Má Honor 90 kvalitný fotoaparát pre deti v pohybe?
caute, konci mi pausal a v orange mi nukaju ten novy Honor 400. doteraz som mala vzdy huawei kym nezakazali tie google sluzby. funguje na tomto honore vsetko normalne? youtube, mapy a tak? hlavne ma zaujima ten fotak ci to robi pekne fotky deti v pohybe, lebo tie moje doterajsie mobily vsetko nejako rozmazali.
Áno všetko funguje normálne, fotky sú podľa mňa priemerné androidové, nemá žiadny prémiovy foťák, za tu cenu to nečakaj.
@13uzivatelka11 kukni rebricek najlepsich fotomobilov dxomark. Momentalne je v prvej desiatke (drahe mobily) jediny iPhone na zdielanom tretom mieste. Vo vseobecnosti malokedy su iPhone v danej cenovej kategorii v kvalite fotaku najlepsie.
@13uzivatelka11 kukni rebricek najlepsich fotomobilov dxomark. Momentalne je v prvej desiatke (drahe mobily) jediny iPhone na zdielanom tretom mieste. Vo vseobecnosti malokedy su iPhone v danej cenovej kategorii v kvalite fotaku najlepsie.
@madeincssr písala som niekde o iphone? Písala som o lacných androidoch

Áno všetko funguje normálne, fotky sú podľa mňa priemerné androidové, nemá žiadny prémiovy foťák, za tu cenu to nečakaj.