icon

Ako šetriť počas rodičovskej dovolenky?

4. apr 2026
Strana
z3
autor
5. apr 2026
@anonym_8787a4

@anonym_0d2fe8 vsak zaplati predsa muz, no nie? A ešte bude celý happy 🙈
Len potom mi nejde do hlavy, prečo nezaplati aj títo a autorka na to musí "setrit". Teda vlastne nemusi. Ale teda vlastne nevie ani ona sama ako to je.

@anonym_8787a4 prečítaj si odpovede a Nebud ako hlasná trúba 🙃

autor
Autor odpoveď zmazal
tatiana288
5. apr 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Ja tejto téme nechápem. Pýtaš sa ako šetriť na RD, pritom na každú radu napíšeš, že v tejto oblasti to nie je nutné a máte všetkého dosť. Tak čo potom očakávaš od témy? Lebo tvoje odpovede vyznievajú ako keby si sa prišla len pochváliť.

lienka.7
5. apr 2026
@tatiana288

@anonym_autor Ja tejto téme nechápem. Pýtaš sa ako šetriť na RD, pritom na každú radu napíšeš, že v tejto oblasti to nie je nutné a máte všetkého dosť. Tak čo potom očakávaš od témy? Lebo tvoje odpovede vyznievajú ako keby si sa prišla len pochváliť.

@tatiana288 lebo je to troll

autor
5. apr 2026
@tatiana288

@tatiana288 lebo to tu rozobrali nechápeš ? Ja som len chcela tipy aby som si vedela od mája šetriť . Vôbec sa nemusím chváliť .

aurora33
5. apr 2026
@anonym_autor

@tatiana288 lebo to tu rozobrali nechápeš ? Ja som len chcela tipy aby som si vedela od mája šetriť . Vôbec sa nemusím chváliť .

@anonym_autor Ved nemáš sa čím chváliť. Chúďatko v podnájme.

lienka.7
5. apr 2026
@aurora33

@anonym_autor Ved nemáš sa čím chváliť. Chúďatko v podnájme.

@aurora33 ona ma všetko, ale vlastne bývanie akosi nie. Potrebuje oslavu pre 50 ludi, pre malé decko. Neviem načo. Muž všetko s radosťou zaplati, ale oslavu teda uz platí ona. Asi jej povedal, že je proti, tam teda platí ona. Zo 4 rodicakov, ktoré usetri. Rada by mala motiváciu na niečo šetriť, ale vlastne na nic šetriť nepotrebuje, lebo ma všetko a muz všetko platí. Pre dieta šetriť nemusi, na byt šetriť nemusi. V podstate nič nemusi. Bud si tu z nas robi dobry den, alebo je to troll. Ja sa priklanam k možnosti č. 2.

autor
5. apr 2026
@lienka.7

@aurora33 ona ma všetko, ale vlastne bývanie akosi nie. Potrebuje oslavu pre 50 ludi, pre malé decko. Neviem načo. Muž všetko s radosťou zaplati, ale oslavu teda uz platí ona. Asi jej povedal, že je proti, tam teda platí ona. Zo 4 rodicakov, ktoré usetri. Rada by mala motiváciu na niečo šetriť, ale vlastne na nic šetriť nepotrebuje, lebo ma všetko a muz všetko platí. Pre dieta šetriť nemusi, na byt šetriť nemusi. V podstate nič nemusi. Bud si tu z nas robi dobry den, alebo je to troll. Ja sa priklanam k možnosti č. 2.

@lienka.7 ty si taká odveci 🤣🤣🤣😂😂😂 ty si ti troll jedine 😃 prečítaj si všetky odpovede 🙆‍♀️ alebo vlastne sú tu zbytočne tie odpovede ked nečítate všetko. Kravy iba sem chodíte rýpať a človek tu ma byt v klude? 😃😃😃

aurora33
5. apr 2026
@anonym_autor

@lienka.7 ty si taká odveci 🤣🤣🤣😂😂😂 ty si ti troll jedine 😃 prečítaj si všetky odpovede 🙆‍♀️ alebo vlastne sú tu zbytočne tie odpovede ked nečítate všetko. Kravy iba sem chodíte rýpať a človek tu ma byt v klude? 😃😃😃

@anonym_autor ja by som si aj precitala všetko, ale zmazala si odpovede. Tak si v klude šuchaj nozickami v podnájme 🙂

anonym_022bdf
5. apr 2026

Mala by si ísť do práce a začneš si vážiť hodnotu peňazí. Teraz dostávaš rodičák len tak že si doma, jasné že z takého sa rozhadzuje jedna radosť

lienka.7
5. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor vieš, my kravy by sme ani nerypali, keby si tu také telce ako ty zbytocne nevymyslali 😉🤣

autor
5. apr 2026
@lienka.7

@anonym_autor vieš, my kravy by sme ani nerypali, keby si tu také telce ako ty zbytocne nevymyslali 😉🤣

@anonym_022bdf ja som pracovala pred dieťaťom a aj tak to tak bolo 🤣🤣🤣
@lienka.7 ako myslíš 🤣🤣🤣 fakt niekto založí temu aby si vymyslal? Veď ty ti už poznáš vlastne keď si všade 🤣🤣🤣👍🏼

autor
5. apr 2026

Vymazala som ich pretože to tu to je zbytočne každá si ide svoje a nečíta to. Pekny deň prajem

anonym_14334b
Včera o 13:40
@aurora33

@anonym_autor ja by som si aj precitala všetko, ale zmazala si odpovede. Tak si v klude šuchaj nozickami v podnájme 🙂

@aurora33 trapka

aurora33
Včera o 13:55
@anonym_14334b

@aurora33 trapka

@anonym_14334b 😘

Strana
z3