icon

Ktorý iPad odporúčate na filmy a hry?

terka776
Včera o 18:29

Zdravím chcela by som si kúpiť ipad ale neviem aky nejako sa v tom nevyznám ale zapáčil sa mi celkovo aj ipad mini 4 len neviem či sa to oplatí 🙂 nechcem to do školy skôr poznámky, pozeranie filmov YouTube,netflix,prehrajto tiež hry ako roblox a surfovanie po internete aký by ste odporučili a máte skúsenosti aj s ipad mini 4 ? Ďakujem

anonym_e6e6a2
Včera o 18:47

@terka776 myslím že ten sa už oficiálne nepredáva iba z bazárov, ja osobne mám iPad 9 a na toto všetko čo si spomenula spokojnosť velka

anonym_4721f6
Včera o 20:45

nestaci ti nejaky normalny tablet? naco ti je ta predrazena somarina

anonym_42e82f
Včera o 20:55
@anonym_4721f6

nestaci ti nejaky normalny tablet? naco ti je ta predrazena somarina

@anonym_4721f6 toto moze povedat len niekto, kto si ipad nezazil. Ja ipad odporucam, mam niekolkorocny a ide stale paradne, mala som predtym kadejake androidove a to sa neda s ipadom porovnat

anonym_4721f6
Včera o 21:08
@anonym_42e82f

@anonym_4721f6 toto moze povedat len niekto, kto si ipad nezazil. Ja ipad odporucam, mam niekolkorocny a ide stale paradne, mala som predtym kadejake androidove a to sa neda s ipadom porovnat

@anonym_42e82f v com konkretne je ten ipad o tolko lepsi ako android ze su za to ludia schopni dat tak nenormalne vela penazi? najma ked ide o veci ktore spominala autorka

jimmyy128
Dnes o 05:24

iPad mini 4 by som uz nebral, a nie kvoli vykonu ale kvoli systemu. Je z roku 2015 a posledny system, ktory na neho pride, je iPadOS 15. Cast appiek uz ma vyssiu minimalnu verziu, Netflix napriklad na aktualnu appku pyta iPadOS 17 a vyssi, takze na mini 4 ju normalne nenainstalujes. Roblox v App Store este uvadza ako minimum iPadOS 14, takze ten sa spusti, ale mini 4 ma A8 a 2 GB RAM, takze to bude dost utrpenie.

Rozumne minimum, ak to ma vydrzat este par rokov, je iPad mini 5 z roku 2019 alebo iPad 9 z roku 2021. Oba su v zozname zariadeni pre iPadOS 26, takze system aj bezpecnostne zaplaty stale chodia. Devitka je vacsia, 10,2 palca, na filmy a YouTube pohodlnejsia, mini 5 sa zase lepsie drzi a zmesti sa do kabelky.

Ked to budes brat z bazara, over si hlavne jednu vec: ze je zariadenie odhlasene z iCloudu, teda ze hore v Nastaveniach nesvieti ziadne cudzie Apple konto. Ked to tam ostane, po resete sa zapne aktivacny zamok a mas z toho tehlu.

A ked by si chcela mini a zaroven mat este systemovu podporu, najlacnejsie to vyjde ako mini 5 z bazara. Repasovanu mini 6 ma napriklad iguru.sk za 389 eur so zarukou 12 az 24 mesiacov podla konkretneho kusa, ale je vedena ako na objednavku, takze sa treba spytat na termin. Ceny si porovnaj aj inde, menia sa kazdy tyzden.