Sú Maldo prípravky bezpečné pre robotické vysávače?
Ahojte máte prosím niekto skúsenosť s prípravkami maldo do robotických vysávačov so samočistiacou stanicou? Napr. do vysávačov Dreame? Nepoškodilo to trysky alebo niečo? Predsalen to niesú lacné stroje🫣
Tiež váham pred kúpou týchto prípravkov do robotických vysávačov. Potešila by ma osobná skúsenosť.
máme xiaomi so stanicou. ja som to objednala ale zatiaľ som nášho a pustila len raz. nepenilo to, umylo to , bez šmúh . dnes ho pustím druhý krát. my máme lakované drevené parkety . kúpila som tie najmenšie balenia na skúšku. zatiaľ som použila ten na tie drevené podlahy a ešte mám nejaký modrý . inak som niekde zachytila že ešte lepšie je používať demineralizovanú vodu , lebo tá nezanechá vodný kameň a tým pádom sa neupchajú trysky. toto som zamiešala s obyč vodou ale keď miniem, dám tú druhú vodu.

@becca1712 toto aj mna zaujima. Ale niekde som zachytila, ze iba jeden druh z nich je vhodny do tych s tou samocistiacou stanicou. Nesmie penit. Tiez mame taky. A chcela by som nejaky pripravok, nielen cistu vodu. Ale bojim sa objednat.