icon

IPhone 16 Pro Max alebo Samsung Galaxy S24 Ultra?

Včera o 07:12

Ktorý mobil by ste si vybrali?
Potrebujem nový mobil, doteraz som mala vždy iPhone, no chcela by som vyskúšať aj niečo nové.
Čo hovoríte na Samsung Galaxy S24 Ultra? Oplatí sa? Prípadne odporučili by ste mi niečo iné v podobnej cenovej kategórii?
Ďakujem vopred za rady. 😊Najnovšie modely nechcem, na to nemám peniaze.. 😃 😃

patrike
Včera o 07:26

Otazka je, co s tym chces robit. Ziadny mobil nie je fotak, nema optiku a ma maly snimac. Na bezne veci ako banky, internet, chat a telefon je dobra akakolvek stredna trieda lepsej znacky, co splna Samsung aj iPhone.
To, co bezny pouzivatel vnima ako "dobre to foti" je vysledok masivneho prznenia fotky algoritmami.
Najnovsi model je len reklamne pozlatko, zmeny byvaju minimalne.

frflos_nespokojny
Včera o 07:33

Ak si mala do teraz jabĺčko, tak chod do neho. Mas návyky ktore ta budu pri androide len iritovať. To je moj overeny nazor

anonym_e8d592
Včera o 08:14
@patrike

Otazka je, co s tym chces robit. Ziadny mobil nie je fotak, nema optiku a ma maly snimac. Na bezne veci ako banky, internet, chat a telefon je dobra akakolvek stredna trieda lepsej znacky, co splna Samsung aj iPhone.
To, co bezny pouzivatel vnima ako "dobre to foti" je vysledok masivneho prznenia fotky algoritmami.
Najnovsi model je len reklamne pozlatko, zmeny byvaju minimalne.

@patrike
Kecas lebo si nemozes dovolit mam top of the range Galaxy 24 Ultra s 1 Tb lebo som na cestach a stylus pouzivam pridu poznamky skorigujem navrhy, skice mam naladovanych programov ako keby som bol office , office 365 , Actrobat pro , Drobpox atd. A fotak super odfotim stylusom docmaram .

anonym_e8d592
Včera o 08:28
@anonym_e8d592

@patrike
Kecas lebo si nemozes dovolit mam top of the range Galaxy 24 Ultra s 1 Tb lebo som na cestach a stylus pouzivam pridu poznamky skorigujem navrhy, skice mam naladovanych programov ako keby som bol office , office 365 , Actrobat pro , Drobpox atd. A fotak super odfotim stylusom docmaram .

@anonym_e8d592
Este jedna poznamka ked si bola cely zivot I phone tak si radsej vyskusaj lebo je to ine ja som skusal I phone a mne nesedel ale to iste pre I phonakov prejst na Samsung

frflos_nespokojny
Včera o 13:13
@anonym_e8d592

@patrike

@anonym_e8d592 vidim, ze tu pletieš piate cez deviate.
patrike dal velmi profesionálnu odpoved. To ze tebe pasuje tvoja voľba neznamená, ze tomu uplne rozumieš.