icon

Je elektrická kolobežka dobrá na každodenné presuny?

Včera o 16:24

Uvažujem nad kúpou elektrickej kolobežky, konkrétne sa pozerám napríklad na Xiaomi Electric Scooter 4. Do práce to mám asi 4 km a rozmýšľam, či by mi vedela ušetriť čas aj nervy s parkovaním.

Zaujíma ma však realita. Ak elektrickú kolobežku máte, používate ju pravidelne na presuny do práce, či po meste, alebo vás po pár týždňoch prestala baviť a stojí niekde v pivnici?

A ako je to s výdržou batérie, servisom a jazdou v bežnej premávke?

anonym_3154fd
Včera o 16:29

No elektrobajk je lepsie vyuzitelny. Ak chces kolobezku, pozeraj masivnejsie kolesa, tie tenke nie su nic moc. Rozbijes to na na deravych cestach. Baterka vydrzi tak 20-30km, potom nabijas. Po 2 rokoch odisla baterka (ale ina znacka kolobezky, Kugoo) tak dovi dopo. Je to zabava na chvilu.

anonym_7bf04d
Včera o 16:34

@anonym_autor máme Xiaomi Electric Scooter 5 Plus GL, používame stále. Má dojazd až 60 km a musí mať PZP

anonym_0ffbb5
Včera o 19:42

Máme kolobežku a máme približne rovnako do práce. Je to sranda, mám ju kde nechať v práci... Ale na nákup s tým moc nepôjdeš keďže všetko sa ti musí zmestiť do batohu.. a tú ktorú mám ja neviem zamknúť tak to mi je tiež také nekomfortné ísť do knižnice alebo po maličkosť do DMky a ju len tak nechať na ulici.. ale hovorím do práce a domov je to paráda.. až na dni keď prší alebo môže pršať alebo je vonku ozaj kosa čo je u nás na severe celkom dosť. Alebo keď je mokro tiež moc nechodím na nej aby ma nešmyklo a tiež by som si nebola istá že sa neošpliecham.