icon

Máte skúsenosti s Apple Watch SE 3? Spoľahlivosť a batéria

nelka09
Dnes o 12:28

Prosim vas, tie co mate apple watch se 3 ako ste s nimi spokojne? Hlavne mi ide o to, ci sa na nich mozem spolahnut na kroky a tiez dlzku trasy? Vydzri baterka dlho? Zvazujem ich kupu len neviem, ci nebudem sklamana.

anonym_7cefcb
Dnes o 12:44

Otázka je, ako si predstavuješ dlhú výdrž batérie. Apple píše 18 hodín, čo je menej ako deň. Stačí ti to?

anonym_0545be
Dnes o 12:47

@nelka09 ja vzdy pri rannej kave nabijam hodinky, pretoze ich pouzivam na meranie spanku, na obedny gym a kroky. Som s nimi velmi spokojna, neviem si bez nich predstavit den. Akurat hovorim no, baterka nevydrzi ze 24 hodin, ale to mi nevadi, nabijaju sa rychlo a ked pracujem vzdy ich nabijam lebo aj tak nic nerobim😃

biba_18
Dnes o 12:53

iwatch treba nabíjať každý deň

anonym_69bca5
Dnes o 13:06

@nelka09 mám Apple Watch už dlhšie a od začiatku som nespokojná, už mám na ceste garmin. Vydrž baterky je 0 bodov. Každý deň ich treba nabíjať.

anonym_b649c7
Dnes o 13:09

Mala som apple watch dva roky, používala som ich na behanie a vždy som sa smiala, že mi namerali na 10 km tak 300-600 metrov viac ako kamoske, čo mala garminy. Dizajnovo sa mi páčili, mam aj iPhone a MacBook aj Air pods. Ale vymenila som ich potom za garmin, lebo ma strašne vytáčalo, že ich musím nabíjať každý deň.