icon

Má Honor 90 kvalitný fotoaparát pre deti v pohybe?

17. apr 2026

caute, konci mi pausal a v orange mi nukaju ten novy Honor 400. doteraz som mala vzdy huawei kym nezakazali tie google sluzby. funguje na tomto honore vsetko normalne? youtube, mapy a tak? hlavne ma zaujima ten fotak ci to robi pekne fotky deti v pohybe, lebo tie moje doterajsie mobily vsetko nejako rozmazali.

13uzivatelka11
17. apr 2026

Áno všetko funguje normálne, fotky sú podľa mňa priemerné androidové, nemá žiadny prémiovy foťák, za tu cenu to nečakaj.

madeincssr
17. apr 2026
@13uzivatelka11

Áno všetko funguje normálne, fotky sú podľa mňa priemerné androidové, nemá žiadny prémiovy foťák, za tu cenu to nečakaj.

@13uzivatelka11 kukni rebricek najlepsich fotomobilov dxomark. Momentalne je v prvej desiatke (drahe mobily) jediny iPhone na zdielanom tretom mieste. Vo vseobecnosti malokedy su iPhone v danej cenovej kategorii v kvalite fotaku najlepsie.

13uzivatelka11
17. apr 2026
@madeincssr

@13uzivatelka11 kukni rebricek najlepsich fotomobilov dxomark. Momentalne je v prvej desiatke (drahe mobily) jediny iPhone na zdielanom tretom mieste. Vo vseobecnosti malokedy su iPhone v danej cenovej kategorii v kvalite fotaku najlepsie.

@madeincssr písala som niekde o iphone? Písala som o lacných androidoch