Aká bude cena vianočného pečiva?
Ahojte dievčatá, keďže tento rok išlo všetko strašne hore ,ved iba cokolada 400g stoji 6€ v akcii a to nehovorím o iných veciach . Koľko si myslite,že bude stáť kilo vianočného pečiva mix? Ďakujem
@anonym_autor ty si nepočula máme si variť lekár doma a pravdepodobne aj piecť koláče
U nas som uz videla inzeraty v dvoch cukrarnach. Mali kilo za 1200 kc, v prepocte cca 50 Eur.
My pečieme s detmi doma spolu. Ony sa tešia a ja som na nervy😂
No vsetko pôjde hore. Ja na vianoce nepeciem, max. Jeden kolac, u nás to nikto neje, napchavat sa s tym nebudem. Keď prídu na navstwvu ponúknem salat, kapustnicu a tak...sladkého aj tak majú plné stoly doma...
@anonym_autor my sme kolace nikdy takto nekupovali, urobila som nejaky kolac a hotovo.. ale tak my sladke velmi nepecieme ani nejeme.. 🥲
@sweet20 tým si jej pomohla 🤣🙈
@sweet20 tým si jej pomohla 🤣🙈
@lucia13022023 tak to mozes skoro kazdemu to napisat
@anonym_autor ty si nepočula máme si variť lekár doma a pravdepodobne aj piecť koláče
@anonym_34270f hej slivkovy v kotle na dvore 3 dni a tri noci.
@anonym_34270f hej slivkovy v kotle na dvore 3 dni a tri noci.
@alickapusinka slivkový lekvár robím roky v rúre a vianočné pečivo pečiem sama, s kmotrou sa vopred dohodneme kto čo pečie a potom si polku vymeníme
@alickapusinka slivkový lekvár robím roky v rúre a vianočné pečivo pečiem sama, s kmotrou sa vopred dohodneme kto čo pečie a potom si polku vymeníme
@anonym_34270f ale ved to mal byť iba žart.S tým slivkovým lekvárom na dvore.
@anonym_34270f ale ved to mal byť iba žart.S tým slivkovým lekvárom na dvore.
@alickapusinka už som si predstavovala ako sesternica v Petržalke na sídlisku varí vonku v kotli slivkový lekvár ako voľakedy babka
U nas som uz videla inzeraty v dvoch cukrarnach. Mali kilo za 1200 kc, v prepocte cca 50 Eur.
@diewcatqoo minuly rok bolo za 60 EUR, a to bola len taka cukreren v okrajovej casti BA
@anonym_autor ved si upec sama, 2-3 druhy, cukor nejde hore, piect doma sa vzdy oplatilo
Veľa. Už teraz stojí veľa nato, že nevieš, čo reálne doňho cukrárka použije.
Linecké si upečieš za pár drobných aj doma. Len na plnenie si musíš uvariť doma lekvár a teda v paneláku z umelého a drahého ovocia v supermarkete.
Nenapadlo vam, ze ona chce predavat? 😅
pozri si koľko stálo to pečivo vlani a prirátaj cca 25 percent naviac
Kilo tak 50e a to som este asi optimista.
Aspoň sa nebudú ľudia tak prezierat a populácia aj schudne ✌️
No ja som uz neodolala a kupila som si dnes prveho mikulasa,aj som rozmyslala,ze si kupim 4 adventne kalendare a budu vianoce.Kokos takto skoro vsetko,za chvilu bude mikulas 1.7.v obchodoch.
@alickapusinka už som si predstavovala ako sesternica v Petržalke na sídlisku varí vonku v kotli slivkový lekvár ako voľakedy babka
@katica06 mal to byť samozrejme žart.Už človek nevie či sa ma smiať či plakať s tej situácie.
Čokoláda clever stojí okolo 4€, neviem, ktorá stojí 6€
Čokoláda clever stojí okolo 4€, neviem, ktorá stojí 6€
@lana_b možno 200g 500g na varenie v lidli 6€ som ju kupovala minulý týždeň,
Konkrétne u nám za 1 kg 26 -30 eur za suché vianočné mix. Ale ja vždy objednávam od jednej pani už roky.
@anonym_autor
Plnkové 50€/51kusov, suché mix 600 g -19€ a kávové zrná 22 kúskov za 14€.

@anonym_autor my sme kolace nikdy takto nekupovali, urobila som nejaky kolac a hotovo.. ale tak my sladke velmi nepecieme ani nejeme.. 🥲