icon

Máte skúsenosti s Apple Watch SE 3? Spoľahlivosť a batéria

nelka09
28. máj 2026

Prosim vas, tie co mate apple watch se 3 ako ste s nimi spokojne? Hlavne mi ide o to, ci sa na nich mozem spolahnut na kroky a tiez dlzku trasy? Vydzri baterka dlho? Zvazujem ich kupu len neviem, ci nebudem sklamana.

anonym_7cefcb
28. máj 2026

Otázka je, ako si predstavuješ dlhú výdrž batérie. Apple píše 18 hodín, čo je menej ako deň. Stačí ti to?

anonym_0545be
28. máj 2026

@nelka09 ja vzdy pri rannej kave nabijam hodinky, pretoze ich pouzivam na meranie spanku, na obedny gym a kroky. Som s nimi velmi spokojna, neviem si bez nich predstavit den. Akurat hovorim no, baterka nevydrzi ze 24 hodin, ale to mi nevadi, nabijaju sa rychlo a ked pracujem vzdy ich nabijam lebo aj tak nic nerobim😃

biba_18
28. máj 2026

iwatch treba nabíjať každý deň

anonym_69bca5
28. máj 2026

@nelka09 mám Apple Watch už dlhšie a od začiatku som nespokojná, už mám na ceste garmin. Vydrž baterky je 0 bodov. Každý deň ich treba nabíjať.

anonym_b649c7
28. máj 2026

Mala som apple watch dva roky, používala som ich na behanie a vždy som sa smiala, že mi namerali na 10 km tak 300-600 metrov viac ako kamoske, čo mala garminy. Dizajnovo sa mi páčili, mam aj iPhone a MacBook aj Air pods. Ale vymenila som ich potom za garmin, lebo ma strašne vytáčalo, že ich musím nabíjať každý deň.

petamich
28. máj 2026

Ak chces kvalitne merania kvoli sportu a si aktivny sportovec tak Apple Watch nekupuj, urcite by som siahla po inej znacke, ak si rekreacny sportovec a je ti to vlastne jedno, chces pekne smart watch, pripadne mas iPhone a podobne, tak potom fajn, mne nabijanie nevadi, nabijaju sa rychlo ale faktom je, ze kazdy den. Taky triatlon by ti ani nevydrzali vybiju sa 🙂. Takze na co presne ich chces vyuzivat?

nelka09
autor
28. máj 2026
@petamich

Ak chces kvalitne merania kvoli sportu a si aktivny sportovec tak Apple Watch nekupuj, urcite by som siahla po inej znacke, ak si rekreacny sportovec a je ti to vlastne jedno, chces pekne smart watch, pripadne mas iPhone a podobne, tak potom fajn, mne nabijanie nevadi, nabijaju sa rychlo ale faktom je, ze kazdy den. Taky triatlon by ti ani nevydrzali vybiju sa 🙂. Takze na co presne ich chces vyuzivat?

@petamich hlavne mi ide o krokomer. Mala som lacnejsie varianty od honor, huawei, ale pri tej istej trase mi ukaze iny pocet krokov. Viem, ze sa pocet krokov moze lisit, ale pri tej istej vzdialenosti, to iste tempo a rozdiel je niekedy aj 1000krokov. Takze hlavne aby mi to co najpresnejsie meralo kroky.