icon

Ako vybrať nový telefón na aplikácie?

Včera o 21:22

Dobrý večer potrebujem nový telefón ale aký 😀 sakra toľko ich je že som stratená.Nepotrebujem nejako že vymakany len mám apky veľa čo zaťažuje telefón pamäť .môj telefón mám 6 rokov Redmi je nerozbity zachovali ale už sa nedá snim robiť pamäť mu odchádza 😀 neviem už ani banking aktualizovať lebo nemám pamäť a to mazem fotky o dušu .Čo pozerám mobili tak 12 gigovy by mi vyhovoval ale sú drahšie o dosť od 8 gigoveho telefónu.Odporucte niečo lebo už som stratená 🙂 .potrebujem telefón hlavne na apky mám veľa foťák nejaký aby bol nemusí vymakany a aby mi aspoň 5 rokov vydržal 😀

autor
Včera o 21:24

@anonym_autor Mobilný telefón Xiaomi Redmi Note 14 8 GB / 256 GB (61604) modrý | NAY https://share.google/tfidNwUm9NiY7eaXI Mobilný telefón Xiaomi Redmi Note 14 8 GB / 256 GB (61604) modrý | NAY
https://share.google/tfidNwUm9NiY7eaXI pozerám tento

anonym_1299da
Včera o 21:26

Tiež plánujem nový tel vždy som mala Xiaomi teda väčšinu pozerala som na xiaomi 15t pro má veľmi dobre recenzie a výborný foťák

milan56
Včera o 21:31

„Úplne ťa chápem, po 6 rokoch s Redmi si už zaslúžiš poriadny upgrade! 😀 Ten skok bude neskutočný, nech kúpiš čokoľvek. Ak chceš, aby ti mobil fakt vydržal ďalších 5 rokov a nezasekol sa pri bankingu alebo milión appkách, skús pozerat tieto:
Samsung Galaxy A55 – Toto je teraz taká zlatá stredná cesta. Samsung ti garantuje aktualizácie na 5 rokov, takže o banking a bezpečnosť máš postarané. Je to držiak a systém majú fakt prehľadný.
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ – Keďže si zvyknutá na Redmi, toto je ich top model. Za super cenu tam máš rovno 12 GB RAM a obrovské úložisko, takže už žiadne mazanie fotiek o dušu! 😀 A nabije sa ti za 20 minút, čo je mega návykové.
Google Pixel 8a – Ak chceš niečo menšie do ruky, čo robí neskutočné fotky úplne samo. Google tam dáva podporu až na 7 rokov, čo je v tvojom prípade ideál.
Moja rada: Netlač silou mocou na drahú 12 GB RAM, dnešných 8 GB je úplne niekde inde ako to, čo si mala doteraz. Skôr si postráž, aby si mala aspoň 256 GB vnútornú pamäť, nech máš svätý pokoj s miestom.
Skús si prebehnúť inzerciu, niekedy sa tam dajú nájsť úplne nové kúsky z paušálov za oveľa lepšie ceny ako v obchode – skús klasiku Bazoš alebo aj portály ako predajto.eu, kde sa občas objavia fajn ponuky. Držím palce pri výbere! 😉“

nairobi
Včera o 21:34

@anonym_autor práve mam týždeň nový mobil xiaomi 15T pro a je 👌

autor
Včera o 21:50
@milan56

„Úplne ťa chápem, po 6 rokoch s Redmi si už zaslúžiš poriadny upgrade! 😀 Ten skok bude neskutočný, nech kúpiš čokoľvek. Ak chceš, aby ti mobil fakt vydržal ďalších 5 rokov a nezasekol sa pri bankingu alebo milión appkách, skús pozerat tieto:
Samsung Galaxy A55 – Toto je teraz taká zlatá stredná cesta. Samsung ti garantuje aktualizácie na 5 rokov, takže o banking a bezpečnosť máš postarané. Je to držiak a systém majú fakt prehľadný.
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ – Keďže si zvyknutá na Redmi, toto je ich top model. Za super cenu tam máš rovno 12 GB RAM a obrovské úložisko, takže už žiadne mazanie fotiek o dušu! 😀 A nabije sa ti za 20 minút, čo je mega návykové.
Google Pixel 8a – Ak chceš niečo menšie do ruky, čo robí neskutočné fotky úplne samo. Google tam dáva podporu až na 7 rokov, čo je v tvojom prípade ideál.
Moja rada: Netlač silou mocou na drahú 12 GB RAM, dnešných 8 GB je úplne niekde inde ako to, čo si mala doteraz. Skôr si postráž, aby si mala aspoň 256 GB vnútornú pamäť, nech máš svätý pokoj s miestom.
Skús si prebehnúť inzerciu, niekedy sa tam dajú nájsť úplne nové kúsky z paušálov za oveľa lepšie ceny ako v obchode – skús klasiku Bazoš alebo aj portály ako predajto.eu, kde sa občas objavia fajn ponuky. Držím palce pri výbere! 😉“

@milan56 díky za info

patriicia_
Včera o 22:55

Dosť záleží od toho koľko chceš do neho investovať, ale pri tých telefónoch, ktoré si sem dala by som sa veľmi nespoliehala na 5 ročnú životnosť. Ak ho chceš naozaj na toľko rokov musíš do neho investovať viac buď nejaký pro model alebo pro plus alebo 14T/15T

anonym_18207e
Dnes o 00:32
anonym_f0bd71
Dnes o 04:38

ja iba samsung S25 napr...Zatial mi 6 rokov frci samsung s20 a tiez budem menit zrejme za samsung

anonym_14142a
Dnes o 04:54
@milan56

@milan56 jaj, chatgpt 🙂

anonym_c4779a
Dnes o 05:59

Ja som chcela Xiaomi keďže taky mobil som mala už vyše 5 rokov a spokojnosť. Len v obchodoch nemali čo som mala vybraté a nakoniec som kúpila Motorola Moto G15 a tiež celkom fajn.

madeincssr
Dnes o 08:50
@anonym_18207e

@anonym_18207e len P40 nepodporuje Google Services (a Google Play) a to nie kazdemu nevadi.

madeincssr
Dnes o 08:58

@anonym_autor tebe sa pravdepodobne kriticky zaplnilo vnutorne ulozisko (interna "pamatova karta" - ekvivalent HDD/SDD disku pri pocitaci/NB), nie operacna pamat RAM. Zaplnia ju najma multimedia (videa, foto), ak ich neukladas na vlozenu pamatovu kartu (nie vsetky telefony ju podporuju), alebo mapove podklady offline navigacii. Ale samozrejme aj ak na mobil instalujes kvanta roznych appiek.
Kazdy takto "zaplneny" mobil sa da revitalizovat (ak zvazujes kupu noveho cisteho) - odzalohovat fotky/videa na pocitac/NB/cloud/externy disk, pre istotu zazalohovat cely mobil nastrojmi Google alebo vyrobcu mobilu, resetovat do tovarenskeho nastavenia a nainstalovat nan uz len tie appky, ktore naozaj potrebujes/vyuzivas. Pofrci opat ako ked bol novy.