kupil som sluchadla cez marketplace, chalan mi k tomu dal aj krabicku, vsetko sedelo, seriove cislo som si overil na stranke apple a normalne ich naslo, ukazalo zaruku. sparovali sa s iphonom hned vyskocila ta pekna animacia. dnes som ich porovnaval s kamosovymi co kupoval v istore a tie moje hraju uplne plocho, ziadne basy a to potlacenie hluku (ANC) vobec nefunguje, len to tak divne sumi. cital som ze tie cinske fejky dnes uz vedia oblbnut aj ios system ze ich mobil bere ako originaly. kks som lahsi o 130 eur, chalan si ma samozrejme blokol. da sa s tym daco robit, nejaky update firmveru co by to odhalil alebo ich mozem rovno drbnut do kosa?
@anonym_autor poradim, nikdy z druhej ruky nekupovat Apple zariadenia. 80% su fake.
@anonym_autor
Buď máš na originál alebo smola. Techniku z druhej ruky len zo spoľahlivej stránky. My tam predávame naše mobily. Ja nekupujem takto.

Jasne ze vedia. Su sposoby ako to rozoznat - ale nie uplne jednoducho. Musis presne vediet ako vyzera krabicka, balenie, ard. Seriove cislo je stale z realnych aripodov. Ak niekto na bazosi predava nerozbalene AirPody - tak je priekupnik. Odpis stratu (bohuzial sa stava) a kup si sluchadla normalne z obchodu. Na youtube najdes kopec videii ako tento busines funguje. Taketo airpody sa vo velkom daju kupit (aj s fakturami / dokladmi o kupe), aby proste odrbavali ludi. Ako pisem, zmier sa s tym ze to bola draha lekcia. Takto to v zivote funguje - ak nieco vyzera velmi dobre, mala by ti hned blikat kontrolka- je to pravdepodobne odrb. Ale netrap sa velmi - kazdy si tym nejakym sposobom presiel 🙂