icon

Ktorý antivírusový program zadarmo je najlepší?

20. okt 2025

Ahojte, aký antivírusový program sa dá zadarmo stiahnuť a dobre funguje?

Našlo mi Avast.

madeincssr
•
20. okt 2025

@anonym_autor na ake Windows? W10 (uz skoncila oficialna podpora) a W11 maju svoj antivirus (byvaly Windows Defender), najdes ho pod menom Windows Security. Ked su pravidelne aktualizovane a nechodis casto na pofiderne webstranky, neotvaras podozrive/nezname prilohy mailov, nestrkas do PC/NB cudzie USB uloziska, su pomerne odolne voci beznym virusom.
Ale mozno poradia skuseni guru ohladne Windows + Free Antivirus.

autor
•
20. okt 2025

vyhadzuje mi nejaký "Norton Antivirus Plus, Norton Total Security" nejaké vírusy, a vraj si to mám predplatiť
Keď vyberiem "vymazať vírus", nič to nerobí

neviem, mám lenovo, asi 3 roky dozadu kupované

jedinú stránku, čo som teraz chcela otvoriť bola také o zdraví ženy, len mi tam niečo s lokalitou vyhadzovalo

autor
•
20. okt 2025

Píše mi, že moja antivírusová ochrana vypršala včera. čo je divné. ani neviem, že by osm nejaké "norton" mala

sisska96
•
20. okt 2025

Ja mám eset

madeincssr
•
20. okt 2025
@anonym_autor

Píše mi, že moja antivírusová ochrana vypršala včera. čo je divné. ani neviem, že by osm nejaké "norton" mala

@anonym_autor Norton Antivirus (Norton Security) byva v mnohych znackovych PC/NB predinstalovany a predplateny na 1-2 roky. Ked prejdu, "nuti ta" zacat si to platit. Ja ho vtedy odinstalujem (Ovladaci panel - Programy a sucasti - najst Norton Security - pravy klik "Odinstalovat" a dam odobrat vsetko, ak sa este pyta co ano a co ponechat). A potom sa spolieham na interny Windows Security a svoje korektne/obozretne spravanie sa. Viacero antivirusov (bez deaktivovania ostatnych) v jednom PC/NB moze uzivatelovi sposobovat viac problemov ako prinosov.

unbeholfen
•
21. okt 2025

Ja mám Windows 10 a je tam integrovaný antivír aj firewall. Takže nič platiť nemusím. Už aj Windows 7 malo ten defender automaticky v sebe. Naposledy som toto riešil v časoch Windows XP vtedy boli zadarno AVG, aj Eset mal free verziu, Avast.

najprispievatel
•
16. júl 2026

@anonym_autor Ten medzi monitorom a stolickou. 😀 Ak uz si chytila dajaky virus, skus kontaktovat pcvirus.sk