Je elektrický výškovo nastaviteľný stôl stabilný?
chcela by som vyskusat pracovat cast dna postojačky a pozeram elektricke vyskovonastavitelne stoly. trochu sa bojim len jednej veci - aby sa mi pri pisani alebo praci s mysou netriasol monitor.
ak ho mate doma alebo v praci, je vo vyssej polohe stabilny? dakujem
Choď sa pozrieť do niektorého obchodu (Ikea, Moebelix...), pozrieť, čo vlastne chceš, podľa otázky úprimne nemáš predstavu. Pohraj sa s nastaveniami, sleduj ako funguje. Ja mám doma aj v práci, obe sú stabilné, mám ale monitor priamo pripevnený stojanom na stôl, nie len položený.
Tak ako so vsetkym najdes stabilne stoly a aj uplne nekvalite. Ale ano, vies najst aj stabilny stol, ktory sa nebude triast.
Brat ma. Je max.spokojny🙂
@anonym_autor máme v práci, cca 6 ks a je to super vec
aalt to napisal spravne, dobry vyskovo nastavitelny stol je hore rovnako pevny ako bezny stol, len rozdiely medzi modelmi su vacsie nez pri klasickom stole. netrasie sa preto, ze je elektricky, ale preto, ako ma riesenu nohu. pozeraj sa na dve veci. prva je pocet segmentov nohy. dvojdielna noha nevyjde tak vysoko, ale pri rovnakej vyske je tuhsia, trojdielna vyleze vyssie a je rychlejsia, lenze kazdy dalsi spoj prida trochu vole. druha vec je priecka medzi nohami pod doskou, ta zabija hlavne kyvanie do stran. hojdanie dopredu dozadu, co je presne to, co citis pri pisani, riesia skor siroke nohy na zemi a hrubsia doska. a hlavne, vola rastie s vyskou. ked to skusas v predajni, nevytahuj stol na maximum a nehodnot to podla toho. nastav si presne tu vysku, v ktorej budes stat, opri sa dlanou o hranu dosky a pozeraj sa pritom na monitor, nie na stol. martinka17 ma pravdu s tym drziakom a ma to aj logiku. monitor na volne stojacom podstavci sa hojda este vlastnou vahou navyse, monitor uchyteny ramenom o dosku sa hybe uz len so stolom, takze to, co vidis, je mensie. a posledna vec, dva motory, teda kazda noha vlastny, drzia dosku rovnejsie nez jeden motor s hriadelom cez cely stol.
aalt to napisal spravne, dobry vyskovo nastavitelny stol je hore rovnako pevny ako bezny stol, len rozdiely medzi modelmi su vacsie nez pri klasickom stole. netrasie sa preto, ze je elektricky, ale preto, ako ma riesenu nohu. pozeraj sa na dve veci. prva je pocet segmentov nohy. dvojdielna noha nevyjde tak vysoko, ale pri rovnakej vyske je tuhsia, trojdielna vyleze vyssie a je rychlejsia, lenze kazdy dalsi spoj prida trochu vole. druha vec je priecka medzi nohami pod doskou, ta zabija hlavne kyvanie do stran. hojdanie dopredu dozadu, co je presne to, co citis pri pisani, riesia skor siroke nohy na zemi a hrubsia doska. a hlavne, vola rastie s vyskou. ked to skusas v predajni, nevytahuj stol na maximum a nehodnot to podla toho. nastav si presne tu vysku, v ktorej budes stat, opri sa dlanou o hranu dosky a pozeraj sa pritom na monitor, nie na stol. martinka17 ma pravdu s tym drziakom a ma to aj logiku. monitor na volne stojacom podstavci sa hojda este vlastnou vahou navyse, monitor uchyteny ramenom o dosku sa hybe uz len so stolom, takze to, co vidis, je mensie. a posledna vec, dva motory, teda kazda noha vlastny, drzia dosku rovnejsie nez jeden motor s hriadelom cez cely stol.
@jimmyy128 máme v práci jeden držiak pre 2 monitory, ohybné ramená a aj tak je to stabilné v každej polohe. Ja má iba jeden monitor, menej ohybné rameno, nevidím rozdiel. To len ako doplnok, aj v práci aj doma máme držiaky Alza.
Ináč autorka skús na YouTube pozrieť recenzie na stôl, ktorý si vybrala. Ja som tak kúpila lacný a je prekvapivo skvelý.

Kamarat ma, je to rovnako stabilne ako bezny kancelarsky stol.