icon

Sú Maldo prípravky bezpečné pre robotické vysávače?

becca1712
18. aug 2026

Ahojte máte prosím niekto skúsenosť s prípravkami maldo do robotických vysávačov so samočistiacou stanicou? Napr. do vysávačov Dreame? Nepoškodilo to trysky alebo niečo? Predsalen to niesú lacné stroje🫣

anonym_227e06
18. aug 2026

@becca1712 toto aj mna zaujima. Ale niekde som zachytila, ze iba jeden druh z nich je vhodny do tych s tou samocistiacou stanicou. Nesmie penit. Tiez mame taky. A chcela by som nejaky pripravok, nielen cistu vodu. Ale bojim sa objednat.

kvietok1233
18. aug 2026

@becca1712 ja používam sanytol na podlahy už rok a všetko ok

hytal
18. aug 2026

Tiež váham pred kúpou týchto prípravkov do robotických vysávačov. Potešila by ma osobná skúsenosť.

puertorico
19. aug 2026

máme xiaomi so stanicou. ja som to objednala ale zatiaľ som nášho a pustila len raz. nepenilo to, umylo to , bez šmúh . dnes ho pustím druhý krát. my máme lakované drevené parkety . kúpila som tie najmenšie balenia na skúšku. zatiaľ som použila ten na tie drevené podlahy a ešte mám nejaký modrý . inak som niekde zachytila že ešte lepšie je používať demineralizovanú vodu , lebo tá nezanechá vodný kameň a tým pádom sa neupchajú trysky. toto som zamiešala s obyč vodou ale keď miniem, dám tú druhú vodu.