icon

Problémy s prehrávaním archívu na Magio TV

cucoriedka133
11. dec 2025

Čaute, magio TV go doobeda ešte išlo pretočiť na predchádzajúci program, od obeda píše "na aktuálnom kanali nie je možné sledovať archívne vysielanie" a nedá sa tam ani cez epg prekliknut.. Mate niekto skúsenosť s touto situáciou? Na infolinku som samozrejme volala ale za 25min hovoru som sa ničoho nedočkala iba ponúk na ďalšie produkty..

kacenocka2
11. dec 2025

Mne funguje normálne archív 7 dní späť

slavomira236
11. dec 2025

@cucoriedka133 aj mne funguje. Prave som pozerala

markusrasford
11. dec 2025

@cucoriedka133 reštartuj mágio go

cucoriedka133
autor
11. dec 2025
@markusrasford

@cucoriedka133 reštartuj mágio go

@markusrasford nejako konkrétne? Vypla a zapla som krabičku, aj vypla a zapla router na net, aj skúšala aktualizovať a nič sa nezmenilo.. Ešte máme doma, ale nevyuzivame ani TV a ani ten väčší starší set top box na ktorom tiež nešlo pretacat vzad a nešiel ani archiv, ci to nemôže mať nejaký súvis ale prečo to tak odrazu začalo 🤨

anonym_dc9c66
12. dec 2025

no a na ktorom kanáli si to mala zapnuté?

cucoriedka133
autor
12. dec 2025
@anonym_dc9c66

no a na ktorom kanáli si to mala zapnuté?

@anonym_dc9c66 to je úplne jedno, robí to na všetkych, skúšala som na x kanáloch.. z ničoho nič to robi

timea106
21. dec 2025

@cucoriedka133 mam tiez ten isty problem. Zrazu prestalo vsetko fungovat. Restartovala som vsetko a nic nefunguje..ziadne nahravanie neviem nic spätné pozriet. Nechapem co sa stalo

timea106
21. dec 2025

@cucoriedka133 prisla som nato ako to cele opravit. Treba vyjst von z aplikacie magio tv. Na obrazovke by sa malo objavit viacero aplikacii ako youtube atd atd. Hore v pravo treba ist na nastavenie-dalej kliknit na Aplikacie-vybrat Magio tv- dala som odinstalovat vsetky aktualozacie vsetko som dala vymazat. Vratila sa do magio tv. Takto sa aktualizovalo opat mi dalo kroky ako pouzivat magio tv a takto vsetko odznova funguje

cucoriedka133
autor
23. dec 2025
@timea106

@cucoriedka133 prisla som nato ako to cele opravit. Treba vyjst von z aplikacie magio tv. Na obrazovke by sa malo objavit viacero aplikacii ako youtube atd atd. Hore v pravo treba ist na nastavenie-dalej kliknit na Aplikacie-vybrat Magio tv- dala som odinstalovat vsetky aktualozacie vsetko som dala vymazat. Vratila sa do magio tv. Takto sa aktualizovalo opat mi dalo kroky ako pouzivat magio tv a takto vsetko odznova funguje

@timea106 skúšali sme aj toto, a u nás bol problém v tom, ze okrem malého android set top boxu sme mali ešte taký väčší a starší, kde bolo pár programov a nefunkčné nahrávanie odjakživa, a ono to vraj nejako medzi sebou natiahlo infosky lebo tie staré boxy už koncia a museli sme spraviť migráciu, starý box odovzdať a dostali sme nový a všetko šľape ako ma, jedine co ma serie, ze o nejakej potrebnej výmene nikde žiadne upozornenie nebolo, ani v appke 🤔

timea106
23. dec 2025
@cucoriedka133

@timea106 skúšali sme aj toto, a u nás bol problém v tom, ze okrem malého android set top boxu sme mali ešte taký väčší a starší, kde bolo pár programov a nefunkčné nahrávanie odjakživa, a ono to vraj nejako medzi sebou natiahlo infosky lebo tie staré boxy už koncia a museli sme spraviť migráciu, starý box odovzdať a dostali sme nový a všetko šľape ako ma, jedine co ma serie, ze o nejakej potrebnej výmene nikde žiadne upozornenie nebolo, ani v appke 🤔

@cucoriedka133 zaujimave som nevedela ze aj takto moze byt problem. U nas zatial stacilo vymazat vsetky aktualizacie ako keby odznova restartovat. Som zvedava dokedy to takto bude fungovat. Ale dobre vediet do buducna ze keby sa to znova stalo tak bude treba vymenit za novy. Dakujem za info 😊