Je elektrická kolobežka dobrá na každodenné presuny?
Uvažujem nad kúpou elektrickej kolobežky, konkrétne sa pozerám napríklad na Xiaomi Electric Scooter 4. Do práce to mám asi 4 km a rozmýšľam, či by mi vedela ušetriť čas aj nervy s parkovaním.
Zaujíma ma však realita. Ak elektrickú kolobežku máte, používate ju pravidelne na presuny do práce, či po meste, alebo vás po pár týždňoch prestala baviť a stojí niekde v pivnici?
A ako je to s výdržou batérie, servisom a jazdou v bežnej premávke?
@anonym_autor máme Xiaomi Electric Scooter 5 Plus GL, používame stále. Má dojazd až 60 km a musí mať PZP
Máme kolobežku a máme približne rovnako do práce. Je to sranda, mám ju kde nechať v práci... Ale na nákup s tým moc nepôjdeš keďže všetko sa ti musí zmestiť do batohu.. a tú ktorú mám ja neviem zamknúť tak to mi je tiež také nekomfortné ísť do knižnice alebo po maličkosť do DMky a ju len tak nechať na ulici.. ale hovorím do práce a domov je to paráda.. až na dni keď prší alebo môže pršať alebo je vonku ozaj kosa čo je u nás na severe celkom dosť. Alebo keď je mokro tiež moc nechodím na nej aby ma nešmyklo a tiež by som si nebola istá že sa neošpliecham.

No elektrobajk je lepsie vyuzitelny. Ak chces kolobezku, pozeraj masivnejsie kolesa, tie tenke nie su nic moc. Rozbijes to na na deravych cestach. Baterka vydrzi tak 20-30km, potom nabijas. Po 2 rokoch odisla baterka (ale ina znacka kolobezky, Kugoo) tak dovi dopo. Je to zabava na chvilu.