Máte skúsenosti s Apple Watch SE 3? Spoľahlivosť a batéria
Prosim vas, tie co mate apple watch se 3 ako ste s nimi spokojne? Hlavne mi ide o to, ci sa na nich mozem spolahnut na kroky a tiez dlzku trasy? Vydzri baterka dlho? Zvazujem ich kupu len neviem, ci nebudem sklamana.
@nelka09 ja vzdy pri rannej kave nabijam hodinky, pretoze ich pouzivam na meranie spanku, na obedny gym a kroky. Som s nimi velmi spokojna, neviem si bez nich predstavit den. Akurat hovorim no, baterka nevydrzi ze 24 hodin, ale to mi nevadi, nabijaju sa rychlo a ked pracujem vzdy ich nabijam lebo aj tak nic nerobim😃
@nelka09 mám Apple Watch už dlhšie a od začiatku som nespokojná, už mám na ceste garmin. Vydrž baterky je 0 bodov. Každý deň ich treba nabíjať.
Mala som apple watch dva roky, používala som ich na behanie a vždy som sa smiala, že mi namerali na 10 km tak 300-600 metrov viac ako kamoske, čo mala garminy. Dizajnovo sa mi páčili, mam aj iPhone a MacBook aj Air pods. Ale vymenila som ich potom za garmin, lebo ma strašne vytáčalo, že ich musím nabíjať každý deň.

Otázka je, ako si predstavuješ dlhú výdrž batérie. Apple píše 18 hodín, čo je menej ako deň. Stačí ti to?