Poradenstvo pri strihaní videa
Ahojte ,
Vedel by mi niekto poradiť čo sa týka strihania videá ? Nejaký prehľad mám , len by som potrebovala niekoho kto to už robil robí chcem sa poradiť.
Ďakujem 🙂
Očujte, nevíte náhodú, či v ajfóne v tom kde sú fotky a videá tá základná galéria, či sa v tom dá strihať video? Víte som nemusel ťahať dole iné aplikácie. Fotka sa tam da osekať, trošká upraviť jas a také. Tak či aj video sa nedá? Nepotrebujem tí bárjaké efekty popridávat, iba trošká tak osekat konec alebo začatek, skrátit vyseknút nejaké veci a uložit už v tej upravenej podobe.
Očujte, nevíte náhodú, či v ajfóne v tom kde sú fotky a videá tá základná galéria, či sa v tom dá strihať video? Víte som nemusel ťahať dole iné aplikácie. Fotka sa tam da osekať, trošká upraviť jas a také. Tak či aj video sa nedá? Nepotrebujem tí bárjaké efekty popridávat, iba trošká tak osekat konec alebo začatek, skrátit vyseknút nejaké veci a uložit už v tej upravenej podobe.
@unbeholfen určite áno si myslim, ked sa to da aj mne na Samsung S24+ ,na iphone duplom 🙂

@11ggabriela11 Však sa tu opýtaj, spolu ti poradíme. Nie som v tom expert, ale pár projektov som si už pre seba urobil.