Ktorý model iPhone 17 si vybrať?
Ktorý z tých druhov? Aký máte a ste naviac spokojný? Myslím iba tu 17
@anonym_autor Na čo by ste využívali?
Ak chces fotiť tak pro radu.. ak veľmi nefotis tak ti stačí obyčajný..
Chcem aby bola skvela aj kvalita fotiek. Nevyznám sa v tých druhoch, budem rada ak mi ich niekto ozrejmi - myslím to pro, pro max atd. Ďakujem 🙂)
Pro max
Ja som teraz prešla zo 14 plus na 17 PRO a som neskutočne spokojná. Telefón je rýchly, veľa vymožeností pridali, fotky sú ako zo zrkadlovky. Za man neni čo vytknúť 🙂
@anonym_autor je to jednoduce.... vyberas si iba 4ri parametre:
1/ fotoaparat: normalny ma 2 fotoaparaty, pro ma 3 fotoaparaty , cize pro by mal robit lepsie fotky
2/ rozmer: normalny je mensi, max je vacsi. pozries si v predajni
3/ velkost pamate: rozhodnutie je na tebe
4/ farba: vyberies si v oredajni, ktora sa ti paci
cize:
17 bez oznacenia... mensi rozmer s menej kvalitnym fotakom
17 pro... mensi rozmer s kvalitnejsim fotakom
17 max.... vasci rozmer s menej kvalitnejsim fotakom
17 pro max... vacsi rozmer s kvalitnejsim fotakom
@anonym_autor je to jednoduce.... vyberas si iba 4ri parametre:
1/ fotoaparat: normalny ma 2 fotoaparaty, pro ma 3 fotoaparaty , cize pro by mal robit lepsie fotky
2/ rozmer: normalny je mensi, max je vacsi. pozries si v predajni
3/ velkost pamate: rozhodnutie je na tebe
4/ farba: vyberies si v oredajni, ktora sa ti paci
cize:
17 bez oznacenia... mensi rozmer s menej kvalitnym fotakom
17 pro... mensi rozmer s kvalitnejsim fotakom
17 max.... vasci rozmer s menej kvalitnejsim fotakom
17 pro max... vacsi rozmer s kvalitnejsim fotakom
@rooskoliv 17 max neexistuje. Je klasická 17, 17 Pro, 17 Pro Max a 17 Air.
Chcem aby bola skvela aj kvalita fotiek. Nevyznám sa v tých druhoch, budem rada ak mi ich niekto ozrejmi - myslím to pro, pro max atd. Ďakujem 🙂)
@anonym_autor Na stránke istores.sk si viete poradiť s operátorom cez chat
14 Plus som mala 128GB a ani so 43000 fotkami a XY appkami som to nezaplnila. Teraz 17 Pro mám 256gb, myslím ze nebude problém žiaden. Keď som si preniesla celý starý iPhone do nového a spravila všetky aktualizácie vyzerá to takto.
@hsara99 ja maaaaam problem a potrebujem poradiť, vidím že sa vyznáte … mám 7plus telefon, od kúpy nového ma vždy odrádzalo to, že aktuálne mám v telefóne cez 25 000 fotiek, neplatím ai iCloud a neviem čo s tým.. ako by ste postupovali? Zaplatit si iCloud alebo kúpiť nový telefon najskor? Bojim sa že sa take množstvo fotiek neprenesie a pridem o ne
@hsara99 ja maaaaam problem a potrebujem poradiť, vidím že sa vyznáte … mám 7plus telefon, od kúpy nového ma vždy odrádzalo to, že aktuálne mám v telefóne cez 25 000 fotiek, neplatím ai iCloud a neviem čo s tým.. ako by ste postupovali? Zaplatit si iCloud alebo kúpiť nový telefon najskor? Bojim sa že sa take množstvo fotiek neprenesie a pridem o ne
@anonym_autor určite si zaplatiť ten základný iCloud čo je myslím 2.99€ mesačne, spraviť všetky zálohy a potom kúpiť nový a ten “starý” preniesť do nového zariadenia. Trvá to asi 40min v závislosti od množstva dát no vlastne hneď budes môcť naplno využívať ten nový. 🙂
@anonym_autor určite si zaplatiť ten základný iCloud čo je myslím 2.99€ mesačne, spraviť všetky zálohy a potom kúpiť nový a ten “starý” preniesť do nového zariadenia. Trvá to asi 40min v závislosti od množstva dát no vlastne hneď budes môcť naplno využívať ten nový. 🙂
@hsara99 a naozaj na tom iCloude najdem všetko? Vsetke to množstvo fotiek? Ako sa tam inak viem dostať? ❤️
@anonym_autor urcite pro a urcite nie max. Pro si kupujem vzdy. A max je za mna mega velka tehla. Pamat kupujem tu 256 Gb. Platim si základný cloud iphone + google cloud na fotky. Farba je uplne jedno. Budes mat Dobry telefonik a pekne fotecky.
@anonym_autor urcite pro a urcite nie max. Pro si kupujem vzdy. A max je za mna mega velka tehla. Pamat kupujem tu 256 Gb. Platim si základný cloud iphone + google cloud na fotky. Farba je uplne jedno. Budes mat Dobry telefonik a pekne fotecky.
@betulinka1 ako funguje Prosim Google cloud na fotky? 🙂) ja sa v tom ozaj nevyznám, potrebujem to vysvetlit naozaj po lopate 🙂 aj ten iCloud, tam to ako funguje?
@betulinka1 ako funguje Prosim Google cloud na fotky? 🙂) ja sa v tom ozaj nevyznám, potrebujem to vysvetlit naozaj po lopate 🙂 aj ten iCloud, tam to ako funguje?
@anonym_autor pozri si nejake videa na YT. Google fotky normalne cez google apku a iCloud cez iphone. Mne sa zálohuju vsetky fotky co nafotim alebo mi niekto posle cez whatsup alebo messenger. To si nastavujes sama. Preto si pozri videa, kde to budes mat nie len vysvetlene ale aj ukázané. Potom si to z casu na cas pretriedim. Tak isto aj kontakty.

ja odporucam cierny, ten je naj.