Ako šetriť na strave a vyhnúť sa dlhom?
Ahojte mamičky, v tomto drahom období sa cítim unavená z tých večných účtov za energie a jedlo, keď sa bojím, či deťom doprajem aspoň to základné.
Ako vy šetríte na jedle pre rodinu? Máte tipy na sledovanie peňazí alebo ako sa vyhnúť dlhom? Čo vás trápi s financiami práve teraz? Podeľte sa, váš nápad môže zachrániť inej mame stovky eur a dať jej pokoj. Nečakajme, kým bude horšie – poďme sa navzájom potiahnuť hneď!
Teším sa na vaše príbehy. ❤️
@setrisozuzkou trochu nerozumiem kontextu otazky, mam setrit na jedle aby som sa nedostala do dlhov? chapem, ze niekto to moze mat inak, ze ked nema, tak si pozicia, ale ja to mam tak ze disponujem tym co mam a miniem len tolko co mozem. vypocitam si po vyplate, po odpocitani vsetkych planovanych vydavkov, sumu s ktorou mozem disponovat, vydelim poctom dni a ked mi vyde 20 euro na den, tak neminiem viac ako 20 eur a dobre si rozmyslim co kupim.
@anonym_c3dc3b mne vychadza 17,80 na deň. Aspoň približne len odhadujem akú výplatu dostanem lebo prvá bude v strede februára.

@setrisozuzkou trochu nerozumiem kontextu otazky, mam setrit na jedle aby som sa nedostala do dlhov? chapem, ze niekto to moze mat inak, ze ked nema, tak si pozicia, ale ja to mam tak ze disponujem tym co mam a miniem len tolko co mozem. vypocitam si po vyplate, po odpocitani vsetkych planovanych vydavkov, sumu s ktorou mozem disponovat, vydelim poctom dni a ked mi vyde 20 euro na den, tak neminiem viac ako 20 eur a dobre si rozmyslim co kupim.