Má smart prsteň výhody oproti hodinkám?
Má tu niekto smart prsteň (Oura Ring, Samsung Ring...) na sledovanie spánku a aktivity? Priniesol vám niečo navyše oproti hodinkám?
Ja nemam, chcela som, ale oura ma se*ie, ze je k tomu treba aj subscription, a to sa mi zda nenazrane. Na to, kolko stoji uz samotny prsten
Uz mam dost vsetkych licencii, to je uplne na hlavu. Nechcem zit v takej spolocnosti, kde je vsetko "pozicane", platis a platis a vlastne nic nie je tvoje. Nejde ani o tie peniaze, ale o princip...
Koncim vylev, pardon...ale toto ma naozaj stve.
(Ps: mam garmin forerunner na aktivity aj spanok, meria dobre.)
Ja nemam, chcela som, ale oura ma se*ie, ze je k tomu treba aj subscription, a to sa mi zda nenazrane. Na to, kolko stoji uz samotny prsten
Uz mam dost vsetkych licencii, to je uplne na hlavu. Nechcem zit v takej spolocnosti, kde je vsetko "pozicane", platis a platis a vlastne nic nie je tvoje. Nejde ani o tie peniaze, ale o princip...
Koncim vylev, pardon...ale toto ma naozaj stve.
(Ps: mam garmin forerunner na aktivity aj spanok, meria dobre.)
@veselo_neveselo presne z tychto dovodov som si nekupila Oura Ring. Lebo nemienim platit mesacne za appku. A ani mi nesedi, nevedela som si nanho na ruke zvyknut. Kolega mal testovaciu sadu velkosti, tak mi to pozical a prekazalo mi to.

ja som si to chcela kúpiť,ale pozerala som dosť recenzíí na YT aj čítala a teda nič moc...
Mám kupón od mBank na zľavu ale ani za tých 70 euro sa to neoplatí,je to síce iná značka,ale aj tak